26 / 04 / 2024

küçükçekmece Metro Park iletişim

küçükçekmece Metro Park iletişim

Halkalı Metro Park satış ofisi ile 444 10 08 numaralı telefondan irtibata geçebilirsiniz. Dairelerin bu yıl sonunda teslim edileceği projede yüzde 0,25 faizle 48 ay vade imkanı sağlanıyor.

Teknik Yapı Metro Park kampanyası!

Teknik Yapı Metro Park kampanyası kapsamında 36 ay 0 faiz fırsatı sunuluyor. Daire teslimlerinin bu yıl sonunda yapılması öngörülen proje 7 blok halinde yükseliyor.

Büyükçekmece Belediyesi Tepecik Şenol Güneş Stadı'nı kiraya verecek!

Büyükçekmece Belediyesi Tepecik Şenol Güneş Stadı Spor Tesisleri ve Saydağ Parkı içerisinde yer alan iş yeri için kiralama ihalesi düzenliyor. Kiralama ihalesi 10 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek.

Emlak Konut GYO Küçükçekmece Halkalı projesinin kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Küçükçekmece Halkalı Sosyal Kültürel Tesis Alanı, Spor Tesis Alanı ve Park İnşaatları ile Ada İçi Altyapı, Yol ve Çevre Düzenleme İşi kapsamındaki; 1463 Ada 1 Parsel Spor Tesis Alanı İle Ada İçi Altyapı Ve Çevre Düzenleme İşlerinin kısmi geçici kabulü yapıldı.

Küçükçekmece’de metro şantiyesinde beton mikseri devrildi!

Küçükçekmece'de yapımı devam eden Mehmet Akif Metro İstasyonundaki şantiyede devrilen beton mikserinin sürücüsü yaralandı.

Büyükçekmece Albatros Parkı'na otel yapılması mecliste reddedildi!

İstanbul Büyükçekmece'de yer alan son yeşil alanlardan Albatros Parkı CHP'li belediye tarafından imara açılmak istendi. Parkın imar değişiklik planı İBB Meclisi’ne taşındı. 20 katlı binaların inşası için parkı imara açma isteği AK Parti ve MHP'nin oyları ile kabul edilmedi. 

Büyükçekmece Belediyesi'nden Albatros Parkı plan değişikliği açıklaması!

Büyükçekmece’deki Albatros bölgesinde yer alan belediyeye ait parselin, İBB Meclisi’nde tartışmalar arasında "park" ilan edilmesi üzerine Büyükçekmece Belediyesi tarafından açıklama yapıldı. 

Küçükçekmece'ye 2 yeni metro hattı gelecek!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank, "İnşallah 2 yeni metro hattımız da önümüzdeki dönemde ilçemize gelmiş olacak. Zaten banliyöyü tamamladık. Hatta burayı Yüksek Hızlı Tren'le Ankara'ya, Konya'ya bağladık. Artık Küçükçekmece'den Ankara'ya gitmek mümkün" dedi...

Albatros Parkı, Büyükçekmece'nin millet bahçesi olacak!

AK Parti İBB Başkan Adayı Yıldırım, "Albatros Parkı'nı katakulliyle yemeye kalktılar. Büyükçekmece buna izin verir mi? Hiç heveslenmesinler. Orası Büyükçekmece'nin en güzel millet bahçesi olacak. Buradan söz veriyoruz" dedi...

Küçükçekmece’ye 5 metro hattı gelecek!

Binali Yıldırım, Küçükçekmece’ye ilişkin projelerini sıraladı: Kanal İstanbul’la küresel güç olacağız. Yeşille maviyi buluşturacağız. İlçeye 5 adet metro hattı daha kazandıracağız diye açıklama yaptı.

Büyükçekmece'ye Millet Parkı müjdesi!

İBB Başkanı ve AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan adayı Mevlüt Uysal, Büyükçekmece için müjdeler vermeye devam ediyor. Bölgeye metro yapılacağını söyleyen Uysal, millet parkı projesinini de müjdesini verdi.

Büyükçekmece'ye metro müjdesi!

AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Uysal, "Haliç Köprüsü'nde olan benzer bir sistemle Beylikdüzü-Büyükçekme hattında sorunlu olan bölgeyi yüzeyden geçirip halkımızı metroyla buluşturmayı planlıyoruz" dedi...

İstanbul’da her metro Küçükçekmece’den geçecek!

Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, yapılanları ve yeni dönem hedeflerini anlattı. Karadeniz, hayata geçirmeyi planladığı projeleri anlattı.

Mevlüt Uysal'dan Büyükçekmece'ye metro ve metrobüs sözü!

İBB Başkanı ve AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Uysal, "Biz buraya hem metroyu hem de metrobüsü getireceğiz. Hazırlıklarımızı yapmıştık. Ağustos ayındaki dolar kuru ve ekonomik saldırı olmasaydı ihaleye çıkacaktık" dedi...

Büyükçekmece'ye yeni sosyal tesis!

Büyükçekmece'ye Büyük Atatürk Parkı gibi gözde bir yaşam alanı inşa eden Büyükçekmece Belediyesi, şimdi de ilçeye yeni bir sosyal tesis inşa ediyor.

küçükçekmece Metro Park iletişim Haberi

küçükçekmece Metro Park iletişim

Metro Park Konutları 213 bin 800 metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. Projede yüzde 25 peşinatın, yüzde 10'u sözleşme sırasında, yüzde 15'i 1 yıl sonra ödeniyor. 


Halkalı Metro Park satış ofisi telefon numarası 444 10 08 olarak belirlendi. Daire seçenekleri arasında 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1'lerin yer aldığı proje Teknik Yapı imzası ile hayata geçiriliyor. 


Metro Park Residence İstanbul'un Küçükçekmece ilçesine bağlı Halkalı'da inşa ediliyor. Teslim tarihi 2015 yılı sonu olarak belirlenen projede 1.270 adet konut bulunuyor. 


Küçükçekmece Metro Park'ta  sauna, kapalı otopark, dinlenme alanları, spor alanları, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, yürüyüş yolları, fitness center, koşu parkuru gibi sosyal alanlar yer alıyor. 


Dairelerin 271 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu Metro Park Halkalı'da peşin alımlarda yüzde 12 indirim yapılıyor. Projede yüzde 0,25 faizle...