19 / 04 / 2024

Kripto para borsası

Kripto para borsası

Yaşanan tuhaf bir olay Avusturya'da bir kişiyi yanlışlıkla milyoner yaptı. crypto.com isimli kripto para borsası, bir kullanıcısına 100 dolar yerine hatayla 10,5 milyon dolar gönderdi.

Bitcoin'de aylar sonra bir ilk! 

Kripto paralarda düşüş sürüyor. 69 bin dolara ulaşarak zirveyi gören Bitcoin, 20 bin doların altına kadar geriledi. Bitcoin'in son yedi gündeki değer kaybı yüzde 6'ya ulaştı.

Bitcoin madencilerinin kaybı 1 milyar dolardan fazla!

Kripto çöküşünün ardından Bitcoin madencilerinin zararı ortaya çıktı. Amerikalı üç büyük kripto madencisi, 1 milyar dolardan fazla kayıplarının olduğunu bildirdi.

Blatform'dan Dubai’ye kripto para borsası yatırımı: Genesisx ile ortak oldu

Singapur merkezli blockchain servis sağlayıcı Blatform, Dubai’de bir kripto para borsasının lisansına sahip Genesisx ile ortak oldu. Şirket daha sonra yakın coğrafyalarda kurulum sürecinde olduğu diğer kripto para borsalarını da hayata geçirmeyi amaçlıyor. 

Bitcoin'deki düşüşün perde arkasında yatan sır ne? İşte yatırımcıyı kaçıran en önemli tehlike

Bitcoin dahil küresel kripto para piyasasının değeri sadece 24 saat içinde yaklaşık yüzde 12 düşüşle 1 milyar doların altına indi. Piyasalar FED'in faiz kararını açıklamasını bekliyordu. Banka merakla beklenen kararını açıkladı. İşte detaylar..

Kripto para borsasındaki büyük hırsızlık ve dolandırıcılığa suç örgütü davası!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto para borsasında hırsızlık ve dolandırıcılık yaparak, toplamda 72 kişiyi mağdur eden 13 sanık hakkında, 378 yıldan 763 yıla kadar değişen hapis cezaları talep edildi.

Kripto para borsasında vatandaşları dolandırdığı iddia edilen 2 kişi için yakalama kararı!

Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığı, son zamanlarda sık sık gündeme gelen "Bitrota" isimli kripto para borsasında mağdur olan vatandaşların şikayetleri üzerine şirket sahibi olan 2 kişi ile ilgili olarak yakalama kararı çıkarttı.

Bir kripto para borsası platformu meclis gündeminde!

Bir kripto para borsası platformu meclis gündemine taşındı. CHP'li Emre, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Thodex soruşturmasında savcılıktan 6 kişiye tutuklama talebi!

Kripto para borsası Thodex soruşturması kapsamında gözaltına alınan 62 kişiden 6'sı tutuklanması, 22'si de adli kontrol altına alınması istemiyle nöbetçi hakimliğe gönderildi. 

Thodex vurgununda yeni gelişme!

400 bin kişiyi dolandırdığı iddiasının ardından Arnavutluk’a kaçan Faruk Fatih Özer’in ağabeyi Güven Özer’in yakalanmasının ardından kız kardeşi Serap Özer de yakalandı.

Kripto mağdurları şimdi ne yapacak?

Kripto paralarla ilgili bilgiler paylaşan Kadir Has Üniversitesi Öğretim Üyesi İsmail Hakkı Polat ile son kripto vurgununu anlattı. Polat, kripto borsalarında devlet garantisi olmadığını ve riskin çok yüksek olduğunu belirtti.

Kripto para borsasının sicili kabarık!

Kripto para borsası Thodex bombası, piyasanın denetimsizliğini bir kez daha ortaya çıkardı.  Denetimsizlik ve devlet garantisi bulunmaması sebebiyle riskli yatırım denen piyasanın geçmişinde de birçok dolandırıcılık bulunuyor. Çoğu şirket iflas açıklıyor ve paraları yok ediyor. 

Kripto para piyasasının 2022-2023 yılı özeti...

Kripto para borsası FTX'in iflası 2022'de sarsılan kripto para piyasası, Fed'in sıkılaşma döngüsünün sonuna geldiğine dair beklentiler ve ABD'de ilk Bitcoin spot ETF'sinin onaylanacağı spekülasyonları ile bu sene hareketlendi. İşte haberin detayları...

Kripto para borsasında neler oluyor? Bitcoin 34 bin dolarda kalacak mı? Hemen bakın!

Bitcoin (BTC) hafta sonuna 34 bin dolar seviyesinde girerken bir çok kripto para da bu rüzgarın etkisiyle yükseliş yaşadı. MINA, LINK ve FLOKI gibi kripto para birimlerinde yüzde 50’nin üzerinde artışlar oldu.

Kripto para borsasında neler oluyor? Hangi paralar kazandırdı, hangileri kaybettirdi? Hemen bakın!

