19 / 04 / 2024

kozaklı kiralık otel

kozaklı kiralık otel

Nevşehir İli Kozaklı Belediye Başkanlığı, 88 odalı termal otel ve arsasını satışa çıkardı.15 yıllığına kiralanacak otelin ihalesi 20 Mart 2017 tarihinde gerçekleştirilecek.

Nevşehir Kozaklı'da 15 yıl kiralık termal otel!

Nevşehir İli Kozaklı Belediye Başkanlığı tarafından 15 yıllığına, 88 odalı termal otel işletme kiralama işi aylık 60 bin TL'ye 23 Mart 2015 Pazartesi günü ihale edilecek.

Kiralık villalara Kovid-19 rağbeti!

Yurt dışında daha fazla popüler olan ancak ülkemizde de son senelerde rağbet artan kiralık villa, otel veya pansiyonlarla karşılaştırıldığında sunduğu fırsatlarla dikkat çekiyor.

Kütahya'da 20 yıllığına kiralık otel!

Kütahya İli Emet Belediye Başkanlığı, Kütahya'da yer alan otel için kiralama ihalesi düzenliyor.

Koronavirüse karşı 'ev ve tatil bir arada olsun' trendi: Kiralık villalar!

Koronavirüsle beraber yaşam pratikleri ve tercihler değişiyor. Turizm sektörünün de normalleşmesiyle birlikte, vatandaşlar tatile çıkmaya başladı. Tatiller de ise otel trendi yerini kiralık villalara bıraktı. İzole olmak isteyen vatandaşlar villa kiralamayı tercih ediyor...

Turistlerin gözdesi günlük kiralık evler oldu!

Otel fiyatlarını yüksek bulan turistlerin yeni gözdesi günlük kiralık evler oldu. Beyoğlu/Galata bölgesi turistlerin en çok tercih ettiği bölgelerden biri haline geldi.

Günlük kiralık evlerde kapora tuzağına dikkat!

Bayram tatilini bulunduğu kentin dışına çıkarak sahil bölgelerinde geçirmek isteyenlerin otel fiyatlarının yüksekliğinden kaynaklı tercih ettiği günlük kiralık evlerde ciddi kaparo mağduriyetleri yaşanıyor.

Otel fiyatları arttı, tatilci kiralık eve yöneldi!

Otel fiyatların da meydana gelen artış tatilcileri sahil şeridinde bulunan kiralık, satılık yazlıklara yöneltti. Milyon liralara satılan yazlıkların günlük kirası, 200 ile 8 bin TL arasında değişiklik gösteriyor.

Otel fiyatları uçtu, kiralık ev gözde oldu!

Otel fiyatlarındaki fahiş artış kiralık konuta talebi artırdı. Tatilcinin yeni trendi kiralık konut oldu. Günlük kiralık fiyatları yüzde 50 artsa da otele göre fiyat avantajı sunuyor.

Nevşehir Kozaklı Belediyesi'nden 15 yıllığına kiralık otel!

Nevşehir Kozaklı Belediyesi tarafından, 88 odalı termal otel ve arsası 15 yıllığına kiraya veriliyor. Kiralama ihalesi 6 Temmuz'da gerçekleşecek..

Murat Şen: Günlük kiralık evler turizme darbe vuruyor!

Denizli Turistik Otel ve İşletmecileri Derneği (DENTUROD) Başkanı Gazi Murat Şen, oteller açısından haksız rekabet, devlet açısından da büyük bir vergi kaybına neden olan günlük kiralık evler sorununa çözüm beklediklerini söyledi.

İzmir Alsancak’taki günlük kiralık evler isyan ettirdi!

İzmir Alsancak’ta sayıları her geçen gün artan günlük kiralık evler, sonunda otel ve pansiyon işletmecilerini isyan ettirdi. İşletmeciler, “Biz vergimizi ödeyip istihdam yaratırken, bu evlerin çoğu ahlaki olmayan işler için kullanılıyor” diye konuştu

Günlük kiralık evlere otel cezası!

Maliye Bakanlığı günlük kiralık evleri otel statüsünde değerlendirerek, gelir beyanına bakacak .Kiralamada internetin yanı sıra emlakçı tercihinin de yüksek olduğu tespit edildi. İlanlar takibe alındı.

Nef 12 Merter'de kiralık daireler 1.800 TL'den başlıyor!

Nef 12 Merter'de kiralık daireler 1.800 TL'den başlıyor. Konut, ofis, otel ve ticaret alanlarının yer aldığı Nef 12 Merter projesinde teslimler hemen yapılıyor...

Kiralık devremülk ilanları ikinci çeyrekte yüzde 140 arttı!

Yaz aylarının gelmesiyle tatilciler otel ya da kiralık evlerin yanı sıra devremülk arayışına da yönelmiş durumda. 2015 yılının ilk çeyreğine göre, ikinci çeyrekte kiralık devremülk ilanlarında yüzde 140 oranında artış meydana geldi.

kozaklı kiralık otel Haberi

kozaklı kiralık otel

Nevşehir Kozaklı Belediye Başkanlığı, 88 odalı termal otel ve arsasını satışa sundu.


88 ODALI TERMAL OTEL VE ARSASI KİRALAMA İŞİ İHALE EDİLECEKTİR


Nevşehir İli Kozaklı Belediye Başkanlığından:


İhale Konusu                       :  88 ODALI TERMAL OTEL VE ARSASI KİRALAMA İŞİ

İşin Niteliği                         :  74 ADA 12 VE 14 NOLU PARSELLERİNDE BULUNAN OTEL VE ARSASININ KİRALANMASI

Muhammen Bedeli              :  25.000,00 TL/AY +KDV

İhale Süresi                         :  15 YIL

Geçici Teminat (%3)           :  135.000,00 TL

İhale Usulü                  ...