16 / 04 / 2024

Konut Konferansı değerlendirme

Konut Konferansı değerlendirme

YEM tarafından düzenlenen, Türkiye ekonomisinin lokomotifi inşaat sektörünün yapı taşı “konut”u, tüm boyutlarıyla ele alan ve bu yıl “Önemli olan büyüklük mü?” sorusuna yanıt arayan 5. Konut Konferansı sorusuyla dün gerçekleştirildi.

İstanbul konut piyasası Haziran 2021'de ne oldu? 

MinLlab tarafından her ay düzenli olarak yayınlanan İstanbul Konut Piyasası Değerlendirme Raporu Haziran ayı raporu yayınlandı.

İstanbul konut piyasası Mayıs 2021'de ne oldu? 

Mintlab tarafından her ay düzenli olarak yayınlanan İstanbul Konut Piyasası Değerlendirme Raporu Mayıs ayı raporu yayınlandı. 

8. İnşaat ve Konut Konferansı 14 Ocak'ta!

İnşaat ve gayrimenkul sektörünün önde gelen kuruluşları, 8. inşaat ve konut konferansında sektördeki değişimleri değerlendirmek için buluşuyor. 8. İnşaat ve Konut Konferansı 14 Ocak'ta yapılacak...

Canovate Group, 7.İnşaat ve Konut Konferansı’na katıldı!

7.İnşaat ve Konut Konferansı geçtiğimiz günlerde Sheraton Grand Ataşehir'de gerçekleştirildi. Canovate Group da bu konferansa katıldı

Hasanoğlu 7'nci İnşaat ve Konut Konferansı'na katıldı!

İnşaat sektöründe 25 yıllık tecrübesiyle yenilikçi projelere imza atan Hasanoğlu Şirketler Grubu, 15 Ocak 2019 Salı günü Sheraton Grand Ataşehir’de düzenlenen 7. İnşaat ve Konut Konferansı’na katıldı.

Hasanoğlu Şirketler Grubu 7'nci İnşaat ve Konut Konferansı'nda yerini alacak!

Hasanoğlu Şirketler Grubu, 15 Ocak 2019 tarihinde Sheraton Grand Ataşehir’de düzenlenecek olan 7. İnşaat ve Konut Konferansı’nda sektörün liderleri ve basın mensupları ile buluşacak. 

7. İnşaat ve Konut Konferansı 15 Ocak’ta!

İnşaat ve Konut Konferansı bu yıl 7'nci kez gerçekleşecek. İnşaat ve Konut Konferansı, 15 Ocak 2019 Salı günü İstanbul Sheraton Grand Hotel Ataşehir’de düzenlenecek. 

İnşaat ve Konut Konferansı 15 Ocak'ta!

İnşaat ve Konut Konferansı, 15 Ocak 2019 Salı günü İstanbul Sheraton Grand Hotel Ataşehir’de kapılarını açıyor...

6. İnşaat ve Konut Konferansı için geri sayım başladı! 

Türk inşaat ve gayrimenkul sektörünün öncü kurumları sektörün VIP buluşma adresi sayılan 6. İnşaat ve Konut Konferansı 9 Ocak 2018'de gerçekleştirilecek.

5. İnşaat ve Konut Konferansı bugün!

İnşaat sektörünün önde gelen isimleri bugün başlayacak olan İnşaat ve Konut Konferansı'nda bir araya gelecek. Bu yıl 5. senesi olan konferansta inşaat ve gayrimenkul sektörünün 2017'deki durumu değerlendirilecek.

Doğan Dağ, İnşaat ve Konut Konferansı’nda sektörü değerlendirecek!

Dağ Mühendislik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Doğan Dağ, gayrimenkul sektörü liderlerini bir araya getiren Türkiye’nin en büyük İnşaat ve Konut Konferansı’na konuşmacı olarak katılıyor. Dağ, inşaat sektöründeki dönüşüm ve yeni kurallarla ilgili değerlendirmelerde bulunacak.

Konut Konferansı'nda kentsel dönüşüm tartışıldı!

3. Havaalanı ve 3. Köprü Bölgesi projeleriyle hızla büyümeye devam eden İstanbul'un dengesiz ve plansız büyümesinin önüne geçilmesini sağlayacak çözümlerin ele alındığı Konut Konferansı'nda, gayrimenkul sektörünün beklediği çözümler değerlendirildi.

Silverline 4. İnşaat ve Konut Konferansı sona erdi!

26 Ocak 2016 tarihinde Silverline Platin Sponsorluğunda gerçekleşen İnşaat ve Konut Konferansı, 500’ün üzerinde inşaat profesyonellerinin üst düzey katılımı ile gerçekleşti.

Konut Konferansı değerlendirme Haberi

Konut Konferansı değerlendirme

Yapı sektörünün bilgi merkezi Yapı-Endüstri Merkezi (YEM) tarafından düzenlenen, Türkiye ekonomisinin lokomotifi inşaat sektörünün yapı taşı “konut”u, tüm boyutlarıyla ele alan ve bu yıl “Önemli olan büyüklük mü?” sorusuna yanıt arayan 5. Konut Konferansı sorusuyla dün gerçekleştirildi. Konut Konferansı, 'Gelişen Kentlerde Büyümeyi Okumak' oturumuyla başladı. Konferansta 5 büyük kente ait konut araştırmasının sonuçları açıklanırken, dünyaca ünlü mimarlar da konut sektöründeki trendlere ilişkin görüşlerini paylaştı.



Yapı sektörünün bilgi merkezi Yapı-Endüstri Merkezi (YEM) tarafından düzenlenerek dün gerçekleştirilen, 5. Konut Konferansı, Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) Yönetim Kurulu Üyesi Neşecan Çekici'nin moderatörlüğünü yaptığı 'Gelişen Kentlerde Büyümeyi Okumak' oturumuyla başladı. Oturumda, büyüme ve gelişmenin paradoksal yapısı hakkında bilgi paylaşımında bulunan konuşmacılar; son yıllarda çok hızlı gelişen ve büyük potansiyel taşıyan ikincil şehirlerin...