29 / 03 / 2024

Kocaeli köy yolları yenilecek mi

Kocaeli köy yolları yenilecek mi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi köy yollarında yenileme çalışmalarına devam ediyor. İzmit köylerinde çalışmalarını yoğunlaştıran Fen İşleri Daire Başkanlığı ’na bağlı ekipler, köy yollarında da çalışmalarını sürdürüyor.

Kocaeli Büyükşehir'den imar barışı toplantısı!

Kentteki çalışmalarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi “İmar Barışı” ile ilgili bilgilendirme toplantısı yaptı.

Kocaeli Büyükşehir'den ihtiyaç sahibi vatandaşlara ev!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit ilçesi Cedit Mahallesinde yaşayan Hakan ve Ayşe Arık çiftinin prefabrik ev taleplerini karşıladı.

Kocaeli Körfez'de eski binalar yıkılıyor!

Kocaeli Körfez’de uyuşturucu madde, alkol kullanımı gibi suçların odağı haline gelen ve görüntü kirliliğine sebep olan metruk binaların yıkımı gerçekleştiriliyor.

Kocaeli Sepetçi Köyü'ne yeni konak inşa edilecek!

İzmit’in Sepetçi Köyü’nde 18 Temmuz Salı günü temel atma töreni yapılacak. Kocaeli Sepetçi Köyü'ne yeni konut inşa edilecek.

Kocaeli Büyükşehir'den 325 okula saha!

Spor yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, okullara basketbol ve voleybol sporlarının yapılabildiği sahalar inşa ediyor.

Kocaeli Büyükşehir'den 6.4 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Karamürsel'deki 3 arsasını satışa sunuyor. Arsalar için ihale 12 Temmuz'da gerçekleşecek..

Kocaeli Körfez İlimtepe'de yürütülen yol çalışması TBMM'de!

Kocaeli Körfez İlimtepe'de yürütülen yol çalışmasına ve çıkan hafriyatın satışıyla ilgili iddialar meclis gündemine taşındı. CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Kocaeli Büyükşehir’den Nusaybin’e üç park!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Nusaybin'de hayata geçirdiği Kardeşlik Parkı, Barış Mahallesi Parkı ve Bulun Sokak Parkı'nı hizmete açtı.

Kocaeli Körfez'de 2016'da 35 metruk bina yıkıldı!

Kocaeli Körfez Belediyesi Metruk bina yıkımlarına devam ediyor. 2016 yılında 35 metruk binanın yıkıldığı Körfez'de 62 metruk binanın yıkımı için planlama yapılıyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin borçları TBMM gündeminde!

CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin borçlarına ve bazı giderleri meclis gündeminde taşıdı. Akar sorularının İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından yanıtlandırılmasını talep etti..

Kocaeli Büyükşehir'den satılık 5 konut!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 3'ü Karamürsel, 2'si Kartepe’deki Kent Konut projesinde bulunan 5 konutu satıyor.

Kocaeli Köseköy Kavşağı'nın ihalesi yapıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Ulaşım Master Planı kapsamında D-100 Karayolu üzerindeki projeleri hayata geçirmeye devam ediyor.

Kocaeli Büyükşehir’den inşaat malzemesi ihalesi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar ve Sivil Toplum Kuruluşları Dairesi Başkanlığı inşaat malzemesi alımı ihalesi yaptı, yapılan ihaleye 5 firma katıldı.

Kocaeli köy yolları yenilecek mi Haberi

Kocaeli köy yolları yenilecek mi


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi köy yollarında yenileme çalışmalarına devam ediyor. İzmit köylerinde çalışmalarını yoğunlaştıran Fen İşleri Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler, köy yollarında çalışmalarını sürdürüyor. Çalışma kapsamında Tevfikiye, İslamköy, Karaabdülbaki, Ayvalı ve Ortaburun köylerini birbirine bağlayan grup yolunda asfaltlama çalışmalarının ardından V kanal uygulamaları yapılıyor.



8 BİN 500 METRE V KANAL


Yollara, yol gövdesini sudan koruma ve güvenli sürüş sağlamak için V kanal ve işaretçiler çakılıyor. Grup yolu olarak yaklaşık 9 bin 300 metre uzunluğundaki yolun 3 bin 200 metresine sıcak asfalt döküldü. Kalan 6 bin 100 metrelik kısımda sathi kaplama yapıldı. Grup yolunda 8 bin 500 metre V kanal uygulandı.


Manşet...