26 / 04 / 2024

kripto para alınmalı mı 2021

kripto para alınmalı mı 2021

Kripto borsalarında dalgalanmalar devam ediyor. Bitcoin'de 25 Ocak 2021'den beri en düşük değer kaydedildi. Peki borsalarda son durum ne? İşte ayrıntılar...

Kripto para borsası Binance 1.000'den fazla çalışanını işten çıkardı!

Kripto para borsası Binance'den son dakika haberi geldi. Binance 1.000'den fazla çalışanı işten çıkardığını duyurdu. İşte ayrıntılar...

Kripto para borsasında deprem etkisi! Japonya'dan 721 milyon dolarlık kripto para çalındı

Nikkei Business Daily gazetesinin Pazartesi günü İngiltere Blockchain analiz sağlayıcısı Elptic tarafından yapılan bir araştırmaya atıfta bulunarak, Kuzey Kore'ye bağlı bilgisayar korsanı gruplarının Japonya'dan 721 milyon dolar değerinde kripto para varlığı çaldığını bildirdi.

Kripto para piyasasında yeni gelişme: Bir banka daha Bitcoin alım satım hizmeti sunacak

Kripto para piyasasında yeni bir gelişme yaşandı. Piyasadaki belirsizlik sürerken geleceğe dair adımlar da bir geliyor. Bir banka daha Bitcoin alım satım hizmeti sunacağını duyurdu. İşte detaylar…

Kripto para yatırımcılarına müjde! İflas ve hacklenme tehdine karşı varlıklar sigortalanacak!

Türkiye kripto para yatırımlarında dünyada ilk 5 ülke arasında yer alıyor. Son yıllarda sektörde yaşanan iflaslar nedeniyle kripto paralar eski parıltılı günlerini geride bıraksa da, hem sektörün gelişimi hem de yatırımcıları ilgilendiren güzel haberler gelmeye başladı.

Kripto para borsası FTX’ten şok duyuru! 415 milyon dolarlık kripto para çalındı!

Kripto para borsaları ile ilgili gelen olumsuz haberlerin ardı arkası kesilmiyor. Ancak son gelen bir haber, yatırımcıların tadını iyice kaçıracak türden. Son dönemlerde ismi sürekli skandallarla anılan kripto para borsası FTX ile ilgili piyasaları sarsacak çok önemli bir gelişme daha yaşandı.

24 saatte yarım milyar dolar çalındı! İşte kripto para krizinde son durum!

En büyük kripto para borsalarından FTX’te yaşanan likidite sorununun basına yansımasının ardından ABD'de iflasını açıklamıştı. Bunu duyan yatırımcıların ve kullanıcıların paralarını almak için mahkemeye başvurmasının üzerinden 24 saat bile geçmeden sistemden yarım milyar dolar çekildi.

En iyi 10 kripto para belli oldu! Bitcoin listede yok!

Ethereum şu anda en aktif olarak geliştirilen kripto para birimidir. Polkadot  2. sırada! Peki, sıralamanın geri kalanında  kripto paralar yer alıyor?

Kripto para birimleri emeklilik planlarına dahil edilmeli mi?

ABD Hazine Bakanı Janet Yellen son zamanlarda sık sık gündeme gelen  kripto para birimlerinin emeklilik planlarına dahil edilmek için “çok riskli” bir yatırım olduğunu ve Kongre tarafından ele alınması gerektiğini dile getirdi.

Avrupa Merkez Bankası'ndan flaş kripto para raporu!

Kripto para birimlerinin kullanım alanının günden güne artması ile kripto paraların ele alınması konusunda üst düzey kurumları harekete geçirdi.

Kripto para borsalarını neler bekliyor? Yatırımcılar dikkat!

Bitexen CEO'su Yahya Tuğyan Erdem, kripto para sistemindeki alım satım platformlarına ve kripto paraların geleceği ile borsalara ilişkin açıklamalarda bulundu. Erdem, Para Dergisi için kaleme aldığı yazıda kripto paralardaki merkeziyetsiz platformları anlattı.

Kripto para sistemindeki merkeziyetsiz platformlar nasıl işliyor?

Bitexen CEO'su Yahya Tuğyan Erdem, kripto para sistemindeki alım satım platformlarıyla ve kripto para sistemiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Erdem, Para Dergisi için kaleme aldığı yazıda kripto paralardaki merkeziyetsiz platformları anlattı. 

Kripto para borsası saldırıya uğradı:34 milyon dolarlık BTC ve Ethereum çalındı!

Kripto para sektörü Türkiye'de olduğu gibi bütün dünyanın gündemini meşgul etmeye devam ediyor. Kripto para sektörü hemen herkesin ilgi duyduğu bir alan olmasının yanında bildiğimiz geleneksel piyasalardan değişik ve tam kanuni altyapıları olmadığı sebebiyle zaman zaman mağdur haberlerini duyuyoruz.

Tayland kripto para karlarına vergi getiriyor!

Tayland, bütçe açığını kapamak için 30 seneden uzun zamandır ilk defa hisse senedi alım-satımına vergi getirmek için düğmeye bastı. Böylelikle gündemden düşmeyen kripto para karları da belli bir oranda vergilendirilmiş olacak.

kripto para alınmalı mı 2021 Haberi

kripto para alınmalı mı 2021

Kripto borsalarında dalgalanmalar devam ediyor. Bitcoin kripto para borsasında bir gün içinde meydana gelen değer kaybı yüzde 20'yi geçti, fiyatı Ocak 2021'den bugüne en düşük seviye olarak belirtilen 30 bin seviyesine kadar düştü. Dünya'da yer alan habere göre; Nisan ayında 65 bin seviyelerine kadar çıkan Bitcoin, bu değerlerden tekrar 38 bin dolar seviyesine geldi.

Bitcoin borsasında bu veriler 25 Ocak 2021'den beri ilk kez kaydedildi. Bitcoin, yüzde 29.8 değer kaybetti ve 30 bin 858 dolara düştü. 

Bitcoin, 14 Nisan tarihinde 64 bin 900 doları görmüş ve en yüksek seviyede olmuştu. Bu rekor verinin ardından Bitcoin'in değeri 2.1 kat geriledi.

Diğer bir kripto para borsası olan Ethereum'da da düşüş yaşandı. Ethereum'un değeri yüzde 28 oranında geriledi. Ethereum'un fiyatı 1,850 dolarlara kadar azaldı. Daha...