20 / 04 / 2024

küçükçekmece belediye hizmet binası

küçükçekmece belediye hizmet binası

Türkiye'nin ilk BREEAM Yeşil sertifikalı kamu binası olma özelliği taşıyan Küçükçekmece Belediyesi Hizmet Binası, ‘Enerji Kimlik Belgesi’ne kavuştu.

'Şehitliğin üzerine villa yapıldı' iddiasına Büyükçekmece Belediye Başkanı Akgün'den yanıt: Yazıklar olsun! 

Büyükçekmece'deki 144 villalık projeyle ilgili 'Şehitliğin üzerine villa yapıldı'' iddiasına Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün'den tepki geldi. Akgün ''Yazana da çizene de televizyonda konuşana da yazıklar olsun'' dedi.

Büyükçekmece için yeni projeler hazırlanıyor!

Büyükçekmece Belediye personeli yeni projeler geliştirmek için Avrupa İşletmeler Ağı ve Teknopark Sorumluları ile belediye hizmet binasında buluştu.

Küçükçekmece'de hizmetler vergilerle yapılıyor!

Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, seçimden sonra mahalle muhtarlarıyla ilk toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda konuşan Çebi, ''En büyük projemiz ‘insana hizmet’tir'' dedi.

Büyükçekmece'ye yeni muhtarlık binaları inşa ediliyor!

İlçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, yeni muhtarlık binaları inşa ediyor.

Büyükçekmece'ye Millet Parkı müjdesi!

İBB Başkanı ve AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan adayı Mevlüt Uysal, Büyükçekmece için müjdeler vermeye devam ediyor. Bölgeye metro yapılacağını söyleyen Uysal, millet parkı projesinini de müjdesini verdi.

Büyükçekmece'ye metro müjdesi!

AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Uysal, "Haliç Köprüsü'nde olan benzer bir sistemle Beylikdüzü-Büyükçekme hattında sorunlu olan bölgeyi yüzeyden geçirip halkımızı metroyla buluşturmayı planlıyoruz" dedi...

İstanbul’da her metro Küçükçekmece’den geçecek!

Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, yapılanları ve yeni dönem hedeflerini anlattı. Karadeniz, hayata geçirmeyi planladığı projeleri anlattı.

Mevlüt Uysal'dan Büyükçekmece'ye metro ve metrobüs sözü!

İBB Başkanı ve AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Uysal, "Biz buraya hem metroyu hem de metrobüsü getireceğiz. Hazırlıklarımızı yapmıştık. Ağustos ayındaki dolar kuru ve ekonomik saldırı olmasaydı ihaleye çıkacaktık" dedi...

Küçükçekmece'de 62.6 milyon TL'ye satılık arsa!

Küçükçekmece Belediye Başkanlığı Emlak ve İstimlak Müdürlüğü tarafından Halkalı İstasyon Mahallesi'nde yer alan konut+ticaret imarlı arsa ihale ile satışa sunuluyor...

Büyükçekmece kentsel dönüşümle yenileniyor!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, ilçede hayata geçirdikleri kentsel dönüşüm projelerinden bahsetti. Akgün, “Şu ana kadar 600’den fazla bina yıkıldı ve şehir yenilenmeye devam ediyor'' diye konuştu.

Büyükçekmece İbrahim Sancak Camii'nin inşaatı tamamlandı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Büyükçekmece'ye sembol bir yapı daha kazandırdı.

Büyükçekmece Celaliye'ye cami müjdesi!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Büyükçekmece Celaliye'ye yeni cami müjdesi verdi.

Büyükçekmece'ye Atatürk Evi inşa ediliyor!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün anlamlı bir projeye daha imza atıyor. Akgün ilçeye bir Atatürk Evi kazandırıyor.

küçükçekmece belediye hizmet binası Haberi

küçükçekmece belediye hizmet binası


Türkiye'nin ilk BREEAM Yeşil sertifikalı kamu binası olan Küçükçekmece Belediyesi Hizmet Binası, ‘Enerji Kimlik Belgesi’ne kavuştu.


2014 yılı başında inşaatı tamamlanan Küçükçekmece Belediyesi Hizmet Binası Enerji Kimlik Belgesi’nde, Enerji Etüdü ile Otomasyon Sistemleri Etüdü çalışmalarında Türkiye’de enerji verimliliği alanında çalışma yapan EVD ile mekanik etüt firmalarından İDETEK’i tercih etti.


KİMLİK BELGESİNİ BESİM MÜFTÜOĞLU TESLİM ALDI


Bu kapsamda iki ay boyunca belediye binasında yapılan ölçümler ve incelemeler sonunda Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Besim Müftüoğlu’nu makamında ziyaret eden firma yöneticileri, Küçükçekmece Belediyesi  ‘Enerji Kimlik Belgesi’ni Besim Müftüoğlu’ na takdim etti.  Ayrıca EVD Enerji Yönetimi ve Danışmanlık Hizmetleri A.Ş Genel Müdür Yardımcısı Birsen Bakır ve firma yöneticisi Burak Balkın tarafından “Belediye Binası’nın Enerji Verimliliği ve Enerji Yönetimi” konusunda bir sunum gerçekleştirildi.


Yapılan çalışmalara elektrik mühendisi olan...