20 / 04 / 2024

Konya gayrimenkul sektörü

Konya gayrimenkul sektörü

Mercan Emlak İşletmecisi Ömer Koç, Konya’nın emlak noktasında hareketli ve yatırım yapmayan son derece uygun bir şehir olduğunu söyledi. Koç, "Özellikle üniversite öğrencilerinin yoğunlukta olduğu Bosna Hersek mahallesinin gayrimenkul yatırımcılarını cezbetti" dedi.

Konya'da gayrimenkul sektörüne talep artacak!

Konya Emlakçılar Odası Başkanı Sedat Altınay, Konya'da gayrimenkul sektörünün gayet iyi durumda olduğunu belirterek Ağustos ayının sonlarından itibaren ciddi talep artışı olacağını söyledi.

Konya'da gayrimenkul sektörü vites küçülttü!

Kenanlar Gayrimenkul sahibi Celaleddin Kenanlar, gayrimenkulde durgunluğun geçen yıldan bu yana devam ettiğini belirterek, bahar aylarının gelmesiyle sektörde canlılık beklediklerini aktardı.

Fehmi Belgemen: Konya'da kiralık ev bulunmuyor!

Son dönemde köyden kente göçün artması ve Suriye'den gelen mülteciler, Konya'da bazı problemleri de beraberinde getirdi. O problemlerin başında da hiç şüphesiz kiralık ev bulma sıkıntısı geliyor.

Konya'da kiralık ev kalmadı!

Kiralık ev sıkıntısı her geçen gün artmaya başladı. Üniversitelerin açılması ve Suriyeli mülteci sayısının artması ile kiralık ev sıkıntısı giderek büyürken, kira fiyatları ise aldı başını gidiyor.

Konya'da artan konut talebine rağmen arsa bulmakta zorlanılıyor!

Merhaba Gazetesi'nin haberine göre; Konya’da artan bina talebine karşın yatırımcılar, arsa bulmakta zorlanıyor. Son yıllarda inşaat sektöründe yaşanan hareketlilik ve yeni yatırımlarla birlikte Konya'da arsa talebi arttı.

Konya'da bir daire 3 kişiye birden satıldı!

Konya'da bir inşaat firmasının yeni yaptığı projedeki daireleri, aynı anda birden çok kişiye satarak 5 milyon lira dolandırdığı iddiasıyla, 4 ilde 15 kişi gözaltına alındı...

Konya'da gayrimenkul sektörüne talep artacak!

Konya Emlakçılar Odası Başkanı Sedat Altınay, Konya'da gayrimenkul sektörünün gayet iyi durumda olduğunu belirterek Ağustos ayının sonlarından itibaren ciddi talep artışı olacağını söyledi.

Gayrimenkul sektörünün son çeyreği fırsatlarla dolu!

Konya RE/MAX EKİNOX GAYRİMENKUL, Proje Konut Satış Uzmanı Coşkun Kotuk, sektörü değerlendirmesinde, ekonomi için en büyük lokomotiflerden birisi olan gayrimenkul sektörünün 2015 son çeyreğinde yatırımcı ve oturumculara çok büyük fırsatlar sunduğunu belirt

Türk gayrimenkul sektörünün liderleri EMLAK 2015 Fuarı'nda buluşacak!

Türk gayrimenkul sektörünün liderleri, konut ve iş merkezi projelerini 4-8 Kasım 2015 tarihleri arasında ITF Fuarcılık A.Ş. tarafından düzenlenecek EMLAK 2015 - Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı'nda görücüye çıkaracak.

Siyaset gayrimenkul sektörünü fazla etkilemez!

Gayrimenkul sektörünün yazın fazla hareketli olmadığını hatırlatan sektör temsilcilerine göre seçim sonuçları ‘büyük’ değişiklik yaratmayacak ve sonbaharda işler yoluna girecek.

Gayrimenkul sektörünün temsilcileri seçim sonuçlarını değerlendirdi!

Seçim sonuçları koalisyonu işaret edince gayrimenkul sektörü temsilcileri, koalisyonun ekonomiye iyi gelmediğini söylediler. Sektör temsilcilerine göre, eğer koalisyon ‘doğru’ yönetilirse var olan ‘istikrar’ sürdürülebilir.

