19 / 04 / 2024

Kocaeli Orta Mahalle Cami minare

Kocaeli Orta Mahalle Cami minare

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık ve Sivil Toplum Kuruluşları Daire Başkanlığı Kırsal ve Tarımsal Hizmetler Şube Müdürlüğü tarafından Kartepe Balaban Köyü Orta Mahalle Camii’nin eksik olan minaresi yapıldı.

Kırklareli'de arsa fırsatı! İhalesi 16 Ekim'de!

Kırklareli İli Pınarhisar Belediye Başkanlığı, Kırklareli Orta Mahalle'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 16 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Samsun'un o ilçesinde 30'u ev, toplam 38 gayrimenkul 24 taksitle satılıyor!

Samsun ili Çarşamba Belediye Başkanlığı, Samsun ili, Çarşamba ilçesi, Orta Mahalle, Çay Mahallesi, Yamanlı, Eğrikumi Güneşli, Ustacalı, Tatarlı ve Aşağı Musalla mahallelerinde yer alan 30 ev, 7 tarla ve 1 arsayı satıyor. İşte fiyatlar ve taksit seçenecekleri...

TOKİ'den Kocaeli'ye 651 konutluk yeni proje geliyor! 

Dar ve orta gelirli aileleri düşük taksitler ve düşük peşinatlarla ev sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yeni projeler için start verdi. TOKİ yeni projeleri kapsamında Kocaeli Dilovası'nda da yeni konutlar inşa edecek.

Lütfü Türkkan'ın ortağı olduğu şirkete ait çiftlikteki kaçak yapılar yıkıldı!

Kocaeli Köseler'de İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan'ın ortağı olduğu şirkete ait çiftlikte hayata geçirilen kaçak yapılar Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Dilovası Belediyesi ekipleri tarafından yıkıldı.

Kocaeli Yeni Mahalle için kentsel dönüşüm kararı! 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Haziran ayı meclis toplantısında Yenimahalle Mahallesi için kentsel dönüşüm kararı ele alındı. 

TOKİ Kocaeli Dilovası orta gelir başvuruları 24 Mayıs'ta başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kocaeli Dilovası orta gelir grubu projesi için başvurular 24 Mayıs'ta başlıyor.

Antalya Kepez'de 12.6 milyon TL'ye icradan satılık tarla!

T.C. Antalya Satış Memurluğu, Antalya ili, Kepez ilçesi, Orta Mahalle Koca Tarla Mevkii, 28522 ada 2 parselde yer alan tarlayı 12 milyon 626 bin 378 TL'ye satıyor...

TOKİ, Kocaeli Dilovası projesi için düğmeye bastı!

Dar ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kocaeli Dilovası projesi için düğmeye bastı.

Kocaeli Sivritepe TOKİ orta gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kocaeli Gölcük Sivritepe orta gelir grubu projesi için başvurular başladı.

TOKİ Kocaeli Sivritepe orta gelir başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kocaeli Gölcük Sivritepe projesinde yer alan 43 adet konut yarın satışa çıkıyor.

Kocaeli’de bin 619 bina 20 yıldır yıkılmayı bekliyor! 

Kocaeli'de 1999 Marmara depreminden kalan 1.619 orta hasarlı binanın yıkım için bekliyor.Kocaeli AFAD İl Müdürü Salim Tekoğul bu binaların bir an önce yıkılması gerektiğini söyledi. 

TOKİ Gölcük orta gelir kura çekilişi 17 Nisan'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kocaeli Gölcük Sivritepe orta gelir grubu projesindeki konutların kura çekilişi 17 Nisan 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Sivritepe 2019 orta gelir son başvuru tarihi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kocaeli Gölcük Sivritepe orta gelir grubu projesinde yer alan konutlar için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

Kocaeli Orta Mahalle Cami minare Haberi

Kocaeli Orta Mahalle Cami minare


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kartepe Balaban Orta Mahalle’deki 18 yıllık Orta Mahalle Camii’ne çelik minare yaptı


Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık ve Sivil Toplum Kuruluşları Daire Başkanlığı Kırsal ve Tarımsal Hizmetler Şube Müdürlüğü tarafından Kartepe Balaban Köyü Orta Mahalle Camii’nin eksik olan minaresi yapıldı. 1998 yılında yapılan caminin, mevcut minaresi kullanılamaz haldeydi. Çelik minarenin yapılması nedeniyle cami derneği başkanı İbrahim Arslan ve mahalle muhtarı Hasan Erkan, Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.



Manşet...