20 / 04 / 2024

konut üreticisi

konut üreticisi

İstanbul'un en büyük konut üreticilerinden Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Dumankaya, "Siyasi istikrar tamam, sıra mikro politikalarda" diye konuştu.

Bakan Nebati az önce duyurdu! ‘Kiralık konut üreticileri’ geliyor!

"Ülkeye 'kiralık konut üreticisi' kavramını getirerek, kiralık konut arzını artıracağız” diyen Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, kiralık konutların, kentsel dönüşümde riskli yapı malik ve kiracılarına sunulacağını söyledi.

Emlak Katılım Bankası'ndan konut sektörüne yeni soluk!

Varlığa dayalı sermaye piyasası araçlarını devreye sokmak için Sermaye Piyasası Kurulu’na (SPK) başvuruda bulunan Emlak Katılım Bankası, konut üreticisi firmalarıyla güçlü olarak ilerleyip, sektördeki çıkmazlara çare olmayı amaçlıyor.

ONAG Yapı'dan 3 projede yüzde 10 indirim fırsatı!

İzmir'de markalı konut üreticisi olan ONAG Yapı Karşıyaka Arkadya Evleri, Sasalı villaları ve ortağı olduğu Gültekin Pera projesinde yüzde 10 indirim yapıldığını açıkladı.

İnciyaka Ankara'da büyük takas kampanyası!

Ankara’nın lüks konut üreticisi Erder İnşaat, büyük takas kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında eski evini veren, İnciyaka projesinden ev sahibi oluyor. 

TOKİ Ankara Kahramankazan'daki 334 konutu satıyor!

Türkiye'nin en büyük konut üreticisi olan TOKİ, Ankara Kahramankazan'daki 334 adet konutu satışa sunuyor. Konutların fiyatları 129 bin 117 TL'den başlıyor. 

TOKİ'nin kentsel dönüşüm projelerine nasıl başvurulur?

Türkiye'nin konut üreticisi TOKİ kentsel dönüşüm projelerine ara vermeden devam ediyor. Peki, binlerce konut inşa eden TOKİ'nin kentsel dönüşüm projelerinden nasıl ev sahibi olunur? İşte başvuru şartları...

Erden Timur: 10 yılda 10 metropol hedefliyoruz!

Nef, bugün Türkiye’nin en büyük markalı konut üreticisi. Yalnızca 8 yıl önce kurulan şirket, 5 yılda liderliğe ulaştı. 2017’de ise 1.950 adetlik konut satışıyla bir rekora imza attı. Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, her yıl yüzde 40-50 oranında büyüyen bir şirket olduklarını hatırlatıyor..

İzmir, markalı konut üreticilerin merceğinde!

İstanbul-İzmir otoyol projesiyle İzmir'de konut sektörü hareketlendi. Markalı konut üreticisi rotayı İzmir'e çevirdi. İzmir'de 2019 yılına kadar 20 milyar liralık yatırım gerçekleştirilmesi bekleniyor.

Bodrum'da emlak piyasası geriye gitmiyor!

30 yıldır Bodrum'da faaliyet gören konut üreticisi Çağdaş Holding, yeni projeler üretmeye devam edecek. Çağdaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi Dağlarca Çağlar, bölgedeki yeni projelerinden bahsetti.

Konut üreticisi gelecekten umutlu!

Gelecek reel sektör için umut vadediyor. Sektörel güven endeksi, inşaat sektöründe artış gösterdi. Konut sektörünün 2016 yılına ilişkin verileri açıklandı.

TOKİ’nin satış hasılatı yüzde 29 geriledi!

Türkiye’nin en büyük konut üreticisi olan TOKİ’nin satış hasılatı yüzde 29 geriledi, taşınmaz stokları yüzde 31 arttı, kârı yüzde 23 azaldı. Kurumun elinde satılmayı bekleyen 150 bin ev var

Markalı konut üreticileri CNR Emlak Fuarı’na neden katılmadı?

Yurtdışındaki gayrimenkul fuarlarına yoğun ilgi gösteren markalı konut üreticisi dün İstanbul’da kapılarını açan CNR Emlak 2015 Fuarı’na katılmadı. Emlak Konut GYO, TOKİ, Ağaoğlu, Sur Yapı, Soyak, Demir İnşaat gibi firmalar fuarda yoktu.

Büyükçekmece Gölü villa bölgesi oluyor!

Büyükçekmece ile Beylikdüzü Kavaklı'da, Mesa-Nurol'dan Demir İnşaat’a kadar birçok markab konut üreticisi proje geliştirme yarışma girdi. Büyükçekmece Gölü havzasında, inşaat şirketleri ağırlıklı olarak villa projeleri geliştiriyor.

konut üreticisi Haberi

konut üreticisi

Türkiye'nin nisan ayı ortalarında başlayan Cumhurbaşkanlığı tartışmaları ile birlikte bir belirsizliğin içine itildiğine işaret eden Uğur Dumankaya, seçim sonuçları ve onun ardından Cumhurbaşkanlığı seçim turlarına katılacaklarını açıklayan MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin sözleri ile bu belirsizliğin ortadan kalktığını söyledi. Siyasi istikrarın sağlanmasının iş dünyasının oksijeni olduğunu dile getiren Uğur Dumankaya, "Seçim yapılmış ve Türk halkı oyunu iş ve aş istikametinde kullanmıştır. Ardından muhalefet görevi verdiği bir partimiz de kendisine yüklenen sorumluluğa uygun olarak, ülkenin bir krize girmemesi için Cumhurbaşkanlığı seçimlerine katılacağını açıklamıştır. Böylece, Türkiye, 4-5 aydan bu yana içine itildiği belirsizlikten kurtulmuştur. Kurulacak hükümetin esas gündemi ekonomi ve mikro politikalar olmalıdır" diye konu