16 / 04 / 2024

Konyaltı Sahili Projesi son durum

Konyaltı Sahili Projesi son durum

Antalya Büyükşehir Başkanı Böcek’in yanlış hesap Bağdat’tan döndüğünü gerekçe göstererek Sahil Antalya İşletme İhalesi’ni tek taraflı iptal etti. Mahkeme ise yürütmeyi durdurmaya karar verdi.

Konyaaltı Sahili Projesi'ndeki rakamlar akla hayale sığmıyor!

Antalya Sanayici ve İş İnsanları Derneği Başkanı Akın Akıncı, 2020 yılı  3’üncü olağan üye toplantısında yaptığı konuşmada," Konyaaltı Sahili Projesi'ndeki rakamlar akla hayale sığmıyor dedi...

Antalya Büyükşehir'den Konyaaltı Sahili Projesi iddialarına yanıt!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Cansel Tuncer ve Başkan Başdanışmanı Cem Oğuz, Konyaaltı Sahili Projesi iddialarına cevap verdi.

Menderes Türel'den Konyaaltı Sahili projesi açıklaması!

Antalya'nın eski Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, AK Parti Antalya İl Başkanlığı'nda basın toplantısı düzenledi. Türel, Konyaaltı Sahili Projesi işletme ihalesinin iptali ve yürütmeyi durdurma kararıyla ilgili açıklamalarda bulundu...

Muhittin Böcek'ten Konyaaltı sahili işletme ihalesinin iptali hakkında açıklama! 

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek, Konyaaltı Sahili Projesi işletme ihalesine ilişkin mahkemece verilen yürütmeyi durdurma kararına ilişkin şunları söyledi; "Bize resmi yazı geldiği an itibarıyla tüm belgelerimizi belediye olarak vereceğiz, sonucu hep birlikte bekleyeceğiz" 

Konyaltı Sahili Projesi tartışmalarına son nokta!

Antalya Büyükşehir Başkanı Böcek’in yanlış hesap Bağdat’tan döndüğünü gerekçe göstererek Sahil Antalya İşletme İhalesi’ni tek taraflı iptal etti. Mahkeme ise yürütmeyi durdurmaya karar verdi.

Konyaaltı Sahili Varyant etabı açıldı!

Antalya’nın pırlanta gerdanlığı ‘Konyaaltı Sahili’ ışıldamayı sürdürüyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi, Konyaaltı Sahil Projesi’nde Sealife bölümünün ardından ikinci etabı Varyant-Beach Park bölümünü de açtı.

Konyaaltı Sahil Projesi’nde ilk etap Nisan'da tamam!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, büyük bir hızla ilerlediği Konyaaltı Sahili Projesi’ni etap etap hizmete açacak.

Menderes Türel: Konyaaltı Sahili Projesi’ni biz yapacağız!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Nisan ayı meclis toplantısında Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin bütçesiyle ilgili bilgi verdi. İşte Türel'in o açıklamaları...

Edremit Sahili'nde yenileme çalışmaları sürüyor!

Edremit Belediyesi tarafından hayata geçirilecek ‘Sahil Kordonu’ projesi çalışmaları aralıksız devam ediyor. Edremit Sahili'nde yenileme çalışmaları sürüyor.

Konyaaltı Sahili Projesi ihalesine katılım olmadı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek "Konyaaltı Sahili Projesi"nin belediye encümen salonunda yapılan ihalesine katılım olmadı.

Konyaaltı Sahili Projesi 19 Ocak'ta yeniden ihaleye çıkacak!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek "Konyaaltı Sahili Projesi" için 19 Ocak'ta yeniden ihaleye çıkılacak.

Konyaaltı Sahili Projesi ihalesi ertelendi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek "Konyaaltı Sahili Projesi"nin ihalesine katılım olmadı.

Zonguldak Karakum Sahili Manolya Park projesi Haziran'da tamam!

Zonguldak Valiliği tarafından hazırlanan “Karakum Sahili Manolya Park Projesi”nin detayları kamuoyuna açıklandı.Vali Ali Kaban, projenin 2017 yılının Haziran ayından önce bitirilmesi için ihalenin daha erkene alınabileceğini ve bunun için çalışma yapacağını söyledi.

Konyaltı Sahili Projesi son durum Haberi

Konyaltı Sahili Projesi son durum

Antalya'da Konyaaltı sahili tartışmalarında son durumu Türk adaleti koydu. CHP'li Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in, yıllık 15 milyon lira zarar ettikleri nedeniyle işletme ihalesini iptal ettiği Konyaltı Sahili Projesi hakkında Antalya 2. İdare Mahkemesi 'Yürütmeyi Durdurma' kararı verdi.

İDARİ MAHKEME KARARI

Başkan Böcek ve 3 encümen üyesinin 'haytayız' nedeniyle katılmadığı ve Antalya Büyükşehir Belediyesi Encümeni tarafından 20 Ocak 2020'de tek taraflı olarak iptal edilmişti. Kamuoyunda büyük tartışmalara neden olan iptal karının ardından, Alkoçlar Seyahat Turizm ve Otelcilik A.Ş. ile Senatalya Turizm Seyahat Acentası Dış. Tic. Ltd. Şti. iş ortaklığı (ALSE) ise konuyu mahkeme gündemine taşıdı. Antalya 2. İdare Mahkemesi, Alkoçlar'ın yaptığı başvuruların ardından incelemelerin ardından 31 Ocak 2020'de iptal kararı için 'yürütmeyi durdurma' kararı aldı.

2 YIL ÖNCE KESİNLEŞTİ

Mahkemenin verdiği kararının ardından...