29 / 03 / 2024

konut kredisi erteleme faizi ne kadar

konut kredisi erteleme faizi ne kadar

Coronavirus salgınına karşı ekonomik tedbirler alan bankalar tüketicilerin konut kredisi borçlarını ertelemeye başladı. Peki bankalar kredi ertelemeden ne kadar faiz alıyor?

Konut kredisi faiz oranları Temmuz'da ne kadar oldu?

Kamu bankaları 4 yeni kredi paketini hayata geçirdi. Paket içerisinde şüphesiz en çok ön plana çıkan, 12 ay erteleme fırsatı da sağlayan konut kredisi faiz oranları oldu.

ING Türkiye'den konut kredisi taksitlerine 3 ay erteleme imkanı!

ING Türkiye, bireysel müşterilerine ihtiyaç, taşıt, konut kredisi taksitleri ve kredi kartı ekstre ödemelerini üç ay erteleme imkanı sağlıyor.

HalkBank konut kredisi erteleme maliyeti ne kadar? 

HalkBank ekonomk istikrar kalkanı kapsamında destek krediler ve kredi ertelemelerine hızla devam ediyor. HalkBank konut kredisi erteleme maliyeti ne kadar? 

2020 konut kredisi erteleme nasıl yapılır?

Koronavirüs tedbirleri sebebiyle açıklanan Ekonomik İstikrar Kalkanı kapsamında kredi ödemeleri 3 ay süre ile ertelendi. Konut kredisi erteleme işlemleri de başladı. konut kredisi erteleme işlemleri nasıl yapılır? İşte konut kredisi erteleme ile ilgili merak edilenler...

Özel bankaların konut kredisi destekleri artacak mı?

Coronavirüs sonrasında kamu bankaları başta olmak üzere bankaların kredi destekleri artmıştı. Kredi yapılandırma, kredi erteleme ve faizlerde geri kalan özel bankaların konut kredisi destekleri artacak mı?

Konut kredisi erteleme nasıl olur 2020?

Kamu bankaları koronavirüs sebebiyle maddi sorun yaşayan işletmelerin anapara, faiz ve taksit ödemelerinin ertelenmesine karar verdi. Peki, konut kredisi erteleme nasıl olur? İşte konut kredisi erteleme 2020 detayları...

DenizBank konut kredisi kampanyaları neler?

DenizBank konut kredisi ürünler kapsamında 25 yıla kadar sunduğu vade ve kampanyalı faiz oranları ile dikkat çekiyor. Ayrıca banka 3 aya kadar konut kredisi erteleme işlem yapıyor.

VakıfBank konut kredisi erteleme şartları!

VakıfBank bireysel müşterilerinin taşıt, ihtiyaç ve konut kredisi taksitlerini erteliyor. Pek bankanın kredi erteleme faizi ve şartları neler?

Akbank konut kredisi erteleme faizi ne kadar?

Akbank ekonomik istikrar kalkanı projesi kapsamında kredi taksitlerin üç aya kadar erteleme kadar aldı. Peki bankanın konut kredisi erteleme faizi ne kadar?

İş Bankası konut kredisi erteleme şartları!

İş Bankası müşterilerine ihtiyaç, taşıt, konut kredisi ve kredi kartı taksitlerini 3 ay vadeyle erteliyor. Pek bankanın kredi erteleme şartları ve faizi ne kadar?

Garanti BBVA konut kredisi erteleme nasıl yapılır?

Garanti BBVA kredi erteleme faizleri ne kadar? Garanti Bankası'ndan konut kredisi erteleme nasıl yapılır?

Ziraat Bankası konut kredisi erteleme nasıl yapılır?

Ziraat Bankası konut kredisi erteleme nasıl yapılır? Ziraat konut kredisi erteleme faizi ne kadar? Kredi ertelendiğinde geri ödemeleri nasıl planlanıyor?

HalkBank konut kredisi erteleme şartları!

HalkBank konut kredisi erteleme faizleri ne kadar? HalkBank konut kredisi erteleme koşulları neler?

konut kredisi erteleme faizi ne kadar Haberi

konut kredisi erteleme faizi ne kadar

Hemen her banka içinde bulunduğumuz hafta içinde coronavirus salgınının yarattığı ekonomik olumsuzlukları azaltmak için ekonomiye destek paketi açıkladı. Bankalar bu kapsamda bireysel müşterilerinin ihtiyaç, taşıt ve konut kredisi taksitlerini ertelemeye başladı. 

Akbank, DenizBank, Garanti BBVA, HalkBank, İş Bankası, Kuveyt Türk, QNB Finansbank, ŞekerBank, Türkiye Ekonomi Bankası (TEB), VakıfBank, Yapı Kredi Bankası ve Ziraat Bankası ekonomik destek paketleri dahilinde müşterilerinin kredilerini ertelediklerini açıkladı. 

Bankalar bireysel kredileri en az 3 ay süre ile bazı bankalar ise 6 ve 12 aya kadar bireysel müşterilerinin taşıt, ihtiyaç ve konut kredilerini erteliyor. Ticari kredilerde ise yoğun etkilenen sektörler için yine 12 ay vadeye kadar kredi erteleme imkanı sunuluyor. 

Salgın sebebi ile ücretsiz izne ayrılan, yarı zamanlı çalışmak durumunda kalan işsiz kalan ya da mali durumu olumsuz etkilenen...