24 / 04 / 2024

Kocaeli Modern Sebze Meyve Hali ne zaman tamamlanacak

Kocaeli Modern Sebze Meyve Hali ne zaman tamamlanacak

Yeni modern hal binasının içerisinde 100 metrekare büyüklüğünde 62 adet dükkan yer alıyor. Geniş alanıyla park sorununu ortadan kaldıracak olan modern hal binası, her türlü ihtiyacı karşılayacak şekilde yapılıyor...

Dilovası Modern Sanayi Sitesi'nde 40 ay vade sıfır faiz fırsatıyla!

Halk GYO tarafından Kocaeli Dilovası'nda hayata geçirilen Dilovası Modern Sanayi Sitesi'nde 40 ay vade sıfır faizle satışlar devam ediyor.

Gebze’ye modern sağlık merkezi müjdesi!

Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney, belediye ile düzenlenen protokolle Gebze’ye modern bir sağlık kompleksi yapılacağını açıkladı.

Tuzla Aydınlı Sebze ve Meyve Hali için İBB'den onay!

İBB tarafından Türkiye'nin 'en modern hal'i olacağı belirtilen Tuzla Aydınlı Sebze ve Meyve Hali'nin arazisi için plan değişikliği yapıldı. Yapılan değişiklikle projenin önü açıldı.

Kocaeli'de balıkçıların modern satış yerinde inşaat sürüyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin İzmit Sahili’nde balıkçılar için yaptığı yeni balık satış yerinin çalışmaları hızla sürüyor.

Gebze'ye modern spor tesisi!

Kentteki çalışmalarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gebze'ye modern bir spor tesisi kazandırıyor.

Kocaeli Sekapark’ta kongre merkezi inşa ediliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Sekapark’ta yeni kongre merkezi inşa ediliyor. Bölgede bulunan eski Mannesman Fabrikası yenilenerek modern bir kongre merkezine dönüşecek.

Kocaeli İtfaiye Terminal Müfrezesi’ne yeni bina!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İtfaiyeye modern bir yapı daha inşa ediyor.

Gebze'ye modern sporcu eğitim tesisi inşa edilecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gebze’de sporcu eğitim merkezi inşa edecek. Gebze'ye yapılacak olan modern sporcu eğitim tesisi için ihale gerçekleştirildi. 

Kocaeli Aslanbey’e tam donanımlı kültür merkezi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kartepe Aslanbey'de modern bir kültür merkezi inşa ediyor.

Kocaeli Kent Mezarlığı’na modern hizmet binası!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin cenaze hizmetlerini yürütmek için Kent Mezarlığı’nda hayata geçirdiği yeni hizmet binası tamamlandı.

Kocaeli’ye modern kapalı pazar yeri!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kente yeni bir modern kapalı pazar yeri kazandırıyor.

Kocaeli'ye modern kapalı pazar yeri!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Perşembe Pazarı’nın kurulması için modern bir pazar alanı oluşturulması için çalışmalar başladı.

Süleymanpaşa'ya modern sebze ve meyve hali inşa edilecek!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Süleymanpaşa ilçesinde hizmet verecek sebze ve meyve halinin inşaat çalışmaları başlandı.

Kocaeli Modern Sebze Meyve Hali ne zaman tamamlanacak Haberi

Kocaeli Modern Sebze Meyve Hali ne zaman tamamlanacak


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başiskele Kullar’da yeni ve modern bir sebze- meyve hali inşa ediyor. İç kısımlarında zemin çalışmaları süren yapı ihtiyaçlara uygun yapılıyor. Büyükşehir Genel Sekreteri Doç. Dr. Tahir Büyükakın, tesiste incelemelerde bulundu. Tesisin fiziki ve işlevsel özelikleri bakımından modern bir yapı olacağını belirten Genel Sekreter Büyükakın, “Tesis 56 bin metrekare kullanım alanıyla ferah bir çalışma imkanı sunacak” dedi.


 SOSYAL TESİS YER ALIYOR


Genel Sekreter Doç. Dr. Tahir Büyükakın’a incelemeler sırasında Genel Sekreter Yardımcısı Gökmen Mengüç, Genel Koordinatör Adnan Bilgiç ve Fen İşleri Daire Başkanı Mustafa Altay eşlik etti. Tesiste 760 metrekare sosyal tesis alanı yer alacağını dile getiren Genel Sekreter Büyükakın, “Tesis sebze- meyve bölümü ve idari kısım olmak üzere iki ana yapıdan oluşuyor. Projede Türkiye’nin çeşitli illerinden hale sebze...