27 / 04 / 2024

kocaelideki itfaiye binaları

kocaelideki itfaiye binaları

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İtfaiye Terminal Müfreze binasının inşaatını tamamlıyor.

Balıkesir'de depreme dayanıklı itfaiye binaları inşa ediliyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi kent genelindeki itfaiye binalarını yeniliyor. Şehir içerisinde bunulan binalar depreme dayanıklı hale getiriliyor. 

Çukurova Havalimanı ihalesi yapıldı!

Çukurova Havalimanı’nın iç ve dış hatlar, kargo, kule ve itfaiye binaları yapım ve işletim ihalesi bugün saat 10.00’da gerçekleştirildi. İhalede, 5 yatırımcı grub yer aldı. Ön görülen yatırım tutarı 250 milyon euro...

Gebze itfaiye müfreze binasının inşaatı tamamlanıyor!

Kocaeli’nin farklı noktalarına yeni İtfaiye Müfreze binaları hayata geçiren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze itfaiye müfreze binasının inşaatını tamamlıyor.

Gebze itfaiye müfreze binası tamamlanıyor!

Kocaeli’nin farklı noktalarına yeni İtfaiye Müfreze binaları hayata geçiren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze itfaiye müfreze binasının inşaatını tamamlıyor.

Kocaeli İtfaiyesi yeni binalarıyla güçleniyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından kentin farklı noktaların yeni itfaiye müfreze binaları inşa ediliyor. Yeni binalarla Kocaeli İtfaiyesi'nin vakalara daha hızlı bir şekilde müdahale etmesi planlanıyor.

Denizli'deki itfaiye binaları onarılıyor!

Avrupa standartlarında donanıma sahip araç, ekipman ve personeli ile Türkiye'de örnek gösterilen itfaiye teşkilatına sahip Denizli Büyükşehir Belediyesi, ihtiyaç olan bölgelere daha modern itfaiye binaları kazandırarak hizmet kalitesini artırıyor.

Saruhanlı itfaiyesine Avrupa mimarisi!

Saruhanlı’daki İtfaiye Amirliği Binası, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yenileniyor. Bina; Fransa, Amerika ve İngiltere gibi ülkelerdeki itfaiye binalarında kullanılan yapı malzemesine eş değer malzemeyle inşa ediliyor.

Samsun'da 7 itfaiye binasının inşaatında sona yaklaşıldı!

Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı, ilçelerde yapılan yeni hizmet binalarıyla yakında hizmet vermeye başlayacak.Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Rıza Zengin itfaiye binalarının inşaatlarındaki son durumu anlattı.

Ankara 214 tesise daha kavuşuyor!

Aralarında parklar, köprülü kavşaklar, yaya üst geçitleri, aile yaşam merkezleri, hanım lokalleri, itfaiye binaları, katlı kapalı otoparklar, yer altı barajı, içme suyu arıtma tesislerinin de yer aldığı 214 tesisin açılışı bugün gerçekleştirilecek

Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi İtfaiye Hizmet Binası hizmete açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Beşevler Küçük Sanayi, Mudanya ve Kestel itfaiye binalarının ardından yapımı tamamlanan Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi İtfaiye Hizmet Binası ’nı törenle hizmete açtı.

Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi’ne itfaiye binası yapıldı!

İtfaiye teşkilatını ekip ve ekipman yönünden sürekli güçlendiren Bursa Büyükşehir Belediyesi, Beşevler Küçük Sanayi, Mudanya ve Kestel itfaiye binalarının ardından bir itfaiye binası da Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi’ne kazandırıyor

Riskli binalar tapu kaydıyla fişlenecek!

Kamuoyunda 'Yıkım kanunu' olarak bilinen düzenleme gelecek hafta Bakanlar Kurulu'nda. Taslağa göre, riskli binalar oybirliğiyle değil oyçokluğuyla yıkılacak. Deprem riski tapuda görünecek

Üsküdardaki çevik kuvvet binaları yenileniyor!

İstanbul İl Özel İdaresi İstanbul Proje Koordinasyon Birimi (İPKB), İstanbul Sismik Riskin Azaltılması ve Acil Durum Hazırlık Projesi (İSMEP) kapsamında Üsküdardaki mevcut çevik kuvvet binası yıkılarak yerine yeni çevik kuvvet binaları yapılacak

kocaelideki itfaiye binaları Haberi

kocaelideki itfaiye binaları

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, yeni itfaiye müfreze binaları hayata geçiriyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, bunlardan biri Şehirlerarası Otobüs Terminali bölgesinde inşa ediliyor. Personelin tüm ihtiyaçlarına göre tasarlanan ve olaylara hızlı bir şekilde çıkmaya imkân verecek yeni modern bina, bölgedeki olası olaylara müdahalenin merkezi olmuş olacak. Her türlü olayda can ve mal kaybını engellemek için çaba harcayan itfaiye ekipleri yeni binalarda hizmet verecek.

YAPI ŞEKLİ OLUŞUYOR

İtfaiyenin terminal müfreze binası çalışmaları sürüyor. Mimari şekli oluşmaya başlayan yapıda inşa çalışmaları devam ediyor. Yapının bodrum ve zemin kat duvar imalatları yapılıyor. Betonarme üzerine çelik konstrüksiyon plakaları yerlerine yerleştiriliyor. Çatı tabliyesi kalıp ve donatı imalatları ise sürüyor. Yapının çevre imalatlarına yakın zamanda başlanması planlanıyor. Müfreze binası Kocaeli Şehirlerarası Otobüs Terminali yanında yer alan...