26 / 04 / 2024

Küçük Bebek Meydanı

Küçük Bebek Meydanı

CHP ve çeşitli sivil toplum kuruluşları üyeleri, sahillere kazık çakılarak otopark yapılmasını protesto etti. CHP ve sivil toplum kuruluşu üyesi grup, Küçük Bebek Meydanı'nda toplandı. Çeşitli dövizler taşıyan katılımcılar, sloganlar atarak sahile doğru yürüdü.

BİM'de aylık bebek bezi 189, 12'lı tuvalet kağıdı 45, 5 lt ABC yumuşatıcı 52 TL! BİM 17 Ocak 2023 fiyat listesi

BİM 17 Ocak 2023 aktüel ürünler kataloğunu duyurdu. Katalogda aylık bebek bezi 189, 12'lı tuvalet kağıdı 45, 5 lt ABC yumuşatıcı 52 TL fiyatlarla satışa sunuldu.

İzmir Balıkçılar Meydanı projesinde usulsüzlükleri şikayet eden mühendise sürgün!

Balıkçılar Meydanı projesindeki usulsüzleri şikayet eden mimar Seyhan Çetin şeflikten mühendisliğe düşürüldü. 

Kadıköy Meydanı için tasarım yarışması başladı: Üç proje oylamaya açıldı!

Çalışmalarına devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ve İstanbul Planlama Ajansı’nın (İPA) ortak çalışmalarıyla Kadıköy Meydanı tasarımı için üç proje oylamaya açıldı. 

Kadıköy İskelesi’nde başlayan restorasyon için izin alınmamış!

1926 yılında Kadıköy Meydanı’nda inşa edilen ve yıllar içinde yapılan yanlış müdahalelerle orijinal neo-klasik görüntüsünden uzaklaşan Kadıköy İskelesi’nde son başlayan restorasyon için Koruma Kurulu’ndan izin alınmamış...

İzmir Balıkçılar Meydanı projesi için yeni inceleme!

İzmir Balıkçılar Meydanı projesinde eksik incelemelerde bulunulduğu nedeniyle Büyükşehir’in 3 bürokratına verilen ‘soruşturmaya yer yoktur’ kararı bozuldu.

Erenköy'deki Sarı Köşk apartmanlara meydan okuyor!

Kadıköy Erenköy, Osmanlı'dan bu yana varlıklı ailelerin büyük bahçeler içerisinde bulunan köşkler yerini çok katlı yüksek apartmanlara bıraktı.

Kemeraltı Balıkçılar Meydanı'nın hali içler acısı!

CHP’li İzmir Büyükşehir, Kemeraltı’nda bulunan Balıkçılar Meydanı Projesi fiyaskoyla sonuçlandı. Sözde yeni biten imalatlar dikkatleri çekti.

Çağlayan'da kentsel dönüşüm başlıyor!

İBB,Çağlayan Meydanı'nı örnek teşkil edecek bir meydana dönüştürmek için çevredeki yapılaşmaya da müdahale edecek. Bu kapsamda meydanın çevresindeki binalar yıkılarak meydan yeniden düzenlenecek...

Balıkesir Sarıkız Meydanı'nın inşaatı tamamlanıyor!

Kentteki çalışmalarına son sürat devam eden Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Sarıkız Meydanı'nın inşaatını tamamlıyor.

Ümraniye Belediyesi ilçenin çehresini değiştiriyor!

Ümraniye Belediyesi, ilçenin çehresini değiştirmeye devam ediyor. Bu kapsamda Ümraniye’ye büyük bir meydan kazandıran Başkan Hasan Can, 15 Temmuz Şehitler Meydanı’nı yenileyerek prestijli bir projeyi hayata geçiriyor.

Antakya Stadyumu'nun yenine konut planı!

Mimarlar Odası Hatay Şube Başkanı Mustafa Özçelik, Antakya Stadyumu'nun imara açılmasının planlandığını söyledi. Özçelik, stadyum yerinin ticaret, konut, kısmen park ve küçük bir meydan olarak belirlendiğini söyledi.

Küçükçekmece Meydan Halkalı satılık daire!

Toplam 287 daire ve 58 ticari üniteden meydana gelen Küçükçekmece Meydan Halkalı satılık daire fiyatları 2+1 dairelerde 495 bin TL'den başlangıç gösteriliyor.

İzmir Karabağlar'a yeni kent meydanı geliyor!

İzmir'de Alyanak Bulvarı üzerinde bulunan 4 hektarlık alana kent meydanı yapacak. Meydanda açık otoparklar, meydan, çocuk oyun alanları ve dinlenme alanları yer alacak.

Küçük Bebek Meydanı Haberi

Küçük Bebek Meydanı

CHP ve çeşitli sivil toplum kuruluşları üyeleri, sahillere kazık çakılarak otopark yapılmasını protesto etti.


CHP ve sivil toplum kuruluşu üyesi grup, Küçük Bebek Meydanı'nda toplandı. Çeşitli dövizler taşıyan katılımcılar, sloganlar atarak sahile doğru yürüdü.


Burada açıklamada bulunan CHP Beşiktaş İlçe Başkanı Sebahattin Öztürk, Boğaz sahillerine beton dolgusu yapılarak çakılan kazıkların doğal kıyı şeridini yok ettiğini ve telafisi mümkün olmayan tahribat yaptığını savundu.


Kazıkların Aşiyan'dan Bebek'e doğru ilerlediğini dile getiren Öztürk, "Kazıklarla sahil genişletip 150 araçlık otopark yapmayı düşünebiliyorlar. Dünyanın hiçbir gelişmiş ülkesinde, Boğaziçi sahilleri gibi dünya harikası bir sahile böyle otoparklar yapılmaz. Bu sahiller özenle korunur." dedi.


Boğaziçi'nin korunması çağrılarına tüm siyasi partilerin destek vermesi gerektiğini vurgulayan Öztürk, şöyle konuştu:


"Bu ve benzeri projelerin durdurulması ve halkın ihtiyaçlarını ön planda tutan doğru projelerin geliştirilmesi...