18 / 04 / 2024

kocaeli asfaltlama çalışmaları

kocaeli asfaltlama çalışmaları

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Ulaşım Yol Bakım Onarım Ve Yapım Şube Müdürlüğü tarafından Başiskele ve Kartepe ilçelerindeki caddelerin onarım bakım ve yapımı için ihale yapıldı.

Kandıra Döngelli köy yolları asfaltlandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı’na bağlı ekiplerce Kandıra Döngelli Köyü yolları asfaltlandı. Yapılan asfaltlama çalışmaları kapsamında 7 bin 160 ton asfalt kullanıldı.

Kocaeli Başiskele Mehmet Çavuş Caddesi asfaltlandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yol bakım ve yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Başiskele’de asfalt uygulamaları yapan Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, Mehmet Çavuş Caddesi’nde çalışma gerçekleştirdi.

Derince Bartu Caddesi asfaltlama çalışmaları tamamlandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kent genelindeki yol bakım çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri Derince’nin Bartu Caddesi’nde asfalt çalışmasını tamamladı. Bartu Caddesi yapılan çalışmayla tamamen yenilendi.

Kocaeli Cedit kentsel dönüşüm kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne? 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Cedit kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yıkım çalışmaları devam ediyor. Genel Sekreter Yardımcı Sadık Uysal ile Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanı Sabahattin Yamak devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Kocaeli Kuruçeşme tramvay hattı imalat çalışmaları tamamlanıyor!

Kocaeli'nde Yahyakaptan ve Kuruçeşme’yi birbirine bağlayacak olan tramvay hattı projesinde çalışmalar hızlandı. Proje dahilinde imalat çalışmalarının büyük bölümü tamamlandı. 

Kocaeli Körfez'de kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Kocaeli'ye bağlı Körfez'de kentsel dönüşüm çalışmaları aralıksız devam ediyor. Çalışmalar dahilinde 4 katlı binanın yıkımı gerçekleşti.

Kocaeli Kuruçeşme tramvay hattı çalışmalarında son durum ne?

Kocaeli'nde Yahyakaptan ve Kuruçeşme’yi birbirine bağlayacak olan tramvay hattı projesinde çalışmalar Kurban Bayramı'na rağmen tüm hızıyla devam etti. 

Kocaeli Cedit kentsel dönüşüm çalışmalarında yıkımlar başladı!

Kocaeli İzmit'te devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında çalışmalar başladı. Çalışmalar dahilinde ilk yıkım işlemi gerçekleşti.

Kocaeli Kuruçeşme tramvay hattında çalışmalar başladı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilecek Kuruçeşme tramvay hattında çalışmalar başladı. 

Kocaeli Kandıra hizmet binasının yalıtım çalışmaları başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra hizmet binasının yalıtım çalışmalarına başladı...

Kocaeli Orhangazi Spor Salonu’nun zemin kat çalışmaları başladı!

Kentteki çalışmalarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Orhangazi Spor Salonu’nun zemin kat çalışmalarına başladı.

Kocaeli'deki dönüşüm çalışmaları masaya yatırıldı!

Samsun Büyükşehir Belediyesinden gelen heyet, Kocaeli'deki kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili bilgi aldı.

Kocaeli Başiskele'de cephe iyileştirme çalışmaları başlıyor!

Kentteki cephe iyileştirme çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, şimdi de Başiskele'deki evlerin cephelerini yeniliyor.

Mamak'ta kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Mamak’ın altyapı ve üstyapı alanında kusursuz olması için dört koldan çalışan Mamak Belediyesi, asfaltlama çalışmalarını ilçe genelinde tüm hızıyla sürdürüyor.

Başiskele Belediyesi'nin kent yenileme çalışmaları başladı!

Başiskele ilçesinde Yeşilyurt ve Fatih mahallelerinde yol genişletme ve asfaltlama çalışmaları başlatıldı.

Kocaeli Yeni Kent Meydanı çalışmaları sürüyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından eski valilik alanında gerçekleştirilen kent meydanı ve yeraltı otoparkı projesinin çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

kocaeli asfaltlama çalışmaları Haberi

kocaeli asfaltlama çalışmaları


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Ulaşım Yol Bakım Onarım Ve Yapım Şube Müdürlüğü tarafından Başiskele ve Kartepe ilçelerindeki caddelerin onarım bakım ve yapımı için ihale yapıldı. 4 firmanın teklif verdiği ihalede en düşük teklifi 6 milyon 760 bin 477 TL teklifle Mehmet Oğuzhan Avşarlığil ve Abdulnasır Matpan iş ortaklığı verirken en yüksek teklif 7 milyon 981 bin 363 TL ile Yağışan İnşaat’tan geldi.


3 KİLOMETRE ASFALT


Yaklaşık 3 kilometre asfalt yapılacak bakım onarım ve yapım işi kapsamında Kartepe ve Başiskele ilçelerindeki cadde ve sokaklar modern hale getirilecek. Sözleşmenin imzalanması ve yer tesliminin ardından yüklenici firmadan 400 günde işi tamamlaması isteniyor.



Kocaeli Büyükşehir...