26 / 04 / 2024

Kocaeli Esentepe viyadük

Kocaeli Esentepe viyadük

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı yeni yatırımlar için düğmeye bastı, bu kapsamda Esentepe’de hayata geçirilecek olan viyadüğün temeli atıldı.

Kuzey Marmara Otoyolu'nun viyadük çalışmalarında iş kazası!

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Kocaeli Gebze kesimindeki viyadük çalışmalarında beton blok işçilerin üzerine düştü. Bazı işçiler düşen bloğun altında kaldı.

Kocaeli Derince'ye 2. viyadük!

Kentteki çalışmalarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Derince'ye ikinci bir viyadük inşa ediyor.

Kocaeli Esentepe'deki viyadüğün temeli atıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı yeni yatırımlar için düğmeye bastı, bu kapsamda Esentepe’de hayata geçirilecek olan viyadüğün temeli atıldı.

Kocaeli Büyükşehir inşaat malzemesi ihalesi yaptı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından inşaat malzemesi alım ihalesi yapıldı.

Kocaeli İshakçılar Kültür Merkezi'nde sona gelindi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Derince Belediyesi’nin birlikte hayata geçirdiği Kocaeli İshakçılar Kültür Merkezi'nde sona gelindi.

Kocaeli Büyükşehir’de 8 konutun satışı yapıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Encümen toplantısı gerçekleşti. Encümen toplantısında 8 konutun satışı gerçekleşirken, 7 konut için katılım olmadı.

Bursa'da yeni viyadük inşaatı başladı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Selvili Cadde'de yeni viyadük inşaatına başladı. İnşaatın temel atma töreni gerçekleşti.

Kocaeli Gölcük Hastanesi için ek bina geliyor!

Kocaeli Gölcük'e yapılacak yeni yatırımlarla ilgili bilgi verildi. Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, kentsel dönüşüm konusunda önemli adımlar atıldığını söyledi.

Kocaeli Büyükşehir üç ilçede 15 konut satacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanlığı tarafından 15 Şubat 2017 tarihinde gerçekleştirilecek Encümen Toplantısında 15 adet konutun satışı gerçekleştirilecek.

Kocaeli Büyükşehir'den 4 bin 800 metre yol!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi köy yollarını yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Grup köy yollarında çalışma yapan Ulaşım Daire Başkanlığı ekipleri, beton yol uygulamaları gerçekleştiriyor.

TOKİ Kocaeli Gölcük 601 konut ihalesi 14 Mart'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Kocaeli ili, Gölcük İlçesi,Sivritepe Rezerv Yapı Alanı 601 adet yeni konut inşa edecek. TOKİ Kocaeli Gölcük 601 konut ihalesi 14 Mart'ta.

Kocaeli Büyükşehir’den Gebzeli aileye inşaat malzemesi yardımı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ihtiyaç sahibi vatandaşların evlerinde yapılacak onarım için malzeme yardımı yapıyor.

Kocaeli İshakçılar Köyü Kültür Merkezi tamamlanıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, köylerdeki sosyal faaliyetlerin rahatça gerçekleştirilmesi için çok amaçlı kültür merkezler hayata geçiriyor. Bu kapsamda inşa edilen İshakçılar Köyü Kültür Merkezi tamamlanıyor

Kocaeli Esentepe viyadük Haberi

Kocaeli Esentepe viyadük


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından Derince Çenesuyu ile Körfez Kirazlıyalı arasında yapılacak viyadüğün temel atıldı. Esentepe’de yapılacak viyadük alternatif yol üzerindeki ikinci önemli geçiş olacak. Viyadük sayesinde yol kısalacak ve güvenli ulaşım sağlanacak.




ALTERNATİF GÜZERGAH


Derince’de düzenlenen temel atma törenine Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Derince Kaymakamı Akın Yılmaz, Genel Sekreter Yardımcıları Dr. Ali Yeşildal ve Mustafa Altay, Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, Başkan Danışmanı Ömer Polat ve vatandaşlar katıldı. Programda konuşan Başkan Karaosmanoğlu, Viyadüğün yapımı için diğer çalışmaların yapımının beklendiğini hatırlatarak” Bunun nedeni limandan otoyol bağlantısı buradan yapılıyor. O yol bu viyadüğün altından geçecek. O proje netleşmediği için viyadük projesi gerçekleşemedi. Yoksa biz bu viyadüğü daha önce yapacaktık. Yap-boz olmasın diye o proje ile entegre olması...