26 / 04 / 2024

kocaeli büyükşehir belediye başkanı

kocaeli büyükşehir belediye başkanı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmoğlu: “Kocaeli’nin tamamını planladık. Türkiye’de bir kentin tamamını planlayan ilk kent olarak, Kocaeli’nin imar anayasasını hazırladık.” dedi.

Sanayi kenti Kocaeli tarihine sahip çıkıyor!

Türkiye'nin önemli sanayi kentlerinden Kocaeli'de 1923-2013 yılları arasında 65 tarihi yapı restore edildi. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu: "Kocaeli'deki tarihi yapılarımızı da insanımızın hizmetine sunmamız gerekir" dedi...

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nden ulaşıma 1.54 milyar TL yatırım! 

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Kocaeli Kongre Merkezi’nde “Sevdamız Kocaeli” sloganıyla gerçekleşen programda ulaşım için 1,54 milyar TL yatırım yapıldığını dile getirdi. 

Kocaeli Büyükşehir projelerinde aksama olmayacak!

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi projelerinde aksama olmayacağını söyledi.

İzmir Büyükşehir Belediye Binası depreme dayanıksız mı?

Depreme dayanıklılığın tartışıldığı İzmir’de, Büyükşehir Belediye Binası’nı taşıyan kazıkların kırık olduğu iddia edildi

Kocaeli Büyükşehir’den inşaat malzemesi ihalesi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar ve Sivil Toplum Kuruluşları Dairesi Başkanlığı inşaat malzemesi alımı ihalesi yaptı, yapılan ihaleye 5 firma katıldı.

Kocaeli Büyükşehir inşaat malzemesi ihalesi yaptı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından inşaat malzemesi alım ihalesi yapıldı.

Kocaeli Büyükşehir’de 8 konutun satışı yapıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Encümen toplantısı gerçekleşti. Encümen toplantısında 8 konutun satışı gerçekleşirken, 7 konut için katılım olmadı.

Kocaeli Büyükşehir üç ilçede 15 konut satacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanlığı tarafından 15 Şubat 2017 tarihinde gerçekleştirilecek Encümen Toplantısında 15 adet konutun satışı gerçekleştirilecek.

Kocaeli Büyükşehir'den 4 bin 800 metre yol!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi köy yollarını yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Grup köy yollarında çalışma yapan Ulaşım Daire Başkanlığı ekipleri, beton yol uygulamaları gerçekleştiriyor.

Kocaeli Büyükşehir’den Gebzeli aileye inşaat malzemesi yardımı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ihtiyaç sahibi vatandaşların evlerinde yapılacak onarım için malzeme yardımı yapıyor.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclisi toplandı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclisi Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Başkanlığında 2017 yılının ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Kocaeli Büyükşehir yılın son imar toplantısını yaptı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı, tüm ilçe belediyelerinin katılımıyla her ay düzenlenen imar koordinasyon toplantısını gerçekleştirdi.

Kocaeli Büyükşehir’in 2017 bütçesi 2,1 milyar TL!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nin aralık ayı toplantısı Leyla Atakan Kültür Merkezi Şefik Postalcıoğlu Salonu’nda Başkan İbrahim Karaosmanoğlu’nun idaresinde gerçekleştirildi. Büyükşehir’in 2017 yılı tahmini bütçesi de 2 milyar 100 milyon TL olarak onaylandı.

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi toplandı!

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi 2016 Yılı Aralık Ayı Toplantısı’nın birinci birleşimi, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz başkanlığında yapıldı.

kocaeli büyükşehir belediye başkanı Haberi

kocaeli büyükşehir belediye başkanı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Zemin ve Deprem İnceleme Şube Müdürlüğü tarafından, ”Deprem Gerçeği ve Kentleşme Çalıştayı”nın bu yıl ikincisi gerçekleştirildi.

Kocaeli Ticaret Odası Meclis Salonu’nda 10.00-16.00 saatleri arasında yapılan çalıştayın açılış bölümüne Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Üniversitesi(KOÜ) Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve akademisyenler katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan etkinlikte 17 Ağustos 1999’da yaşanan deprem ve sonrasında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı çalışmaların anlatıldığı film izlendi.

”Teknik” ve ”sosyal” olmak üzere iki oturumdan oluşan çalıştayın açılışında ilk olarak söz alan KOÜ Rektörü Prof. Dr. Hülagü, ”Depremi yaşayan, acısını bilen insanlarız. Deprem Türkiye ve Kocaeli’nin bir gerçeğidir....