26 / 04 / 2024

Kırklareli Belediyesi otel ihalesi

Kırklareli Belediyesi otel ihalesi

Kırklareli Belediye Başkanlığı, Kırklareli Merkez Karacaibrahim Mahallesi'nde bulunan oteli satışa çıkardı. İhalesi 5 Eylül 2016 tarihinde gerçekleşecek otelin satış bedeli 12 milyon 500 bin TL olarak belirlendi.

Kırklareli Belediyesi'nden satılık imarlı 4 arsa! 

Kırklareli Belediye Başkanlığı, Kırklareli Karacaibrahim Mahallesi'nde yer alan dört adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 20 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Kırklareli Belediyesi’nden arsa fırsatı! 4 arsa satılacak!

Kırklareli Belediyesi tarafından 4 adet arsa satışa çıkarıldı. Arsalar 20 Kasım 2023 Pazartesi günü saat 15.00’da ihale yoluyla satılacak.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi düğmeye bastı: 128 odalı yeni otel geliyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Karaseli ilçesine 128 oda kapasiteli otel projesi için harekete geçti. Otelde 72 standart oda ve 56 suit oda ile toplam 128 oda yer alacak.

Kırklareli Vize'deki Monopetra Otel ve arsası satılıyor! İhalesi 17 Temmuz'da! 

Kırklareli Vize Belediye Başkanlığı, Kırklareli ili, Vize ilçesi Mehmet Akif Mahallesi'nde yer alan otel ve arsası satılıyor. Peki Vize'de yer alan Monopetra Otel'in ve arsasının fiyatı ne kadar? 

Kırklareli Dupnisa Mağarası'na yapılmak istenen otele tepki!

Kırklareli'deki 180 milyon senelik Dupnisa Mağarası’nda yapılmak istenen apart otel projesi yargı gündemine geldi. Eşsiz bir biyoçeşitliliğe sahip olduğuna dikkat çeken Mağaracılık Federasyonu Başkanı Bülent Genç, projeyle beraber bölgede ekolojik bir yıkım olacağının altını çizdi. 

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin yeni hizmet binası tamamlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin yeni hizmet binasının inşaatı tamamlandı. Binanın içerisinde otel ve AVM gibi dev hizmetler de yer alacak. 

Manisa Büyükşehir Belediyesi hizmet binası bitme aşmasında!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası, alışveriş merkezi ve otel inşası gibi projelerin yer aldığı çalışmaları inceledi. 

Kırklareli Dupnisa Mağarası'na restoran, otel ve otopark yapılması meclis gündeminde!

Kırklareli'nde yer alan Dupnisa Mağarası'nın bulunduğu alana restoran, otel ve otopark yapılmasının yol açacağı zararlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Gündoğdu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kırklareli Belediyesi 4 kez evleri yanan aileye yeni ev inşa ediyor!

Kırklareli'nde evleri bir yılda 4 kez yandıktan sonra çadırda yaşamaya başlayan aileye, Kırklareli Valiliği yeni ev yaptırıyor.

Kırklareli Merkez'deki arsa 6.2 milyon TL'ye yeniden satışta! 

Kırklareli Belediyesi, Merkez Camikebir Mahallesi Kofçaz Asfaltı Mevkiide yer alan arsayı yeniden satışa çıkardı. İhale 5 Kasım'da yapılacak.. 

Kırklareli Belediyesi'nden 4.6 milyon TL'ye satılık arsa!

Kırklareli Belediyesi, yapımı devam eden Yeni Otogarın yanındaki karyakıt istasyonu olarak ayrılan arsayı ihale ile satıyor. İhale 22 Ekim'de yapılacak..

Kırklareli Katlı Kapalı Otopark'ın inşaatı tamamlandı!

Kırklareli Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kırklareli Kapalı Otopark'ın inşaat çalışmaları tamamlandı. Proje kapsamında katlı kapalı otoparkının çevre düzenlemesi başladı.

Kırklareli Belediyesi'nden 7.2 milyon TL'ye satılık bina!

Kırklareli Belediye Başkanlığı tarafından Merkez Camikebir Mahallesi'nde bulunan ticaret ve konut alanı niteliğindeki gayrimenkul satışa çıktı. Gayrimenkulün satış bedeli 7 milyon 250 bin TL.

Kırklareli Belediyesi otel ihalesi Haberi

Kırklareli Belediyesi otel ihalesi

Kırklareli Belediye Başkanlığı, Kırklareli Merkez Karacaibrahim Mahallesi'nde bulunan oteli satışa çıkardı. İhalesi 5 Eylül 2016 tarihinde gerçekleşecek otelin satış bedeli 12 milyon 500 bin TL olarak belirlendi.


TAŞINMAZ SATILACAKTIR


Kırklareli Belediye Başkanlığından:


Adres                               :  Karacaibrahim Mahallesi M. Kemal Bulvarı No: 3 KIRKLARELİ

Telefon/Faks Numarası    :  0 288 214 10 45 - 0 288 214 12 00

1 - Mülkiyeti Belediyemize ait Kırklareli Merkez Karacaibrahim Mahallesi Fevzi Çakmak Bulvarı 15 Pafta 256 ada 206 parselde 1.743,02 m2 arsa alanı içinde toplam 4.560 m2 kullanım alanı bulunan 23.12.1991 tarihli imar planına göre ticari alan içerisinde yer alan Otel Binası şartnamesi dahilinde 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun (35/a) maddesi gereğince kapalı...