28 / 03 / 2024

konut kredisi sigorta ücretleri

konut kredisi sigorta ücretleri

Konut Finansmanı Sözleşmeleri Yönetmeliği Resmi Gazete’de yayımlandı.Tüketicinin sigorta yaptırmak istemesi halinde, istediği sigorta şirketinden sağladığı teminat, konut finansmanı kuruluşu tarafından kabul edilecek.

Ziraat Bankası 0.99 konut kredisi masrafları ne kadar?

Ziraat Bankası kampanyalı konut kredisi dahilinde 0.99 faiz oranı ile konut kredisi kullandırıyor. Peki konut ürünü için ne kadar dosya masrafı ve zorunlu sigorta uyguluyor?

İş Bankası kampanyalı konut kredisi faiz oranları ne kadar?

İş Bankası kampanyalı konut kredisi faiz oranları ne kadar? İş Bankası kampanyalı konut kredisi için hangi sigorta ve masrafları zorunlu uyguluyor?

İNG Bank konut kredisi hesaplama!

İNG Bank konut kredisi faiz oranları ne kadar oldu? İNG Bank’ın konut kredisi ve zorunlu sigorta maliyetleri ne kadar?

DenizBank konut kredisi masrafları ne kadar?

DenizBank’ın konut kredisi ürünlerine uyguladığı masraflar ne kadar? Sigorta kullanımında faiz avantajı sağlıyor mu?

ING Bank konut kredisi masrafları ne kadar?

ING Bank konut kredisine ek olarak ne kadar masraf alıyor? Sigorta kullanılması halinde konut kredisi faizleri ne kadar düşüyor?

Konut kredisi sigortası hangisi?

Konut kredisi kullanan tüketicilerin hemen hemen hepsine, sigorta kullandırtılıyor. Peki, konut kredisi sigortası hangisi?

Konut kredisi sözleşmesinde sigorta zorunluluğu!

Günümüzde hemen hemen herkes bankalardan konut kredisi kullanarak ev sahibi oluyor. Peki, konut kredisi sözleşmesinde sigorta zorunluluğu var mı?

Konut kredisi sigorta iptali!

Konut kredisinde yapılan sigortalardan DASK zorunlu bir sigorta olup; diğer sigortalar isteğe bağlı olarak yapılan sigorta olarak karşımıza çıkıyor. Peki, yapılan konut kredisi sigorta iptali nasıl olur?

Konut kredisi sigorta yasası!

Konut kredisi sigortaları ile ilgili yasal esaslar Konut Finansmanı Sözleşmeleri Yönetmeliğinde yer alıyor. İşte 28 Mayıs 2015 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan yönetmelik esasları..

Konut kredisi ferdi kaza sigortası!

Konut kredisi almak isteyen kimseler adına birkaç sigorta da düzenleniyor. Bu sigortalar arasında DASK, konut sigortası, hayat sigortası ve ferdi kaza sigortası da yapılabiliyor. Peki, konut kredisi ferdi kaza sigortası nedir?

Konut kredisi sigorta zorunluluğu var mı?

Ev sahibi olmak isteyen kimseler, hayallerindeki eve bankalardan konut kredisi kullanarak sahip olabiliyor. Peki, konut kredisi sigorta zorunluluğu var mı? Konut kredisi sigorta zorunluluğu kalktı mı?

Konut kredisinde sigorta zorunluluğu kalktı!

Konut kredisi kullanan kişilere sigorta zorunluluğu kalktı. Sigorta yaptırmak isteyenler ise herhangi bir yerden sigorta yaptırabilecek.

Konut kredisinde sigorta yapmak zorunlu mudur?

Konut sahibi olmak isteyen kimseler, bankaların uzun vadeli ve düşük faizli konut kredisi paketlerinden faydalanabiliyor. Konut kredisinin yanında bazı sigortalar yapılıyor. Peki, konut kredisinde sigorta yapmak zorunlu mudur?

konut kredisi sigorta ücretleri Haberi

konut kredisi sigorta ücretleri

GÜMRÜK ve Ticaret Bakanlığı’nın, Konut Finansmanı Sözleşmeleri Yönetmeliği Resmi Gazete’de yayımlandı. Yönetmeliğe göre, konut finansmanı kuruluşları, finansmanın  koşullarını içeren bilgi formunu, sözleşmeden önce tüketiciye verecek. Kredi talebinin reddedilmesi durumunda, konut finansmanı kuruluşu tarafından tüketici ücretsiz olarak bilgilendirilecek. Tüketicinin yazılı ya da elektronik ortamda açık talebi olmaksızın kredi ile ilgili sigorta yaptırılamayacak. Tüketicinin sigorta yaptırmak istemesi halinde, istediği sigorta şirketinden sağladığı teminat, konut finansmanı kuruluşu tarafından kabul...