29 / 03 / 2024

Kurtköy Paragon Rezidans fiyat

Kurtköy Paragon Rezidans fiyat

KÜCÜKCALIK İnşaat'n Kurtköy Paragon Residence projesi 10 bin 700 metrekare alanda hayata geçiriliyor. Projede 171 adet daire, 4 adet bitişik nizam villa bulunuyor. Projede başlangıç fiyatı 204 bin TL olarak belirlendi...

Kurtköy Paragon'da peşinatsız 3 bin 279 TL aylık ödemelerle!

Küçükçalık İnşaat tarafından İstanbul Anadolu Yakası Pendik Kurtköy'de 11 dönüm arazi üzerinde inşa edilen Kurtköy Paragon projesinde toplamda 132 adet daire bulunuyor. 

Kurtköy Paragon'da 3 bin 279 TL aylık ödemelerle!

Kurtköy Paragon'da aylık 3 bin 279 TL ödemelerle ev sahibi olunuyor. Küçükçalık İnşaat imzası ile Kurtköy'de hayata geçirilen projede 132 daire yer alıyor.

Kurtköy Paragon'da peşinatsız ödeme fırsatı!

Kurtköy'de 11 dönüm arazi üzerinde hayata geçirilen Kurtköy Paragon'da peşinatsız ödeme fırsatı sunuluyor..

Kurtköy Paragon ne zaman teslim?

İstanbul Kurtköy'de hayata geçirilen Kurtköy Paragon projesi 132 daireden meydana geliyor. Peki Kurtköy Paragon ne zaman teslim?

Kurtköy Paragon iletişim!

132 daireden meydana gelen Kurtköy Paragon'da tapular hemen teslim ediliyor. Projede daire teslimlerine ise 31 Mayıs'ta başlanıyor..

Kurtköy Paragon'da aylık 3 bin 279 TL'den başlayan taksitle!

Küçükçalık Grubu, Anadolu Yakası'nın dünyaya açılan kapısı Kurtköy'de yükselmeye devam ediyor. Üstelik peşinatsız ve 3 bin 279 TL'den başlayan aylık ödemelerle..

Kurtköy Paragon'da 3+1'ler 688 bin TL'ye!

Kurtköy Paragon projesi İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de hayata geçirildi. Projede 3+1 daire fiyatları 688 bin TL'den başlıyor.

Kurtköy Paragon'da 2+1'ler 538 bin TL'ye!

Küçükçalık Grubu imzası ile Kurtköy'de yükselen Kurtköy Paragon'da 2+1 daireler 538 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor. Projede hemen tapu fırsatı sunuluyor..

Kurtköy Paragon'da hemen tapu fırsatı!

Küçükçalık Grubu'nun Kurtköy'de hayata geçirdiği Kurtköy Paragon'da hemen tapu fırsatı sunuluyor. Projede 2+1 daireler 538 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor...

Kurtköy Paragon'da 538 bin TL'ye! Hemen tapu fırsatı!

Olivium, Kent Meydanı gibi alış veriş merkezleri, Bostancı Paragon Residence gibi konut projelerinden sonra Kurtköy Paragon'a imza atan Küçükçalık Grubu, hemen tapu fırsatı sunuyor...

Kurtköy Paragon'da yaşam Mayıs'ta başlıyor!

Küçükçalık İnşaat tarafından hayata geçirilen Kurtköy Paragon'da teslime sayılı günler kaldı. Projede fiyatlar 538 bin TL'den başlıyor..

Kurtköy Paragon'da teslime sayılı günler kaldı!

Küçükçalık imzası ile hayata geçirilen Kurtköy Paragon'da teslime sayılı günler kaldı. Projede hemen tapu fırsatı sunuluyor..

Kurtköy Erguvan Premium Rezidans fiyat!

Toplam 284 adet konut ve 10 ticari üniteden meydana gelen Erguvan Premium Rezidans projesi Erguvan İnşaat imzasına sahip. Kurtköy Erguvan Premium Rezidans fiyat listesi 295 bin TL'den başlıyor.

Kurtköy Paragon Rezidans fiyat Haberi

Kurtköy Paragon Rezidans fiyat

KÜCÜKCALIK İnşaat'n Kurtköy Paragon Residence projesi 10 bin 700 metrekare alanda hayata geçiriliyor. Projede 171 adet daire, 4 adet bitişik nizam villa bulunuyor. Teslim tarihi Mart 2016 olan Kurtköy Paragon Residence projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 3+1 müstakil konut seçenekleri sunuluyor. Kurtköy Paragon A Residence ödeme planı kapsamında yüzde 25 peşinatla 24 ay sıfır faizle ödemeler yapılıyor. Daire fiyatları 204 bin TL'den başlayan Kurtköy Paragon Residence projesinde dairelerin büyüklükleri 71 metrekare ile 235 metrekare arasında değişiyor. Kurtköy Paragon Residence'ta daireler balkon ve teras alanlarına sahipken profede fıtness merkezi, sauna, açık-kapakyüzme havuzu, Fin hamamı, Türk hamamı, kafeterya gibi sosyal donatılar yer alıyor. Güneye bakan cephelerdeki geriye çekilen teraslanmalar ile bu etki daha da güçlenirken; hem modern mimarinin etkisi artıyor hem...