19 / 04 / 2024

Konya Meram yıkım

Konya Meram yıkım

Konya Meram Belediyesi tarafından başlatılan kentsel dönüşüm çalışmaları hızla devam ediyor. Proje kapsamında yıkımı gerçekleştirilen binaların molozları yeniden kum ve çakıla dönüştürülüyor.

Konya Büyükşehir'den konut sorununa yeni çözüm! Tam 10 blok inşa edilecek...

Konya'ya yeni bir konut projesi daha kazandırılacağı açıklandı. Konya Büyükşehir Belediyesi, Karatay'ın Akabe Mahallesi'ne 200 konut yapacağını duyurdu. İşte haberin detayları... 

Konya Büyükşehir 24 taksitle ticaret, sanayi ve mesken sahası imarlı 4 arsa satacak! 

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Karatay, Meram ve Selçuklu'da yer alan dört adet arsayı 24 taksitle satışa çıkardı. Söz konusu arsalar ticaret, sanayi ve mesken sahası imarlı olarak belirtildi.

Konya Büyükşehir tam 24 ay taksitle üç arsa satacak!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Karatay, Meram ve Selçuklu'da yer alan arsaları tam 24 ay taksitle satışa çıkardı.

TOKİ Konya Hüyük 2022 projesi 11 soruda tüm detaylarıyla!  2 bin 280 TL taksitle!

TOKİ Konya Hüyük 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Konya Hüyük'de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Konya Hüyük'de  inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 11 soruda TOKİ Konya Hüyük sosyal konut projesi...

Konya Büyükşehir Belediyesi'nden büyük fırsat! Bu İki ilçede 24 ay taksitle imarlı arsa satıyor!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Karatay ve Meram ilçelerinde yer alan 2 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsalar 24 ay taksitle satışa çıkıyor.

Arsa almak isteyenlere büyük müjde! Konya Büyükşehir Belediyesi 18 ay taksitle imarlı arsa satıyor!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Karatay'da 8 adet imarlı arsa satıyor. İşte ihale detayları...

Konya Büyükşehir Belediyesi'nden 5 ilçeye Tarım Müdürlüğü binası!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Ilgın, Halkapınar, Derbent, Güneysınır ve Sarayönü ilçelerinde ilçe Tarım müdürlüğü binası inşa edecek. 

Konya Altın Çarşısı'nda yıkım çalışmaları tamamlanıyor!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Mevlana Çarşısı ve Altın Çarşı’daki kentsel dönüşüm çalışmalarını inceledi. Çalışmaları değerlendiren Başkan Altay Altın Çarşısı'nda yıkımların tamamlanma aşamasına geldiğini dile getirdi.

Konya Altın Çarşı'da yıkım başlıyor!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Altın Çarşı'sının yıkımının1 Ocak itibarıyla başlayacağını açıkladı. 

Konya Büyükşehir Belediyesi'nden iş yeri kapanan esnafa kira yardımı!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, pandemi döneminde iş yeri kapanan esnaflardan 2 ay boyunca kira alınmadığını dile getirdi. 

Mevlana Çarşısı'nın yıkımı gerçekleşti!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından tarihi dokuya uygun dönüşüm çalışması için Mevlana Çarşısı’nda başlatılan yıkım tamamlandı.

Konya’da yıkım çalışmalarında 3 kişi yaralandı!

Konya’da tek katlı müstakil evin bahçesinde bulunan, kilerin yıkımında devrilen briketlerin altında kalan 3 kişi yaralandı.

Konya Büyükşehir'den 93 milyon TL'ye satılık arsa! 

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından mülkiyeti Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na ait Konya ili, Karatay ilçesi, Fevziçakmak Mahallesi'nde yer alan arsayı 93 milyon TL'ye satıyor...

Konya Meram yıkım Haberi

Konya Meram yıkım

Konya Meram Belediyesi tarafından hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi Şükran, Uluırmak, Aksinne, Küçük Aymanas ve Turgutreis mahallelerinde hızla sürüyor. Proje kapsamında bölgelerin ilk etaplarında yıkım çalışmaları sona gelindi ve planlamalara başlanıldı.


Meram Belediyesi Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalar sonucunda Şükran Mahallesi'nde yıkılan binalardaki inşaat atıkları ve moloz yığınları kum ve çakıla dönüştürülüyor. Geri kazanımı sağlanan kum ve çakıllar ise bölgedeki zemine serilerek daha temiz ve düzenli alanlar oluşturuluyor. 


Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Dönüşüm Meram Projesi kapsamında açıklamalarda bulundu. Toru, "Başlattığımız kentsel dönüşüm projesi şehrin 100 yılına damga vuracak bir çalışma olacak. Şükran Mahallesi şehrin kalbinde yer alıyor. Burada yaptığımız dönüşümle bölge yeni bir kimliğe kavuşacak ve şehre değer katacak. Bununla birlikte şehrin eski yerleşim yerlerinden olan Uluırmak Ali Hoca,...