18 / 04 / 2024

Körfez sermayesi nereye yatırım yapıyor

Körfez sermayesi nereye yatırım yapıyor

Körfez sermayesi Türkiye'de yatırım için 1 Kasım'daki seçim sonuçlarını bekliyor. KLMG Global DWC Üst Yöneticisi (CEO) Gökhan İlgar "Türk gayrimenkul sektörünün geleceği için Körfez'deki sermayeyi Türkiye'ye çekmeliyiz." dedi.

Körfez sermayesi, Türkiye'de gayrimenkule yatırım yapıyor!

Kırkıncıoğlu Grup CEO'su Abdullah Kırkıncıoğlu, Körfez sermayesinin Türkiye'de gayrimenkul yatırımına ilgisininin arttığını söyledi. Kırkıncıoğlu, Suudlar ile Çanakkale'de arazi yatırımı yapacaklarını belirtti.

Körfez'in Türkiye aşkı gayrimenkule yarıyor!

Türkiye, 15 Temmuz darbe girişimi sonrası yapılan tanıtım çalışmalarının meyvesini İstanbul’da yapılan Emlak Fuarı’nda alıyor. Körfez sermayesi fuara yoğun ilgi gösterirken, 400’e yakın proje kendini gösterme fırsatı buldu.

Körfez sermayesi rotasını Türkiye'ye çevirmiş durumda!

Arap ülkelerinden Türkiye'ye 6 ayda 250 milyar dolarlık akış sağlanacağım kaydeden Sebo Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin Gülçiçek, "Körfez sermayesi son bir yıldır rotasını Türkiye'ye çevirmiş durumda" dedi.

Körfez yatırımcılar 1 Kasım seçim sonuçlarından memnun!

Dubai Yatırım Kongresi Üst Yöneticisi (CEO) Davud Al Shezawi, "Türkiye pazarı Körfez sermayesi için cazibesini koruyor. Seçimden sonra daha fazla umut veren Türkiye, yatırım tercihlerinde bir adım öne çıktı" dedi.

Körfez sermayesi Trabzon'a turizm yatırımı yapacak!

Ortadoğulu turistin son dönemdeki önemli çekim merkezlerinden biri olan Trabzon, bu kez Körfez'den iki önemli yatırımcı çekti. Biri BAE'den diğeri de Suudi Arabistan'dan iki yatırımcı Trabzon'da iki önemli turizm yatırımı gerçekleştirecek.

Türk gayrimenkul sektörü Körfez Sermayesi için cazibesini koruyor!

Körfezli yatırımcı, alım için Dubai’de gerçekleşen ve tüm dünyadan yatırımcıların buluştuğu Dubai Yatırım Kongresi (AİM) ve Fuarını (IPS) bekliyor. Türkiye’de gayrimenkul sektörü, Körfez Sermayesi için cazibesini koruyor.

Körfez yatırımcıları Dubai Yatırım Kongresi ve Fuarı'nı bekliyor!

Türkiye’de gayrimenkul sektörü, Körfez Sermayesi için cazibesini koruyor.Seçim sonuçlarına kilitlenen Körfezli yatırımcı alım için Dubai’de gerçekleşen ve tüm dünyadan yatırımcıların buluştuğu Dubai Yatırım Kongresi (AİM) ve Fuarını (IPS) bekliyor.

Körfez sermayesi seçimleri bekliyor!

LMG Global DWC Üst Yöneticisi Gökhan Ilgar, "Gayrimenkul sektöre seçim sonrası durağan bir döneme girdi. Körfez sermayesi 1 Kasım'a kilitlendi" dedi.

Körfez sermayesi gayrimenkul yatırımları için 1 kasım seçimlerini bekliyor!

Gayrimenkul sektörü temsilcileri, körfez yatırımcısının 1 Kasım’daki seçimleri beklediğini ve istikrar sürerse sermaye akışının süreceğini dile getirdi.

Körfez sermayesi 1 Kasım'da çıkacak siyasi istikrara odaklandı!

AK Parti’nin tek başına iktidarda olduğu dönemde Türkiye’yi güvenli liman olarak gören Körfez sermayesi 1 Kasım’da çıkacak siyasi istikrara odaklandı.

Körfez sermayesinin Türk gayrimenkul sektörüne ilgisi azaldı mı?

Türkiye'de özellikle gayrimenkul konusunda yatırım yapmak isteyen Körfez sermayesi istikrar bekliyor. LMG Global DWC'nin CEO'su Gökhan İlgar, Körfez sermayesinin Türk gayrimenkul sektörüne ilgisinin seçim sonrası dönemde azaldığını söyledi.

Körfez yatırımcısı 1 Kasım'a kilitlendi!

Dünya ekonomisine yatırımlarıyla nefes aldıran Körfez sermayesi, 1 Kasım'a kilitlendi. LMG Global DWC Üst Yöneticisi (CEO) Gökhan İlgar, gayrimenkul sektörünün geleceği için Körfez’deki sermayeyi Türkiye’ye çekmek gerektiğini belirtti.

Körfez sermayesi Türkiye yatırımlarında seçimleri bekliyor!

LMG Global DWC Üst Yöneticisi (CEO) Gökhan İlgar, Körfez sermayesinin Türkiye'de siyasi istikrara odaklandığını belirterek, "Oldukça durağan bir döneme girildi. Körfez sermayesi 1 Kasım'a kilitlendi" dedi.

Körfez sermayesi nereye yatırım yapıyor Haberi

Körfez sermayesi nereye yatırım yapıyor

Körfez sermayesi Türkiye'de yatırım için 1 Kasım'da yapılacak seçim sonuçlarını bekliyor. Körfez sermayesinin 1 Kasım'a kilitlendiğini belirten LMG Global DWC Üst Yöneticisi İlgar, "Türk gayrimenkul sektörünün geleceği için Körfez'deki sermayeyi Türkiye'ye çekmeliyiz. Bunu profesyonel iş esaslarına uygun çalışırsak başarabiliriz" dedi.


Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Devlet Başkanı Yardımcısı, Başbakanı ve Dubai Emiri Şeyh Muhammed bin Raşid Al Maktum'un himayesinde düzenlenen Yatırım Kongresinin Türkiye'deki tek yetkili firması LMG Global DWC Üst Yöneticisi (CEO) Gökhan İlgar, Körfez sermayesinin Türkiye'de siyasi istikrara odaklandığını belirterek, "Oldukça durağan bir döneme girildi. Körfez sermayesi 1 Kasım'a kilitlendi" dedi.


İlgar, Körfez sermayesinin Türk gayrimenkul sektörüne ilgisinin seçim sonrası dönemde azaldığını söyledi. İlgar, "Seçim sonrası aynı zamanda yaz ve ramazana denk geldiğinden oldukça durağan bir döneme girildi. Akabinde yeni seçim...