25 / 04 / 2024

Küçüksu projeleri

Küçüksu projeleri

Boğaziçi sahil hattında bulunan son ağaçlıklı ve yeşil arazilerden biri olma özelliğini koruyan Küçüksu mesiresi, tabiî güzelliğini ve bütünlüğünü yitiriyor. Yeşil arazinin bir bölümü üzeri hafriyat malzemesi dökülerek kapatıldı.

Üsküdar Belediyesi beş katlı bina ve dört arsa satacak! Yatırımcılar dikkat!

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, Üsküdar Ahmediye, Murat Reis, Validei Atik, Güzeltepe ve Küçüksu'da yer alan beş katlı bina ve dört arsayı satışa çıkardı.

Yazlık ev projeleri iki kat arttı! Projelere çalışma odası ekleniyor!

Yazın gelmesine kısa bir zaman kala birçok yazlıkçı hem tatil yapmak hem de işlerini sürdürebilmek için yazlık evlerine çalışma odası yaptırıyor. 

Müteahhitlerden fiyat farkı güncellemesi talebi!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, "Hükümetten ve sayın Cumhurbaşkanı'ndan orta ve büyük rakamlı projeleri durdurmalarını ve sözleşmeleri 'güncel' enflasyona göre fiyat farkı güncellemesi yapmalarını istirham ediyoruz" açıklamasında bulundu.

Üsküdar Küçüksu Çocuk Köyü inşası bu yaz başlıyor!

Üsküdar Belediyesi tarafından inşa edilecek olan Küçüksu Çocuk Köyü, inşaatı bu yaz başlıyor. Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, köyün Üsküdar'da eşi benzeri olmayacağını dile getirdi. 

Avrupa'da yatırımlık konut projeleri revaçta! 

2020 yılında hayatımıza giren koronavirüs salgını ile birlikte Avrupa'daki sağlık sistemlerindeki sorunlar Türk yatırımcıların gayrimenkul tercihlerini değiştirdi. 

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Küçüksu Parkı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Küçüksu Parkı Şubesi bugün Beykoz'da 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Adil Karaismailoğlu: Türkiye’yi bir baştan bir başa şantiyeye çevirdik!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Türkiye’yi bir baştan bir başa şantiyeye çevirdik. Asırdır çözülmemiş sorunları çözdük, bitmeyen projeleri tamamladık" dedi...

Kayseri Büyükşehir projeleri tek tek ele alındı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri’nin projeleriyle ilgili çok önemli bir toplantı yaptı. 

Üsküdar Küçüksu 1/500 ölçekli imar planı tadilatı askıda!

Üsküdar İlçesi, Küçüksu Mahallesi, 2636 ada, 4 parsel ile 946 ada, 8 parselin doğusunda kalan tescil dışı alan ve 946 ada, 4 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli koruma amaçlı nazım imar planı tadilatı askıda...

Küçüksu koruma amaçlı 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Üsküdar İlçesi, Küçüksu Mahallesi, 1336 ada, 4 parselin Güneybatısı ile 969 ada, 7 ve 8 parsel arasında kalan alana ilişkin Koruma Amaçlı 1/5000 ölçekli plan tadilatı bugün askıda...

Kayseri Büyükşehir projeleri masaya yatırıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, AK Parti Kocasinan Teşkilatının Danışma Meclisi Toplantısı’nda kentteki projelerle ilgili açıklamalar yaptı.

Hilton İstanbul Bosphorus baştan yaratılacak!

Hilton Grubu’nun, ABD dışındaki ilk oteli olan Hilton İstanbul, 50 milyon dolarlık yenileme projeleri için pazarlık masasında. Hilton Bölge Müdürü Armin Zerunyan yaptığı açıklamada Doğan Grubu’nun da değişime sıcak baktığını belirtti.

Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı 8 Şubat'ta başlayacak!

Türk gayrimenkul sektörü, şubatta gerçekleştirilecek olan dev organizasyon ile Avrupa’daki gurbetçilerle biraraya geldi. Amaç ise başta İstanbul olmak üzere büyük illerdeki projeleri tanıtıp piyasayı hareketlendirmek.

Küçüksu projeleri Haberi

Küçüksu projeleri

Uzun yıllar etrafı tel örgülerle çevrili bir halde muhafaza edilebilen tarihî Küçüksu mesire alanının önemli bir kısmı, İstanbul Otopark İşletmeleri İSPARK'ın tasarrufuyla bir otoparka dönüştürülüyor. 'Küçüksu Mesiresi Koruma ve Çevre Düzenleme Uygulama Projesi' kapsamında bulunmayan bu otopark projesi daha önce İstanbul 2. No'lu Tabiat Varlıkları Koruma Bölge Komisyonu'nun karaııyla durdurulmuştu. İmar planlarında mesire alanı olarak gözüken mevki için, komisyonun 2.4.2013/02-352 No'lu kararında "alanın mer'i planındaki fonksiyonuna aykırı hiçbir kullanıma (otopark v.b.) izin verilmemesine..." hükmü verilmişti. 


Küçüksu Kasn'nın karşı tarafında bulunan geniş alan, Bogaz'daki ender yeşil genişliklerden. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, 3 Şubat'ta ilçeye gelerek yaptığı konuşmada, burayı "Küçüksu Çayırı önemli bir mesire alanı. Çocukluğumda bisiklete bindiğim, top oynadığını, mısır yediğim yerler." diyerek tasvir etmişti. Daha önce 2012 yılında...