20 / 04 / 2024

Kırşehir İmar Komisyonu Raporu maddeleri

Kırşehir İmar Komisyonu Raporu maddeleri

KIRŞEHİR Belediye Meclisi, aylık olağan toplantısını yaptı.Belediye Meclisi Haziran ayı olağan toplantısını 4 Haziran Perşembe günü gerçekleştirdi.Belediye Meclis toplantı salonunda saat 14.00’te başladı.

Kırşehir Belediyesi tarım arazisine yapılan villaları affetmedi!

Kırşehir’de İmar Barışı yasasından yararlanmak  için tarım arazilerine konut yapan kooperatifler, Kırşehir Belediyesi tarafından ceza yazılıp mühürlendi.

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi'ne yeni kampüs!

Kırşehir'de yaşayan hayırsever iş adımı Muzaffer Marşap, tarafından Ahi Evran Üniversitesi'ne İslami İlimler Fakültesi ve cami inşaatı yapılıyor.

Kırşehir'de imar barışına 10 bin 880 kişi başvurdu!

Kırşehir Valisi İbrahim Akın, İmar Barışı için il genelinde yaklaşık 10 bin 880 başvuru yapıldığını açıkladı. Akın, çalışmalar hakkında bilgi aldı...  

Kırşehir'de imar barışı bilgilendirme toplantısı yapıldı!

Kırşehir'de muhtarlara yönelik "İmar Barışı" bilgilendirme toplantısı yapıldı. Valilikten yapılan açıklamaya göre, Neşet Ertaş Kültür Merkezi'ndeki bilgilendirme toplantısına merkez, Boztepe ve Mucur ilçelerindeki muhtarlar katılım gösterdi. 

Kırşehir'de Örnek İmar Uygulamaları toplantısı yapıldı!

Kırşehir'in de dahil olduğu KOP Bölgesi'nde Eylem Planı kapsamında yer alan "GAP ve KOP İlleri Örnek İmar Uygulamaları" projesinin toplantısı yapıldı.

Kırşehir Kaman'da asfalt şantiyesi hizmete açıldı!

AK Parti Kırşehir Milletvekili ve TBMM Meclis Plân ve Bütçe Komisyonu Üyesi Mikail Arslan, Kırşehir Kaman’da hizmete açılan asfalt şantiyesine giderek incelemelerde bulundu.

TOKİ Kırşehir Bağbaşı 2. Etap kura çekimi yapıldı!

TOKİ Kırşehir Bağbaşı 2. Etap kura çekimi gerçekleşti. Beğbaşı'daki 444 konutun kura çekimi Vali Necati Şentürk ile Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci'nin de katıldığı, törenle gerçekleştirildi.

Kırşehir Kayabaşı 2. Etap TOKİ son başvuru günü!

Kura çekilişi 23 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan TOKİ Kayaşehir Kayabaşı 2. Etap'ta başvuru bedeli olarak 2 bin TL ödeniyor. İşte Kırşehir Kayabaşı 2. Etap TOKİ son başvuru günü...

TOKİ Kırşehir Kayabaşı 2. Etap başvuruları!

Daire teslimlerinin sözleşme tarihinden itibaren 36 ay içerisinde gerçekleşeceği TOKİ Kırşehir Kayabaşı 2. Etap başvuruları 25 Mayıs Pazartesi günü başlayacak. Projede 2+1 ve 3+1 daireler satışa sunulacak.

Kırşehir Kayabaşı 2. Etap TOKİ Evleri fiyatları!

Kırşehir Kayabaşı 2. Etap TOKİ Evleri fiyatları 85 bin 587 TL'den başlıyor. Kura çekilişi 23 Haziran 2015 tarihinde gerçekleşecek olan projede 534 TL taksitle konut sahibi olunabiliyor.

TOKİ Kırşehir Kayabaşı 2. Etap başvuru bedeli ne kadar?

TOKİ Kırşehir Kayabaşı 2. Etap'ta 2+1 ve 3+1 olarak tasarlanan daireler satışa sunuluyor. Projede 8 bin 559 TL peşinatla ödeme yapılabiliyor. Peki TOKİ Kırşehir Kayabaşı 2. Etap başvuru bedeli ne kadar?

Kayabaşı 2. Etap Kırşehir TOKİ başvuru şartları!

TOKİ Kırşehir Kayabaşı 2. Etap başvuruları 25 Mayıs 2015 tarihi itibariyle başlayacak. Projede 2+1 ve 3+1 daireler satışa sunulacak. İşte Kayabaşı 2. Etap Kırşehir TOKİ başvuru şartları...

Kırşehir Kayabaşı 2. Etap TOKİ Evleri!

Kırşehir Kayabaşı 2. Etap TOKİ Evleri fiyatları 85 bin 587 TL'den başlıyor. Başvuruları Türkiye Halk Bankası A.Ş.’nin yürüteceği projede 534,92 TL taksitle ödeme yapılabiliyor.

Kırşehir İmar Komisyonu Raporu maddeleri Haberi

Kırşehir İmar Komisyonu Raporu maddeleri

Haziran ayı Meclis toplantısı Belediye Başkan Yardımcısı Veli Şahin başkanlığında yapıldı.

Açılış ve yoklama ile başlayan Haziran ayı Meclis toplantısında 10 gündem maddesi ile 4 de gündem dışı sunulan konular görüşüldü.7 Mayıs 2015 tarih ve 13 Mayıs 2015 tarihli Mart ayı 1. ve 2. Birleşim Meclis kararları okunarak, üyelerin oy birliği ile kabul edildi.

İmar Komisyonu raporunu görüşerek, İmar Komisyonu’na havale edilecek talepleri de değerlendirerek oy birliği ile kabul eden Belediye Meclis üyeleri, 5 Mart 2015 Meclis kararı ile Atık Su Arıtma Tesisi’nin Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü’ne dahil edilmesi dolayısıyla daha önce Temizlik Hizmetleri Müdürlüğü’nün altında olan ödeme kalemlerinin Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü’ne aktarma ile ilgili ödenek aktarmasını da oy birliği ile kabul etti.

Kent Park içerisinde şu an her biri 12...