28 / 03 / 2024

Kocaeli Yahya Kaptan tramvay çalışmaları

Kocaeli Yahya Kaptan tramvay çalışmaları

Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek Sekapark-Otogar Arası Tramvay Hattı’nda deplase çalışmaları devam ediyor. Tramvay hattının 1. etabını kapsayan yaklaşık bin 800 metrelik güzergah 3 kısma ayrılarak çalışmalara başlandı

Kartepe eski Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez oteline kiracı arıyor!

Kocaeli Kartepe eski Belediye Başkanı ve Kocaelispor eski Başkanı Hüseyin Üzülmez Yahya Kaptan Mahallesi’ndeki oteline kiracı arıyor.

İzmitli Gayrimenkul Danışmanı Kadir Keskinoğlu vefat etti!

İzmit TURYAP Yahya Kaptan Temsilcisi'nin Gayrimenkul Danışmanı ve Türk Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM) üyesi olan 43 yaşındaki Kadir Keskinoğlu geçirdiği beyin kanaması nedeniyle vefat etti.

İzmit Belediyesi Meclisi’nden Ekşi ailesinin arazisi için imar değişikliği!

İzmit Belediye Meclisi Toplantısı’nda Ekşi ailesinin İzmit Yahya Kaptan Mahallesi'ndeki arsa için imar planı değişikliği teklifi oy birliğiyle geçti. İmar planına göre;  Ekşi ailesinin arsasında dört kat olan imar izni sekiz kata çıkmış oluyor ve çatı katı yapılmasına ise izin verilmiyor.

İzmit'te konut geri dönüş süresi ne olmalı?

İzmit merkez, Yahya Kaptan, Kent Konut gibi yerlerdeki konutların geri dönüş süreleri ne kadar? 

Kocaeli Yahya Kaptan İtfaiye Müfreze Binası tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Yahya Kaptan İtfaiye Müfreze Binası'nın inşaatını tamamladı.

İzmit Belediyesi'ne ait gayrimenkul 10 yıllığına kiraya verildi!

İzmit Belediyesi'nin hüküm ve tasarrufunda bulunan, Yahya Kaptan Mahallesi’ndeki 250 metrekare yapı, iş yeri olarak kullanılmak üzere 10  yıl süre ile kiraya verildi.

Güvenlik önlemi almayan firmalara hafriyat cezası!

İzmit Belediyesi Encümeninde Yahya Kaptan Mahallesi Şehit Ali İhsan Çakmak Sokak’ta inşaat çalışmasında bulunan hafriyat alanında çalışmalarda bulunan bir firmaya güvenlik eksikliğinden dolayı 3 bin 757 TL para cezası kesildi.

Kocaeli Yahya Kaptan Terrace'de fiyatlar artmayacak!

Kocaeli’de inşa edilen Yahya Kaptan Terrace Evleri’nin inşaatı tam gaz devam ediyor. 300 milyon TL'ye hayata geçirilen projede daire satışları devam ediyor.

Yahya Kaptan Terrace Evleri'nde inşaat hızla sürüyor!

BC, Soykaya ve Avrupa Yapı’nın güçlerini birleştirmesiyle kurulan Kent Proje’nin son projesi olan Yahya Kaptan Terrace Evler’in inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. 

Kocaeli’ne 300 milyon lira yatırımla karma proje!

BC, Soykaya ve Avrupa Yapı’nın güçlerini birleştirmesiyle kurulan Kent Proje’nin son çalışması olan Yahya Kaptan Terrace Evler’in inşaatı sürüyor.

Yahya Kaptan Terrace Evler'in 1. Etabı satışa çıktı!

Kocaeli’nin en değerli semtleri arasında yer alan Yuvam Akarca Mevkii’nde yapılan en lüks, leed sertifikalı ve içinde market ile tüm eğitim kurumlarını barındırması sebebiyle birçok ilki buluşturan karma proje Yahya Kaptan Terrace Evler’in 1. etabı lansman öncesi satışa çıktı.

Semt Kocaeli fiyatları 249 bin TL'den başlıyor!

Pekdemir İnşaat, Yahya Kaptan’a 4 dakika mesafedeki Çayırköy’de gerçekleştireceği 280 konutluk yeni lüks projesi Semt Kocaeli ile Kocaeli’nin konut standartlarını geliştirmeye devam ediyor.

İzmit Belediyesi'nden kiralık ATM!

İzmit Belediyesi Halkevi yanındaki benzinlikte 2 adet, Yahya Kaptan Mahallesi Arastapark’ta 4 adet, Yenişehir Mahallesi’ndeki Opet karşısında da 2 adet ATM'yi kiraya verecek.

Kocaeli Yahya Kaptan tramvay çalışmaları Haberi

Kocaeli Yahya Kaptan tramvay çalışmaları

Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek Sekapark-Otogar Arası Tramvay Hattı’nda deplase çalışmaları devam ediyor. Tramvay hattının 1. etabını kapsayan yaklaşık bin 800 metrelik güzergah 3 kısma ayrılarak çalışmalara başlandı. Yahya Kaptan Hanlı Sokak ve Salkım Söğüt Caddesi’nde deplase imalatlarına başlayan ekipler, Sarı Mimoza Caddesi’nde deplase çalışmalarına devam ediyor. Yarın itibariyle Necip Fazıl Caddesi’ne geçecek ekipler, çalışmalarını sürdürüyor.

TRAFİĞE KAPALI

İzmit Sekapark-Otogar arasında yapılacak yaklaşık 7 kilometre uzunluğundaki Akçaray tramvay hattında ilk etapta, hattın geçtiği yerlerdeki elektrik, doğalgaz, su ve kanalizasyon gibi alt yapıların yerleri değiştiriliyor. Tramvayın geçeceği güzergah hattının altında hiçbir alt yapı bulunmayacak. Salkım Söğüt Caddesi ve Hanlı Sokakta deplase çalışmaları sebebiyle ekipler UKOME kararıyla 1 Mart 2016 tarihine kadar yolu trafiğe kapattı. Sarı Mimoza Caddesi’ndeyse trafik kontrollü olarak sağlanıyor. Sürücüler...