25 / 04 / 2024

Koçtaş mağazaları açıldı mı

Koçtaş mağazaları açıldı mı

Türkiye genelinde koronavirüs salgını sebebiyle alınan tedbirler kapsamında mağazalarını kapatan Koçtaş, tüm mağazalarını yeniden hizmete açtı...

Koçtaş mağazaları 1 Haziran'da açılıyor!

Koçtaş, 1 Haziran 2020 tarihi itibarıyla ülke genelindeki 98 mağazasının hepsini açmayı hedefliyor.

Koçtaş mağazaları kapılarını açtı!

Ev geliştirme perakendeciliğinin lideri Koçtaş, 24 Mart 2020 tarihinde geçici olarak kapatma kararı aldığı mağazalarını yeniden açtı.

Migros'un mağaza sayısı 3 bin 7 oldu! Nisan'da 25 yeni mağaza açıldı! 

Migros, Nisan ayında 25 yeni mağaza açtı. Yeni açılan mağazaların 15 adet Migros, 8 adet Migros Jet ve 2 adet Macrocenter formatında olduğu belirtildi. İşte ayrıntılar...

Er-Sa Sadıkoğlu Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Er-Sa Sadıkoğlu Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Zeytinburnu'nda 11 milyon TL sermaye bedeli ile Ertan Sadıkoğlu tarafından açıldı.

Koçtaş mağaza sayısını 3 kat artıracak!

Ev geliştirme perakendeciliğinin lideri Koçtaş, önümüzdeki 3 yıllık süreçte mağaza sayısını 3 kat artırmayı hedefliyor.

Başakşehir Avrasya cadde mağazaları açık artırmada büyük ilgi gördü!

Başakşehir Avrasya projesinde yer alan 47 adet cadde mağazası açık arttırmayla satışa sunuldu. Hafta sonu gerçekleştirilen açık artırmada mağazaların tamamına yakını birkaç saat içinde satıldı.

Kaleseramik’in Çanakkale’deki mağazası açıldı!

Kaleseramik’in, Çanakkale’deki güçlü iş ortağı Özkorkmaz Yapı bünyesinde yer alan yeni mağazası, Kale Grubu üst yönetiminin de yer aldığı özel bir törenle açıldı.

Caresse Bodrum’da Design My Dream mağazası açıldı!

Farklı hayat tarzlarına paralel deneyimler yaşatmayı planlayan “Design My Dream” konsept mağazası, Caresse, a Luxury Collection Resort & Spa, Bodrum, kompleksi içinde açıldı.

Doğtaş Kelebek Nijerya ve Güney Afrika'da mağaza açacak!

Bir süre önce Londra, Filistin, Türkmenistan, Karadağ ve Özbekistan’da yeni mağazalar açan Doğtaş Kelebek, bu ayın sonuna kadar Nijerya ve Güney Afrika mağazalarını devreye alacak.

Doğtaş Kelebek Nijerya ve Güney Afrika’da mağaza açacak!

Londra, Filistin, Türkmenistan, Karadağ ve Özbekistan’da açtığı mağazalarıyla hedef büyüten Doğtaş Kelebek, bu ayın sonuna kadar Nijerya ve Güney Afrika’da yeni mağazalar açacak.

Kartal Yuvası mağazaları yeniden açıldı!

Yeni tip koronavirüs salgını sürecinde kapalı olan Beşiktaş'ın lisanslı ürünlerinin satıldığı Kartal Yuvası mağazaları açıldı.

Hüseyin Altaş: BMD üyeleri markalar kira anlaşmazlığı sebebiyle mağazaları açmayabilir!

AYD Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Altaş, Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) üyelerinden kira pazarlığı sebebiyle mağazalarını açmak istemeyenler olabileceğini söyledi...

Koçtaş mağazaları 1 Haziran'da açılıyor!

Koçtaş, 1 Haziran 2020 tarihi itibarıyla ülke genelindeki 98 mağazasının hepsini açmayı hedefliyor.

Karadağ'da inşaat malzemesi satılan perakende mağazalar açıldı!

Salgından en az etkilenen ülkeler arasında yer alan Karadağ'da bugün itibarıyla tekstil, ayakkabı, teknik ürün ve inşaat malzemesi satılan perakende mağazalar yeniden açıldı.

Karadağ'da inşaat malzemesi satılan perakende mağazalar açılıyor!

Karadağ'da bugün itibarıyla tekstil, ayakkabı, teknik ürün ve inşaat malzemesi satılan perakende mağazalar açılıyor, 4-18 Mayıs arasında inşaat, emlak ofisleri tekrar faaliyete geçecek...

Koçtaş mağazaları açıldı mı Haberi

Koçtaş mağazaları açıldı mı

Koçtaş, bugün itibarıyla tüm mağazalarını yeniden hizmete açtı. Koçtaş'ın yaptığı açıklamaya göre, Türkiye genelinde koronavirüs salgını sebebiyle alınan tedbirler kapsamında, 19 Mart tarihinde AVM mağazalarını, 24 Mart tarihindfe ise tüm mağazalarını geçici olarak kapatma kararı alan Koçtaş, 4 Mayıs tarihinde mağazalarını kademeli olarak açmaya başlamıştı. İlk etapta 51 mağazasını hizmete açan Koçtaş, hazırlıkları tamamlanan mağazalarını açmaya devam etti.

AVM'lerin açılmasıyla beraber AVM mağazalarını da açmaya başlayan Koçtaş, bugün itibarıyla tüm mağazalarında müşterilerine hizmet veriyor.

Müşterilerin evlerinde ihtiyaç duyabilecekleri ürünleri sağlamak ve ustaların malzeme ihtiyaçlarını karşılamak için haziran ayında 11.00-20.00 saatleri arasında açık olacak mağazalarda, hijyen ve temizlik standartları en yüksek seviyede uygulanarak çalışanların ve tüm müşterilerin sağlığına da özen gösteriliyor.

- "Alışverişi kolaylaştıran her türlü çözüm yoğun ilgi görecek"

Yapılan açıklamada görüşleri yer...