Gayrimenkul sektörü Sign Of The City Awards 2015’de buluşacak!

Türk gayrimenkul sektörünü en iyiye teşvik etmek amacıyla Hürriyet öncülüğünde gerçekleşen Sign of the City Awards (SOTCA)gayrimenkul yarışması için hazırlıklar başladı. Başvuruların 15 Haziran’da başlayacağı yarışma için jüri ilk kez bir araya geldi.

Gayrimenkul sektörü seçim sonrası canlanacak!

Eskidji Gayrimenkul Ankara Merkez Bölge Ortağı Koksal Ünal, emlak ve gayrimenkul sektörün de 7 Haziran'da yapılacak genel seçimlerin ardından çok daha güçlü bir canlanma yaşanacağını bildirdi.

Gayrimenkul sektörü seçimden sonra hareketlenecek!

Eskidji Gayrimenkul Ankara Merkez Bölge Ortağı Köksal Ünal, 7 Haziran’da yapılacak genel seçimlerin ardından gayrimenkul sektöründe çok daha güçlü bir hareket öngörüyor.

İstanbul'da gayrimenkul sektörü yükselmeye devam edecek mi?

Gayrimenkul sektörüyle ilgili son üç ayda yayınlanan raporlar İstanbul odaklı yükseliş ivmesinin artarak devam edeceğini gösteriyor. Peki üretim ve satış ve fiyatlardaki yükseliş eğilimi ne kadar sağlıklı?

Gayrimenkul sektörü gözünü öğrenci yurtlarına çevirdi!

Türkiye genelinde son yıllarda hızla artan üniversite sayısı yurt ihtiyacını da beraberinde getiriyor. Fakat mevcut sayının, talebi karşılayamaması gayrimenkul sektöründe gözleri öğrenci yurtlarına çevirdi.

Bina tamamlama sigortası gayrimenkul sektörüne olumlu etki edecek!

Özser Group Sigorta Başkanı Üze, 11 Mart'ta yürürlüğe giren zorunlu Bina Tamamlama Sigortası'nın gerek sigorta sektörü gerekse gayrimenkul sektörü için olumlu yansımaları beraberinde getirebileceğini söyledi.

Gayrimenkul sektöründe hareketlenme bekleniyor!

REIDIN Gayrimenkul Sektörü Güven Endeksi & REIDIN Gayrimenkul Sektörü Fiyat Beklenti Endeksi 2015 2. Çeyrek Dönem sonuçları açıklandı. Rapora göre gayrimenkul sektöründe hareketlenme bekleniyor..

Gayrimenkul sektörüne yabancıların ilgisi artıyor!

Uzun yıllardan beri emlak gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Nova Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Temeltaş, Türkiye’de gayrimenkul sektörünün son günlerdeki yükselen çıtasıyla ilgili değerlendirmeler yaptı.

Konya gayrimenkul sektörü Haberi

Konya gayrimenkul sektörü

Bosna Hersek Mahallesinde uzun yıllardır gayrimenkul noktasında hizmet veren Mercan Emlak İşletmecisi Ömer Koç, Konya’da konut fiyatlarının diğer büyük şehirlerle karşılaştırıldığında çok uygun olduğunu ifade ederek “Konya’nın nüfusu giderek artıyor, şehirdeki üniversitelere yenileri ekleniyor, resmi kurum ve kuruluşların faaliyet alanlarının da genişlemesi ile birlikte de konut ihtiyacı da sürekli artıyor. Bugün ortalama aylık 2 bin, 2 bin 500 lira geliri olanlar, bir miktar da birikimleri varsa, çok rahat bir şekilde kira öder gibi ev sahibi olabiliyorlar. Konya’daki konut fiyatlarına baktığımızda metropol olarak nitelendirdiğimiz kentlere göre çok uygun. Bu da orta gelir seviyesinde olanların da konut sahibi olabilmelerinin önünü açıyor. Orta seviyenin bir miktar üstünde olanlar da yatırım amaçlı konut satın alıyorlar.  120 bin ila 150 bin değerinde bir evden...