26 / 04 / 2024

kurumsal iletişim müdürü

kurumsal iletişim müdürü

Yeşil Holding, Kurumsal İletişim Müdürü görevine Karolin Eroğlu getirildi...

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt: Kentsel dönüşümü seçim için değil, can güvenliği için yaptık!

Başlattığı kentsel dönüşüm çalışmaları ile dikkat çeken KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, yaptığı açıklamada kentsel dönüşümü seçim için değil, can güvenliği için yaptıklarını söyledi.

İş Bankası Genel Müdürü Aran: Yabancı yatırımcı sadece politika faizine bakar!

İş Bankası Genel Müdürü Aran yabancı yatırımcının, bir ülkeye giderken o ülkede yerel seçim sonuçlarıyla ilgilenmediğini,  faiz seviyesinin son nokta olup olmadığıyla, kur ve enflasyon öngörüleriyle giriş yapmak için uygun zaman olup olmadığıyla ilgilendiğini açıkladı.

İş Bankası Genel Müdürü, kafayı ekonomi yönetimine taktı

İş Bankası Genel Müdürü Hakan Aran, krediye erişim konusunda büyük bir sıkıntı olduğunu belirterek ekonomi yönetimini işaret etti. Zorlama ile bir yere varılmayacağını öne süren Aran, piyasanın bu kadar sıkışmasının sebebi hem belirsizlik hem de regülasyonlar” ifadelerini kullandı.

İş Bankası Genel Müdürü açıkladı! Kredi ucuz ama erişim kısıtlı!

İş Bankası Genel Müdürü Hakan Aran kredi erişiminde yaşanan zorlukları değerlendirdi. Aran, kredinin ucuzlamasına rağmen krediye erişim güçleşiyorsa bunun kimseye bir faydasının olmayacağını vurguladı.

Merve Ateş Küreç, Aşçıoğlu’nun Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü oldu!

Gayrimenkul sektöründe 55 senedir kaliteli ve konforlu yaşam alanlarının markası olan Aşçıoğlu’nun Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü Merve Ateş Küreç oldu...

Cevgun Ökmen, Kızılbük GYO Yatırımcı İlişkileri Müdür Yardımcısı oldu!

Kızılbük GYO Yönetim Kurulu, Yatırımcı İlişkileri Bölümü'nün görevlerini yürütmek üzere Cevgun Ökmen'in Yatırımcı İlişkileri Müdür Yardımcısı ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak göreve atanmasına karar verdi.

Banu Uyan Çimsa Kurumsal İletişim Müdürü oldu!

50 yıla yakın bir zamandır çimento ve yapı malzemeleri sektörünün global bir oyuncusu olarak faaliyetlerine devam eden Çimsa’nın yeni Kurumsal İletişim Müdürü Banu Uyan oldu.

Hakan Genç, Eroğlu Kurumsal İletişim Müdürü oldu!

Artaş İnşaat’ta Pazarlama Müdürü olarak görev yapan Hakan Genç, Eroğlu Gayrimenkul Pazarlama ve Kurumsal İletişim Müdürü oldu. 

Aybek Sel, Omurga Portföy Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Daha önce bir çok bankada görev aln Aybek Sel, Omurga Portföy'ün (Omurga Gayrimenkul ve Girişim Sermayesi Portföy Yönetimi) Genel Müdür Yardımcısı oldu.

Zeynep Uygur: İstanbul'daki gibi başka şehirlere yatırım yapılmalı!

Ant Yapı Kurumsal İletişim Müdürü Zeynep Uygur, konut sektörü sorunlarının konuşulduğu Emlakkulisi.com Sektör Buluşmaları toplantısında değerlendirmede bulundu...

Burçin Özer, Tay Group’un Kurumsal İletişim Müdürü oldu!

Türkiye’nin lider şirketlerinden Tay Group’un Kurumsal İletişim Müdürü Burçin Özer oldu. Özer yeni görevinde, grubun tüm kurumsal iletişim fonksiyonlarından, şirketin iletişim stratejilerinin belirlenmesi ve uygulanmasından sorumlu olacak.

Kayhan Çavuşoğlu, Mar Yapı Pazarlama Müdürü oldu!

Kayhan Çavuşoğlu, Mar Yapı Pazarlama ve Kurumsal İletişim Müdürlüğüne atandı. Pazarlama iletişimi disiplinin gerektirdiği tüm alt alanlarda deneyim sahibi olan Çavuşoğlu, uzmanlığını artık Mar Yapı projeleri için kullanacak.

Figen Dumlu, thyssenkrupp Asansör Türkiye'nin Pazarlama Müdürü oldu!

Figen Dumlu, thyssenkrupp Asansör Türkiye Pazarlama ve İletişim Müdürü olarak atandı. Dumlu, thyssenkrupp Asansör Türkiye’nin kurumsal iletişim ve pazarlama faaliyetlerinden sorumlu olarak görev yapacak.

kurumsal iletişim müdürü Haberi

kurumsal iletişim müdürü
Daha önce LeoPR'da görev yapan Karolin Eroğulları, Yeşil Holding Kurumsal İletişim Müdürü görevine getirildi. Eroğulları,  Yeşil Holding bünyesinde Innovia projesi başta olmak üzere Yeşil inşaat ve Yeşil GYO'nun da Kurumsal İletişim Müdürlüğü'nü...