Jeopolitik riskler kripto para borsasını da etkiledi. 27 bin dolara kadar geri çekilen Bitcoin (BTC), bir çok altcoin’de de büyük etki yarattı.

Kripto para borsası Thodex'te mağdurların zararı toplam 258 milyon TL!

Kripto para borsası ‘Thodex’ üzerinden binlerce kişiyi dolandırdığı gerekçesiyle Arnavutluk’ta yakalanıp Türkiye’ye iade edilen Faruk Fatih Özer’e ilişkin istenen ceza belli oldu. Sanığın 12 bin 142 yıldan 40 bin 462 yıla kadar hapsini istenirken mağdurların zararının 258 milyon TL olduğu öğrenildi.

Kripto para borsası Binance 1.000'den fazla çalışanını işten çıkardı!

Kripto para borsası Binance'den son dakika haberi geldi. Binance 1.000'den fazla çalışanı işten çıkardığını duyurdu. İşte ayrıntılar...

Bitcoin, dünyanın en büyük kripto para borsası Binance ABD'de 3 bin dolar daha ucuza satılıyor!

Bitcoin, dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance’ın ABD pazarında, serbest piyasa fiyatından yaklaşık olarak 3 bin dolar daha ucuza satılıyor. İşte detaylar...

ABD kripto para borsası Coinbase'e dava açtı!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), kripto para borsası Coinbase'e kural ihlalleri nedeniyle  dava açtı.

Kripto para borsasından 10'uncu yıla özel Lamborghini marka lüks spor otomobil çekilişi!

Küresel kripto para borsası Gate, onuncu yılında kullanıcılarına özel bir dizi çekiliş ve etkinlik düzenleyecek. Katılan kişiler Lamborghini marka lüks spor otomobil sahibi olabilecek.

Kripto para borsasında deprem etkisi! Japonya'dan 721 milyon dolarlık kripto para çalındı

Nikkei Business Daily gazetesinin Pazartesi günü İngiltere Blockchain analiz sağlayıcısı Elptic tarafından yapılan bir araştırmaya atıfta bulunarak, Kuzey Kore'ye bağlı bilgisayar korsanı gruplarının Japonya'dan 721 milyon dolar değerinde kripto para varlığı çaldığını bildirdi.

ABD Kripto Borsası Bittrex iflas etti!

ABD Kripto para borsası Bittrex, iflas başvurusu yaptı. Verilen detaylara göre, Borsa, bir süredir ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) tarafından açılan bir soruşturma ile uğraşıyordu. Peki yatırımcılara  ne olacak?

Binance, Kore kripto borsası GOPAX'ın çoğunluk hissesini satın aldı

Binance Holdings , 2021'de piyasadan çekildikten sonra Güney Kore'ye dönmeyi planlıyor . Hacim olarak dünyanın en büyük kripto para ticaret platformu, Güney Kore merkezli kripto para borsası GOPAX'ın çoğunluk hissesini satın aldığını açıkladı .

Kripto para piyasasında 38 milyon dolarlık yeni anlaşma imzalandı!

Kripto para piyasasında yeni bir anlaşma haberi geldi. Kripto para madencilik şirketinden 38 milyon dolarlık anlaşma haberi kripto borsasına bomba gibi düştü. İşte detaylar…

Kripto borsası Bitzlato cephesinde şok gelişme! Kara para aklamakla suçlanıyor!

Merkezi Hong Kong’da bulunan Bitzlato’da sarsıcı bir gelişme yaşanıyor. ABD hükümetinden kripto para borsası hakkında kara para akladığı suçlaması geldi.

Kripto para borsası Haberi

Kripto para borsası

Talihli, durumu fırsata çevirip o parayla bir villa satın alıp kız kardeşine hediye etti. Avusturya’da meydana gelen bu ilginç olay platform tarafından mahkemeye taşındı. İlk duruşma görüldü. İşte detaylar...

YANLIŞLIKLA 10.5 MİLYON DOLAR GÖNDERDİ!

Singapur merkezli crypto.com, bir iade işleminde Avustralyalı bir kullanıcısına 100 dolar yerine yanlışlıkla 10.5 milyon dolar yollayınca olanlar oldu. Melbourne'de yaşayan şanslı kadın, hatalı işlem sonucu bir anda milyoner olduğunu fark etti. Durumu fırsata çeviren şanslı kişi parayı teslim etmedi ve bir de o parayla kız kardeşine 1.35 milyon dolar değerinde 5 odalı bir villa satın aldı. 

TALİHLİ PARAYI İADE ETMEYİ KABUL ETMEDİ!

Avustralya haber sitesi 7News'e göre, Aralık 2021'deki bir bağımsız denetim sırasında,  Mayıs 2021 tarihinde Thevamanogari Manivel isimli bir kullanıcıya 100 dolar yerine 10,5 milyon dolar gönderildiği...