24 / 04 / 2024

konutta indirim kampanaysı

konutta indirim kampanaysı

Gayrimenkul devlerinin konut kampanyası 15 gün daha uzatıldı. KONUTDER Başkanı Elmas, "Vatandaşlarımıza tarihi bir fırsat daha sunuyoruz" dedi...

Konutta indirim sinyali: Çimento ve beton fırsatçıları mercek altında!

Türkiye'de son iki senede inşaat maliyetleri uçtu. Buna bağlı olarak konut fiyatları da arttı. Vatandaş ev almakta zorlanırken yetkililer fırsatçılara dikkat çekiyor.

Konutta 'fahiş fiyat'a indirim ayarı: Sahibinden satanlar yanacak!

Konut fiyatlarında son dönemde görülen yükselişler hükümetin konut alacaklara 3 farklı paketle ev sahibi olmayı teşvik eden projeleri devreye almasına neden oldu. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ise "konutta fahiş fiyat" uyarısı yaptı.

Konutta zamlar yeni başlıyor!

Üç kamu bankası konut kredisi faiz oranlarında indirime gitti. Peki konut kredisi faizlerindeki bu indirim ev fiyatlarına nasıl yansıyacak? Sektör temsilcileri ve ekonomistler, konutta yeni zamların kapıda olduğunu belirtti.

Kamu bankaları sıfır konutta indirim kampanyasına hazırlanıyor!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, "Kamu bankaları sıfır konutta indirim kampanyasına hazırlanıyor" başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin 8 maddelik analizi...

Konutta indirim yarışı!

Konut kredisinde faiz indirim hamlesi başlatan bankalardan sonra şimdi de inşaat firmaları yarışa girdi. İşte kampanyalı konut projeleri...

Konut kredisi faizlerinde indirim yarışı!

Konut kredisi faizlerinde indirim yarışı sürüyor. Kamu bankalarının ardından özel bankalarda teker teker konutta yüzde 0.98’e varan oranlar açıklamaya başladı. Merkez Bankası’nın 12 Aralık’taki son indiriminin ardından konut kredisi faizlerinin daha da düşmesi bekleniyor...

Konutta indirim üstüne indirim!

Kamu bankalarının konutta kredi faizini 0.99'a çekip, vadeyi de 15 yıla çıkarması, sektörü de harekete geçirdi. Bu ortama daha da canlılık katmak isteyen firmalar birer birer yeni kampanya açıklıyor. Kurban Bayramı kampanyaları da eklenince sektörde birçok fırsat oluştu.

Sur Yapı Almanya'da iki günde 30 milyonluk satış yaptı!

Sur Yapı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı liderliğinde başlatılan konutta indirim kampanyasına destek verdiği 15 projesini Almanya'da yaşayan Türk vatandaşlarıyla biraraya getirdi. 

Teknik Yapı’dan yüzde 25 kazanç fırsatı!

Teknik Yapı, ekonomiyi canlandırmak için iki bakanlığın başlattığı çalışmaları birleştirerek konutta indirim kampanyası başlattı. Kampanya, daire almak isteyenlere yüzde 25 avantaj fırsatı sunuyor.

Konutta indirim kampanyasında son günler!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığının destekleriyle başlatılan konut sektörünün uyguladığı yüzde 0.98 faiz oranı sunan Konut Kampanyasında sona yaklaşılıyor. Kampanyanın detayları ve geçerlilik süresini Kredi Pazarı araştırdı…

Konut kampanyasına İzmir’den destek geldi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı desteğiyle hazırlanan konutta indirim kampanyasına, İzmir’deki sektör temsilcilerinden destek geldi.

Konutta indirim kampanyası ile 2,5 günde 50 milyonluk satış!

Türkiye için kazanç vakti kampanyası 29 Ağustos’ta başladı ve 31 Ekim’e kadar devam edecek. Kampanya ile bekle-gör durumundaki vatandaş harekete geçti..

Konutta indirim kampanyası 2018 ne zaman bitecek?

Konutta başlatılan Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanyası resmen başladı. Kampanya kapsamında ev sahibi olmak isteyenlere çeşitli fırsatlar sunuluyor. Peki konutta indirim kampanyası 2018 ne zaman bitecek?

konutta indirim kampanaysı Haberi

konutta indirim kampanaysı

Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER), İstanbul İnşaatçılar Derneği (İNDER) ve Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği'nin (KONUTDER) başlattığı konut kampanyası uzatıldı. Türkiye'nin önce gelen gayrimenkul firmaları 15 Mayıs’ta tüm peşin ve konut kredili satışlarda yüzde 20 indirim ve yüzde 5 peşinat kampanyası başlatmıştı. Daha önce 15 Haziran’da sona ereceği açıklanan kampanya 30 Haziran’da kadar uzatıldı. 

"Konut talebi tabana yayıldı"

KONUTDER Başkanı Z. Altan Elmas, kampanyanın çok iyi gittiğini, ev satışlarından son derece memnun olduklarını ifade ederek şunları söyledi; "Halkımız kampanyaya iyi cevap verdi. Konut talebi tabana yayıldı. Yüzde 20 indirim, yüzde 5 peşinat, kredi faiz oranı da 0.98 oldu, tapu harcında ve KDV'deki indirimle beraber hepsi paket haline geldi. Uzun zamandır faizler yüksek olduğu için yatırımcılar sektörden geri çekilmişti. Daha çok oturmak...