18 / 04 / 2024

kira yardımı ödemesi belediye mi yapacak

kira yardımı ödemesi belediye mi yapacak

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, kentsel dönüşüm kira yardımı ödemelerine zam yaptı. Peki İstanbul'da kentsel dönüşüm kira yardımı kaç TL oldu? Kira yardımında toplu ödeme olacak mı? Belediyeler, kira yardımında hangi görevi üstlenecek?..

Depremden etkilenen 10 il için peş peşe açıklandı! Kira yardımı ve destek ödemesi başvuruları... Hemen e-Devlet'e bakın!

Depremden etkilenen 10 il için peş peşe açıklandı! Kira yardımı ve destek ödemesi başvuruları... Hemen e-Devlet'e bakın!

12 ay boyunca karşılıksız 1.500 TL verilecek! Kira yardım ödemesi nasıl alınıyor?

Bakanlığın dar gelirli ve ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik destekleri devam ediyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından ihtiyaç sahibi ailelere 1.500 lira kira yardımı gerçekleştiriliyor.

2017 kentsel dönüşüm kira yardımı belli oldu!

Kentsel dönüşüm kapsamında dairesi yıkılan malikler, kira yardımından yararlanabiliyor. Peki, maliklere ne kadar kira yardımı ödenir? Kiracılara ne kadar yardım ödemesi yapılır? İşte 2017 kentsel dönüşüm kira yardımı bedelleri..

Kira yardımı için kiracılardan hangi belgeler istenir?

Kentsel dönüşüm kapsamında, tahliyesi anlaşma ile olan kiracılara defaten 1470 TL taşınma yardımı ödemesi yapılıyor. Peki, kira yardımı için kiracılardan hangi belgeler istenir?

Kentsel dönüşüm kira yardımı başvuru dilekçesi 2015!

Kentsel dönüşümde anlaşma yolu ile riskli yapısını tahliye edenler bir dilekçe ile kira yardımı desteği için müracaat edebiliyor. Peki, kentsel dönüşüm kira yardımı başvuru dilekçesi 2015 nasıl yazılır?

Kentsel dönüşüm kira yardımı nasıl alınır 2015?

Kentsel dönüşüm kapsamında riskli yapısını yıktıran hak sahiplerine birtakım finansal destekler sağlanıyor. Bu desteklerin başında kira yardımı geliyor. Peki, kentsel dönüşüm kira yardımı nasıl alınır 2015?

Yalova'da bu ay 82 bin 758 TL kira yardımı verildi!

Yalova Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından kentsel dönüşüm kapsamında 278 hak sahibine toplam 82 bin 758,62 TL Haziran ayı kira yardımı hak sahiplerinin hesabına yatırıldı.

Kiracılar için kentsel kira yardımı ne kadar?

Kentsel dönüşümde riskli binası yıkılan hak sahiplerine devlet tarafından bazı finansal haklar tanınıyor. Bu hakların başında kira yardımı yer alıyor. Peki, kiracılar için kentsel kira yardımı ne kadar?

Kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar süre alınır?

Kentsel dönüşüme giren binalarda yaşayan vatandaşlara, talep etmeleri halinde belirlenen oranlarda kira yardımı yapılıyor. Peki, kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar süre alınır?

2015 kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar?

Kentsel dönüşüm kapsamında binasını anlaşma ile tahliye eden hak sahiplerine devlet kira yardımında bulunuyor. Peki, 2015 kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar?

Kiracılar için kentsel dönüşüm kredi ve kira yardımı nasıl alınır?

Anlaşma ile tahliye edilen, yıktırılan veya kamulaştırılan binaların maliklerine ve kiracılarına devlet bazı yardımlarda bulunuyor. Peki, kiracılar için kentsel dönüşüm kredi ve kira yardımı nasıl alınır?

Kentsel dönüşüm kira yardımı almak için gerekli evraklar!

Kentsel dönüşümde riskli olarak tespit edilen bir yapının anlaşma yolu ile tahliye edilmesi halinde hak sahipleri bazı finansal desteklerden faydalanabiliyor. İşte kentsel dönüşüm kira yardımı almak için gerekli evraklar..

Kentsel dönüşüm kira yardımı dilekçesi 2015!

Kentsel dönüşüm kira yardımı koşullarını taşıyan kimseler bir dilekçe ile kira yardımına başvuruda bulunabiliyor. Peki, dilekçe nasıl yazılır? İşte kentsel dönüşüm kira yardımı dilekçesi 2015...

kira yardımı ödemesi belediye mi yapacak Haberi

kira yardımı ödemesi belediye mi yapacak


Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, kentsel dönüşüm kira yardımı bedelini güncelledi ve 2014 yılında 680 TL olan kira yardımı miktarını 735 TL'ye çıkardı. 


Kentsel dönüşüm kira yardımı, daha önce duyurduğumuz sistem güncellemesiyle gerçekleşti. Ocak ayında ödenmeyen kira yardımları, ay sonuna kadar 735 TL olarak hak sahiplerinin banka hesaplarına aktarılacak.


Kentsel dönüşüm kira yardımı sistem güncellemesi nedeniyle aksadı! O haberimiz için tıklayın!


Kira yardımı, toplu olarak alınabilecek mi?


Kentsel dönüşüm kira yardımında daha önce yapılan "5 aylık toplu ödeme"den bu ay itibariyle vazgeçildi. Ocak 2015 itibariyle kentsel dönüşüm kira yardımı, aydan aya ödenecek.


Belediyelerin görevi ne olacak? Ödemeyi belediye elden mi yapacak?


Kira yardımı ödemelerinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın bir diğer yeniliği de ilçe belediyelerine görev verilmesi oldu... 


Buna göre kira yardımı başvuruları, ilçe belediyesine yapılacak....