25 / 04 / 2024

Muharrem Kasapoğlu: Ülkeyi yeniden imar ettik!

Muharrem Kasapoğlu: Ülkeyi yeniden imar ettik!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Kilis'te Kadınlar Spor ve Sağlık Merkezi'nin açılış törenindeki konuşmasında, ülkeyi yeniden imar ettiklerini söyledi.



Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Kilis'te Kadınlar Spor ve Sağlık Merkezi'nin açılış töreninde bir konuşma gerçekleştirdi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Bakanlık tarafından yapılan tesisten tüm kadınların faydalanmasını isteyen Kasapoğlu, şu şekilde konuştu:

"Gerçekten sizler bu millet için ülkemizin kadınları olarak çok ayrı ve ayrıcalıklısınız. Sizler için ne yapsak azdır. Sizler toplumun mimarısınız. Bu toplumu şekillendiren kadınlarımız annelerimiz. 'Cennet annelerin ayakları altındadır' anlayışıyla annelerimize ne yapsak azdır. Bu tesisin açıkçası bu kadar güzel olduğunu da bilmiyordum, içini de gördüğümde daha çok mutlu olacağıma inanıyorum. Biz 'sporun tabana yayılması' diye bir proje başlattık. Kadın, erkek, genç, yaşlı, engelli ve engelsiz ayırımı gözetmeksizin biz herkesi spora teşvik ediyoruz. Gece gündüz spor tesisleri açmamızın, sporu erişilebilir kılmamızın da temel sebebi budur. Çünkü spor yapan insan hem zihnen rahatlıyor hem de bedenen sağlıklı oluyor. Hamdolsun Sayın Cumhurbaşkanımız gerçekten de 17 yılda gerçekleştirdiği yatırımlarla hem spora hem sporcuya vermiş olduğu değeri ispat etti."

Kasapoğlu, burada yaptığı konuşmada ise AK Parti iktidarının, gerçekten ülkeyi yeniden imar edip vatandaşı ciddi anlamda müreffeh kılma yolunda çok önemli adımlar attığını belirtti.

 


Geri Dön