19 / 04 / 2024

Kırşehir Şehirlerarası Otobüs Terminali

Kırşehir Şehirlerarası Otobüs Terminali

Kırşehir Belediyesi tarafından Kırşehir’e yeni bir vizyon katacak Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde çalışmalar tamamlandı. Terminal 24 Mayıs Pazar günü saat 14.00’te törenle açılacak.

TOKİ Kırşehir Kındam alt gelir başvuruları 25 Mayıs'ta başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Kındam alt gelir projesi için başvuru dönemi 25 Mayıs 2021 tarihinde başlıyor.

TOKİ Kırşehir Mucur'a 253 konut inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Kırşehir'in Mucur ilçesine 253 adet konut inşa edecek. Mucur Belediye Başkanı Atılgan Yılmaz söz konusu konutlarla ilgili bilgi verdi. 

Havza Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin kira sözleşmesi 1 yıl daha uzatıldı!

Avrasya GYO'nun aktifinde kayıtlı bulunan Samsun Havza Şehirlerarası Otobüs Terminali ‘nin kira sözleşmesinin 1 yıl daha uzatılmasına, kira bedelinin değişmeden aylık 63 milyon 559 bin TL olarak devam ettirilmesine karar verildi. 

Kırşehir Kaman'da işletmecisinden kiranın yarısını alan iş yeri sahibi örnek oldu!

Kırşehir'in Kaman ilçesinde dükkan sahibi olan Mehmet Demir, kiracısından sıkıntılı süreç geçinceye kadar kira ücretinin yarısını alacak

Çarşamba Şehirlerarası Otobüs Terminali kira sözleşmesi feshedildi!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ile Çetinler Otogar İşletmeciliği İnşaat Ticaret Limited Şirketi arasında Çarşamba Şehirlerarası Otobüs Terminali kira sözleşmesi feshedildi...

Kırşehir İl Özel İdaresi’nden 24 hobi ev için yıkım kararı!

Kırşehir’de İl Özel İdare bölgesinde bulunan 24 hobi ev için İl Özel İdaresi yıkım kararı aldı ve ev sahiplerine kendilerinin yıkımlarını söyledi. Ev sahipleri arazide daha önce herhangi bir tarım veya dikim yapamadıklarını dile getirerek İl Özel İdare’nin bu kararına isyan ettiler.

Yusuf Ziya Yılmaz Samsun Şehirlerarası Otobüs Terminali 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yusuf Ziya Yılmaz Samsun şehirlerarası otobüs terminal binası değerleme raporunu KAP'ta yayınladı...

Çorlu Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin inşaatı tam gaz!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Çorlu Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin inşaatını son sürat sürdürüyor.

Altınordu Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin yüzde 80'i tamamlandı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin yüzde 80'ini tamamladı.

Çarşamba Şehirlerarası Otobüs Terminali kira sözleşmesi yenilendi!

Samsun İli, Çarşamba İlçesi Kirazbucağı köyü adresinde yer alan Çarşamba Şehirlerarası Otobüs Terminalinin kira sözleşmesinin yenilendi..

Altınordu Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin inşaatı yeniden başladı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin inşaatına yeniden başladı.

Avrasya GYO, Samsun Şehirlerarası Otobüs Terminali kira sözleşmesini uzattı!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Samsun İli Kıran Mahallesinde yer alan Samsun Şehirlerarası Otobüs Terminalinin mevcut kiracısı Anadolu Terminal Hizmetleri A.Ş. ile imzalanan kira sözleşmesini 1 yıl uzattı...

Çorlu Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin temeli atıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Çorlu Şehirlerarası Otobüs Terminalinin Temel Atma törenini gerçekleştirdi.

Kırşehir Şehirlerarası Otobüs Terminali Haberi

Kırşehir Şehirlerarası Otobüs Terminali

Kırşehir’de yaklaşık 30 dönümlük arazi üzerinde bulunan Otobüs Terminali’nin 6-7 dönümlük Ankara yolu üzeri Meytaş Kavşağı’na yapılması kararlaştırılarak, Kırşehir Belediyesi tarafından 13 Ocak 2013 tarihinde dönemin AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Menderes Türel’in de katılımıyla temeli atılan ve yapımı adeta yılan hikayesine dönen Şehirlerarası Otobüs Terminali, hizmete açılıyor.


Diğer illere de örnek olacak nitelikte olan Şehirlerarası Otobüs Terminali’nin modern mimarisiyle bölgede öne çıkacağını ifade eden Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, “Şehirlerarası Otobüs Terminal’inde açılış için peyzaj çalışmaları devam ediyor. Konforlu mekânları, dinlenme-bekleme alanları, büfeleri, cafe ve restoranları, araç bakım ünitesi, yönetim birimleri, ferah bilet satış birimleriyle Kırşehir’e yakışır bir terminali ilimize inşa etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Mevcut otogarımızın yapısal bozulmaları ve yıpranmalarından dolayı ve konumunun değiştirilmesine ihtiyaç duyulduğundan Kırşehir için modern...