19 / 04 / 2024

kuruçeşme sahili en değerli arsa

kuruçeşme sahili en değerli arsa

Türkiye'de arsanın en kıymetli olduğu İstanbul Boğazı Kuruçeşme sahilinde denize sıfır 15 bin metrekarelik arazi satışa çıktı.

Çeşme, turizmde resmen iflas etti! Son 20 yılın en kötü sezonu!

Çeşme Otelciler Birliği Başkanı Yakup Demir, turizmde yaşanan durgunluğu şu ifadelerle anlattı: “Böyle bir durgunluğu son 20 senede yaşamadık. Pandemi sürecinde bile daha iyi bir sezon geçirmiştik.”

Yalı konseptini Ege’nin mavilikleriyle buluşturan DAP Çeşme projesinde ön talep fırsatı!

DAP Yapı’nın İstanbul dışındaki ikinci projesi DAP Çeşme, İstanbul Boğazı ile özdeşleşen yalı konseptini Ege’nin maviliklerine taşıyor. Dap Çeşme projesinde ön talep fırsatı başladı. 

Markalı konutlarda sayfiye yarışı başladı! Urla, Çeşme ve Bodrum'da yeni proje akını!

Kovid-19 salgınında değişen tüketici tercihleri ve özellikle uzaktan çalışmaya geçilmesiyle beraber, Mesa, Tahincioğlu, Ağaoğlu, Ege Yapı gibi markalı konut üreticileri sayfiyeleri odağına aldı. Bodrum'un ardından Çeşme, Urla ve Dikili'de proje yarışı başladı...

Murat Gezer'den Nazlı Çarmıklı'ya Kuruçeşme'de boğaz manzaralı ev!

Murat Gezer Nazlı Çarmıklı çiftinin Kuruçeşme'deki dillere destan Emin Vafi Korusu'ndan 90 milyon TL'lik yeni bir ev aldığı iddia dildi.

Kocaeli Kuruçeşme tramvay hattı imalat çalışmaları tamamlanıyor!

Kocaeli'nde Yahyakaptan ve Kuruçeşme’yi birbirine bağlayacak olan tramvay hattı projesinde çalışmalar hızlandı. Proje dahilinde imalat çalışmalarının büyük bölümü tamamlandı. 

Kuruçeşme'de 274.8 milyon TL'ye icradan satılık yalı!

T.C. İstanbul 12. Satış Memurluğu, İstanbul ili, Beşiktaş ilçesi, Kuruçeşme Mahallesi, 169 ada 4 parselde yer alan yalıyı 274 milyon 784 bin 571 TL'ye satıyor...

Kocaeli Kuruçeşme tramvay hattı çalışmalarında son durum ne?

Kocaeli'nde Yahyakaptan ve Kuruçeşme’yi birbirine bağlayacak olan tramvay hattı projesinde çalışmalar Kurban Bayramı'na rağmen tüm hızıyla devam etti. 

Folkart Boyalık Çeşme’de teslimler başladı!

Folkart Boyalık Çeşme’de, denizin kıyısında seçkin bir hayat başlıyor. Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, konuya ilişkin açıklamasında “İzmir’de bir projeyi daha tamamlamanın gururunu yaşıyoruz. Folkart Boyalık Çeşme, en güzel butik projelerimizden biri oldu” diye konuştu.

Kocaeli Kuruçeşme tramvay hattında çalışmalar başladı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilecek Kuruçeşme tramvay hattında çalışmalar başladı. 

Kocaeli Kuruçeşme Tramvay Hattı için sözleşme imzalandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilecek olan Kuruçeşme Tramvay hattında imzalar atıldı.

Çeşme Belediyesi TOKİ'den 709 bin TL'ye arsa aldı!

Çeşme’de ilçenin ilk kapalı pazar yeri projesini hayata geçirmek için harekete geçen Başkan Ekrem Oran, “Tamamen Çeşme Belediyesi’nin imkânları ile yapılacak Pazar yerinin arazisini 709.000 TL bedelle satın aldık. Çok yakın zamanda Reisdere Kapalı Pazar Yeri yapımına başlıyoruz" dedi.

En yüksek konut satış fiyatı Çeşme'de, kira Bodrum'da!

Yaşanan Kovid-19 salgını süreci, yıllardır en pahalı turizm kenti olarak bilinen Bodrum’daki konut fiyatlarının daha da artmasına sebep oldu. Çeşme konut satış fiyatında en yüksek bölge iken, kira bedeli en yüksek olan ise Bodrum oldu. 

Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı’nın Kuruçeşme’deki villasını 125 milyon TL'ye sattı!

Acun Ilıcalı, eski eşi Şeyma Subaşı’nın Kuruçeşme’de yaşadığı villayı geçtiğimiz haftalarda satmıştı. 125 milyon TL’ye satılan evin yeni sahibi Mustafa Aktaş çıktı.

kuruçeşme sahili en değerli arsa Haberi

kuruçeşme sahili en değerli arsa
150 milyon dolar civarında paha biçilen arsanın metrekare değeri 10 bin dolara denk düşüyor. Boğaz'a 177 metre cepheli arsanın 38 bin 500 metrekarelik inşaat izni mevcut. Otel imarlı arsaya 200 odalı konaklama ve kongre merkezi olan bir turizm kompleksi yapılabilecek. Gece kulübü Reina'nın bitişiğindeki arsanın sahipleri İstanbul merkezli Group Law avukatlık ofisinden Avukat Ahmet Keşli'yi arsayı satış yetkilisi olarak tayin etti. Arazi ile ilgili yapılan ön projelerden bazılarında, arazinin denize sıfır olmasından faydalanılarak yeraltında inşa edilecek ve doğrudan doğruya denizi gösteren bir akvaryum cephe yer alıyor. Böylece otelin içinde otururken veya kongre merkezinden denize bakarken Boğaz'daki balıkları bir akvaryum gibi görmek mümkün olacak. Emlak uzmanlarına göre Boğaz'da bu vasıfta satılık başka bir arsa daha yok....