18 / 04 / 2024

kocaeli Mutlu Köy Yaşam Merkezi

kocaeli Mutlu Köy Yaşam Merkezi

Kocaeli’de 2 yıl önce hayata geçirilen milyonluk Mutlu Köy Yaşam Merkezi projesi adeta çürümeye terk edildi.

Kıyıda köşede 1 gram altını olanlar yaşadı! Hem sizin hem de çocuğunuzun geleceği kurtulacak...

Piyasalarda Fed'in faiz kararından sonra büyük hareketlilik başladı ve halen devam ediyor. Altın ve para uzmanı İslam Memiş kıyıda köşede 1 gram altını olanlara mutlu haberi verdi. Hem sizin hem de çocuğunuzun geleceği kurtulacak. İşte ayrıntılar...

Kocaeli'de köy tesisleri imece usulü inşa ediliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nce köylerde ihtiyaç duyulan malzemelerin temini hızla sağlanırken, işçilik için imece usulü bir araya gelen köylüler ise yaşam alanlarını canlandıracak yapıları inşa ediyor.

Kocaeli Çerçili Köy Konağı'nın inşaatı tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kandıra İlçesi Çerçili Mahallesi’ndeki eski köy okulunu konağa dönüştürdü.

Kocaeli Topluca Köy Konağı hizmete açıldı!

Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Topluca Köy Konağını baştan aşağı yenileyerek hizmete açtı.

Kocaeli'de atıl durumdaki eski okul köy konağına dönüştürüldü!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi  Kandıra Kırkarmut Köyü’nde atıl durumda olan eski köy okulu onarılarak köy konağı olarak vatandaşların hizmetine sunuldu.

Kocaeli'nin bir yıllık emlak raporu!

Merkez Bankası'nın 25 Temmuz'da politika faizinde yaptığı indirim ve diğer bankaların gerçekleştirdiği faiz indirimi sonrasında Kocaeli'de emlak piyasası hareketlendi. İşte Kocaeli'nin bir yıllık emlak raporu...

Kocaeli Hacımazlı Köyü'ndeki eski okul binası yenilendi!

Geçtiğimiz yıllarda taşımalı eğitime geçen Kandıra Hacımazlı Köyü’nün eski okulu, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan çalışmalarla baştan aşağı yenilendi.

Mersin'e 'Mutlu Yaşam Köyü’ inşa ediliyor!

Mersin'in Mezitli Belediyesi, Köy Enstitüleri ruhunu yaşatmak için yeni bir projeye başladı. Tece Şahintepe Mahallesi’nde yapımı tamamlanma aşamasında olan ‘Mutlu Yaşam Köyü’ projesi 7’den 70’e her yaştan insanı bir araya getirecek.

Kocaeli'deki Mutlu Köy Yaşam Merkezi çürümeye terk edildi!

Kocaeli’de 2 yıl önce hayata geçirilen milyonluk Mutlu Köy Yaşam Merkezi projesi adeta çürümeye terk edildi.

Kocaeli'de bir yılda 177 metruk bina yıkıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kentsel yenileme kapsamında çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Kocaeli'de bir yılda 177 metruk bina yıkıldı.  

Kocaeli Sepetçi Köyü'ne yeni konak inşa edilecek!

İzmit’in Sepetçi Köyü’nde 18 Temmuz Salı günü temel atma töreni yapılacak. Kocaeli Sepetçi Köyü'ne yeni konut inşa edilecek.

Kocaeli'deki 130 yıllık Taş Cami yenileniyor!

Restorasyon çalışmalarına devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Bahçecik Servetiye Karşı Köyü’ndeki yaklaşık 130 yıllık Taş Cami’yi restore ediyor.

Kocaeli Arslanbey Kültür Merkezi şekilleniyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi vatandaşların sosyal ihtiyaçlarını karşılamak için hayata geçirdiği Kocaeli Arslanbey Kültür Merkezi'nin kaba inşaatı tamamlandı.

kocaeli Mutlu Köy Yaşam Merkezi Haberi

kocaeli Mutlu Köy Yaşam Merkezi


Kocaeli’de, Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA) tarafından başlatılan, 2 sene Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne devredilen milyonluk Mutlu Köy Yaşam Merkezi projesi adeta çürümeye terk edildi. Sözcü gazetesinden Uğur Enç'in haberine göre, Yaşam Merkezi’nde binalar çöktü, bahçede inekler otluyor.

Kocaeli'nin Derince ilçesinde İshakçılar Barajı ismiyle bilinen Tahtalı Göleti'nin hemen yanı başında, gölete sıfır olan Doğancılar İlkokulu yıkılmış, yerine modern bir izci merkezi yapılmıştı. Bir süre hem Kocaeli'den hem de şehir dışından pek çok izci buraya geldi, kamp yaptı.  İzciler için hayata geçirilen tesiste hemen her şey düşünülmüştü. Fakat Kocaeli'de, Başiskele'de oluşturulan Diriliş Kampı sonrasında Tahtalı bölgesi gözden düştü. Buradaki arazide Doğu Marmara Kalkınma Ajansı'nın (MARKA) öncülüğünde engelli vatandaşlar için “Mutlu Köy Yaşam Merkezi” yapıldı. İzci kampından kalma bütün yapılar yenilendi, yüzme havuzu ve...