26 / 04 / 2024

koaceli de gazetecilere ev imkanı sağlanıyor

koaceli de gazetecilere ev imkanı sağlanıyor

Kocaeli Gazeteciler Cemiyetinin üyelerinin ev sahibi olması amacıyla yapılan girişimlerde mutlu sona ulaşıldı. İlk somut adım atıldı ve Arızlı bölgesinde 20 dönümlük alanın ev yapılmak amacıyla TOKİ'ye tahsisi sağlanıyor.

Antalya Vakıflar Bölge Müdürlüğü'ne ait arsa ve araziler kiraya verilerek değerlendiriliyor!

Antalya Vakıflar Bölge Müdürü Hüseyin Coşar, gazetecilere yaptığı açıklamada, vakfa ait arsa ve arazilerin kiraya verilerek, yapım karşılığı kiralama, kat karşılığı inşaat yöntemleriyle değerlendirilerek gelir elde edildiğini belirtti..

Konya Beyşehir'de 2017 proje yılı olacak!

Konya Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, gazetecilere yaptığı açıklamada, 2017'de de yeni projelerin olacağını söyledi. Özaltun, ''Projelerin yatırım bedeli 15-20 milyon lirayı buluyor" diye konuştu.

Edirne'de konut kiraları arttı!

Edirne'de Trakya Üniversitesine öğrenci kayıtlarının başlamasıyla ilde ev kiralarının arttığı ifade edildi. Trakya Umum Emlak Müşavirleri Başkanı Serhat Çeker, gazetecilere yaptığı açıklamada, kayıt yaptıran öğrencilerin bazıların yurt haricinde kiralık evleri tercih ettiğini belirtti.

Diyarbakır Kurşunlu Camii 2017'de yeniden ibadete açılacak!

Osmanlı’nın Diyarbakır’daki ilk yapısı olan tarihi Kurşunlu Camii’nin son hali, Valiliğin dün özel izniyle gazetecilere gösterildi. Caminin 2017’de tekrar ibadete açılması planlanıyor.

Osmangazi'de kentsel dönüşüm buluşması!

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, ilk etapta Soğanlı’da başlatılan ‘kentsel dönüşüm’ uygulamasındaki süreci, bugün gazetecilere anlatacak. Uygulama sahasında, bilgilendirme olacak. Kentsel dönüşümün geleceği de, gündeme gelecek.

TOKİ Kocaeli'de gazetecilere konut inşa ediyor!

Defterdarlık ve TOKİ yetkilileri tarafından karşılıklı imzaların atılmasıyla Çınarlı Mahallesi’ndeki 24 bin 500 metrekare arazinin Basın Sitesi yapılması için devri resmen yapıldı.

Trakya Cam Akademisi Buluşması düzenlendi!

Ebru Şapoğlu, Rixos Dawtown Otel'de gazetecilere yaptığı açıklamada, yapılarda cam seçiminin önemi ve ürün çeşitliliği konularında turizm ve inşaat sektörü temsilcilerine yönelik "Trakya Cam Akademisi Buluşması" düzenlendiğini söyledi.

Ebru Şapoğlu: Isı kaybı nedeniyle 5 milyar lira pencereden uçuyor!

Trakya Cam Pazarlama Grup Müdürü Ebru Şapoğlu, Rixos Dawtown Otel'de gazetecilere yaptığı açıklamada binalarda pencerelerden kaynaklanan ısı kayıplarının yılda 5 milyar liranın havaya uçmasına neden olduğunu bildirdi...

Beşiktaş Kulubü Başkanı Fikret Orman Düzce'de tesis inşa edecek!

Düzce Beşiktaşlılar Derneği davetlisi olarak geldiği Düzce'de gazetecilere açıklama yapan Fikret Orman, "Beşiktaş'a Düzce'de tesis yapmak istiyoruz" dedi.

Balıkesir, turizmde Antalya 'ya alternatif olacak!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Edip Uğur, Balıkesir 'de, gazetecilere yaptığı açıklamada; uluslararası uçuşlara hazır hale getirilen Körfez Havaalanı 'nın bölgeyi cazibe merkezi haline getireceğini ve yörenin turizmde Antalya 'ya alternatif olacağ

Yabancılara mülk satışına sınırın gerekçesi Resmi Gazete`de

Anayasa Mahkemesi'nin, yabancılara bazı koşullarda taşınmaz satışını öngören kanunun bazı hükümlerinin iptaline ilişkin kararının gerekçesi Resmi Gazete'de yayımlandı.

My World`de yüzde 12.5 peşinata 240 taksit!

Konut kralı Ali Ağaoğlu, Ataşehir'deki My World projesindeki yeni finansman modelini açıkladı. Peşinatı yüzde 12.5'e düşüren Ağaoğlu, ilk taksiti de 6, 10 ve 13 ay sonra başlatıyor!

Veliefendi'de tekstil bitti, fabrika arazileri değerlendi

Ekonomist Dergisi bu hafta piyasaya çıkan sayısında büyük değişime hazırlanan Zeytinburnu'nu mercek altına aldı. Zeytinburnu'nda hangi arsaya? Ne inşa edilecek? İlçeyi nasıl bir değişim bekliyor?

koaceli de gazetecilere ev imkanı sağlanıyor Haberi

koaceli de gazetecilere ev imkanı sağlanıyor

Kocaeli'de gazetecilerin ev hayali gerçek oluyor. İlk somut adım atıldı ve Arızlı bölgesinde 20 dönümlük alanın ev yapılmak amacıyla TOKİ'ye tahsisi sağlanıyor.Kocaeli Gazeteciler Cemiyetinin üyelerinin ev sahibi olması amacıyla yapılan girişimlerde mutlu sona ulaşıldı. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık ve Vali Ercan Topaca'nın da büyük gayret ve emeğiyle hayata geçecek olan proje kapsamında Kuruçeşme Arızlı bölgesinde 20 dönümlük arazinin tahsis işlemleri başlatılıyor. 


ANKARA TEMASLARI SONRASI 

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti yönetim kurulu geçtiğimiz ay Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık ve Kocaeli milletvekillerimiz ile TBMM'de yapılan görüşmeler sonucunda konut konusunda son noktaya gelindi. Kocaeli Valisi Ercan Topaca'nın da 20 dönümlük hazine arazisinin TOKİ'ye devri ile ilgili önceki gün yer hakkında teknik bilgileri Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Halit Yılmaz ve yönetim...