29 / 03 / 2024

Kocaeli Tuana Evleri satılık

Kocaeli Tuana Evleri satılık

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraki Kent Konut tarafından İzmit'in Topçular bölgesinde inşa edilenen Tuana Evleri’nin 3. Etap’ı tamamlanmayı bekliyor.

Kocaeli Tuana Evleri'nde ön teslimler 5 Eylül'de tamamlanacak!

Tuana Evleri, alanları Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden olan Kent Konut'un yürüttüğü örnek konut projesi Tuana Evleri'nin ön teslim süreci randevulu devam ediyor.

Kocaeli’nin en pahalı evleri hangi ilçede? Listede şok eden ayrıntı!

Türkiye'de konut fiyatları son 3 senede zirveyi gördü. Hatta dünyanın en pahalı konut piyasasında Türkiye yüzde 197'lik ev fiyatı/gelir oranıyla ilk sırada. Peki  Kocaeli’nin en pahalı evleri hangi ilçede? İşte detaylar...

Kocaeli Tuana Evleri'nin 3'üncü etabı tamamlanmayı bekliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraki Kent Konut tarafından İzmit'in Topçular bölgesinde inşa edilenen Tuana Evleri’nin 3. Etap’ı tamamlanmayı bekliyor.

Kocaeli'deki Ereğli Evleri restore ediliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Karamürsel’in Ereğli Mahallesi’ndeki tarihi evleri restore ediyor.

Kocaeli'deki Ereğli Evleri yeniden hayat buluyor!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Ereğli Evleri'ni restore ediyor.

Kocaeli Tuana Evleri 1. Etap’taki teraslı daireler satışa hazır!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kent Konut A.Ş., Tuana Evleri 1. Etap’taki teraslı daireler satışa hazır. 

Tuana Evleri 2. Etap'ta daireler teslim ediliyor!

Haldız İnşaat ve Kent Konut iş birliğiyle hayata geçirilen ve inşaatı tamamlanan Tuana Evleri 2. Etap'ta daire teslimleri gerçekleştiriliyor.

Tuana Evleri 3. Etap'ta yüzde 20 indirim için son günler!

Tuana Evleri 3. Etap projesinde yüzde 20'ye varan tanıtım indirimi 2018’in ilk aylarında sonlandırılacak.

Kocaeli Tuana Evleri 2. Etap'ta ön teslimler başladı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kent Konut A.Ş. tarafından hayata geçirilen  Tuana Evleri 2. Etap’ta sona gelindi.

Kocaeli Tuana Evleri'nde son rötuşlar!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, Tuana Evleri 2. Etap'taki çalışmaları inceledi. Ön teslimleri gerçekleşen projede son rötuşlar yapılıyor.

Tuana Evleri 3. Etap'ta indirimli satışlar sürüyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kent Konut projelerinden olan Tuana Evleri 3. Etap'ta indirimli daireler almak için verilen sürede sona yaklaşıldı.

Kocaeli Gölcük Yalı Evleri'nde sona gelindi!

Kocaeli Gölcük Belediyesi tarafından Değimendere'de inşa edilen 12 adet ev ve cami projesinde sona gelindi. Yalı Evleri'nde evler teker teker tamamlanıyor.

Kocaeli Tuana Evleri’nin 3. Etabında satışlar başlıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan Kent Konut ve Haldız İnşaat ortaklığıyla inşa edilen Tuana Evleri'nin üçüncü etabında satışlar başlıyor.

Silva Balat projesi 2017 sonunda tamamlanacak!

Son olarak İstanbul Caddesi üzerindeki 356 daire ile 23 işyerinden oluşan Tuana Evleri projesini 13 ay gibi kısa bir sürede bitiren Alpiş Group, yeni iki projesinden ilki olan 'Silva Balat' projesini daha önce tamamladığı Foresta Evleri'nin yanında başlattı.

Kocaeli Tuana Evleri satılık Haberi

Kocaeli Tuana Evleri satılık

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraki Kent Konut A.Ş. İzmit'in Topçular bölgesinde inşa ettiği Tuana Evleri’nin 3. Etap’ını hala tamamlayamadı. Koceli Gazetesi'nden Uğur Enç'in haberine göre; projeden konut alanlar ise mağdur olduklarını iddia ederek, yaşadıkları sıkıntıları anlattılar.

Projeden konut alan Tolga Gündoğan, şu şekilde konuştu:

“Bildiğiniz üzere Kent Konut A.Ş. Tuana 2 ve Tuana 3 evlerinin inşaatını Haldız İnşaata taşere etti. Ben ve 25 aile 2017 Aralık civarı yüzde 20 lansman indirimi ile tanıtıma çıkan Tuana 3 dairelerden satın aldık. Teslim tarihi Ocak 2019 diye satılan daireler maalesef yılın sonuna gelmiş olmamıza rağmen inşaatın ancak yüzde 60'ını tamamlanabildi. Biz bu konuda Kent Konut’a, Büyükşehir Belediyesi’ne hatta Cimer’e başvurularımıza rağmen maalesef Kent Konut hak sahiplerini değil yüklenici firmayı korumakta. Kent Konut ile Haldız arasında...