29 / 03 / 2024

Kuşadası Güzelçamlı Mahallesi imar planı

Kuşadası Güzelçamlı Mahallesi imar planı

Aydın Kuşadası'nda Güzelçamlı Mahallesi'nin imar planlarının sermaye için değiştirildiği öğrenildi. Şehir Plancıları Odası plan değişikliği ile ilgili dava açacak.

Kuşadası Belediye Başkanı Günel: Ruhsatsız ve kaçak inşaatlarla mücadeleyi sürdüreceğiz!

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel,  Kuşadası'nda  ruhsatsız ve kaçak inşaatlarla mücadeleyi sürdüreceklerini açıkladı.

Deprem uzmanı Naci Görür, Kuşadası depremi sonrasında önemli tespitlerde bulundu!

Kuşadası'nda deprem paniği yaşandı. Prof. Dr. Naci Görür, depremin ardından dikkat çeken bir açıklama yaptı. İşte Naci Görür'ün açıklaması...

Berr Levels Villaları'nda hemen tapu fırsatı!

Berr Yatırım tarafından hayat geçirilen Berr Levels Villaları Aydın ili, Kuşadası Güzelçamlı'da hemen tapu fırsatıyla satışta. Peki Berr Levels Villaları'nın fiyatları ne kadar? İşte Berr Levels Villaları fiyat listesi.

Kuşadası Belediyesi'den satılık arsa fırsatı! İhalesi 11 Kasım'da!

Kuşadası Belediye Başkanlığı, Aydın ili, Kuşadası ilçesi, Yayla Mahallesi'nde yer alan 2 kat konut imarlı arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Kuşadası'nda 2 konut satılıyor! Ev alacaklar dikkat! 

Kuşadası Belediyesi, mülkiyeti Belediyeye ait olan, Aydın ili, Kuşadası ilçesi, Yayla Mahallesi'nde yer alan 2 konutu satıyor. İşte fiyatları...

Şehir Plancıları Odası'ndan Kuşadası'ndaki imar değişikliğine dava!

Aydın Kuşadası'nda Güzelçamlı Mahallesi'nin imar planlarının sermaye için değiştirildiği öğrenildi. Şehir Plancıları Odası plan değişikliği ile ilgili dava açacak.

Kuşadası Asayra Termal Otel Spa 40 milyon TL'ye icradan satılıyor!

T.C. Kuşadası İcra Dairesi, Aydın ili, Kuşadası ilçesi, Davutlar Mahallesi, 718 ada 1 parselde yer alan oteli 40 milyon TL'ye satıyor...

İstanbul'un en güzel yapılarından Kuşkonmaz Camii'nde skandal!

Üsküdar'da bulunan ve Mimar Sinan'ın en güzel eserleri arasında yer alan Kuşkonmaz Camii de denilen Şemsi Paşa Camii'nde çalışmalara başlandı. Camiinin yalı cami olma özelliğini ve orijinalliğini yok edecek yol yapımı çalışması tepki çekti.

Kuşadası'nda acele kamulaştırma kararı!

Aydın ili Kuşadası ilçesi, Kirazlı Mahallesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.  

Kuşadası'nda 6.4 milyon TL'ye icradan satılık konut imarlı arsa!

Kuşadası Satış Memurluğu, Aydın ili, Kuşadası ilçesi, Hacıfeyzullah Mahallesi, 1865 ada 180 parselde yer alan konut imarlı arsayı 6 milyon 418 bin 750 TL'ye icradan satıyor...

Kuşadası'nda kayan evlerin kira destekleri kesildi!

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde Kadınlar Denizi Mahallesi’nde bulunan toprak kaymasından dolayı evlerini terk eden apartman sakinlerine verilen kira yardımı kesildi.

Aydın Kuşadası'nda 16.6 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

T.C. Kuşadası İcra Dairesi, Aydın İli, Kuşadası İlçesi, Türkmen Mahallesi, 10 ve 17 parselde yer alan arsayı 16 milyon 564 bin 354 TL'ye icradan satıyor.

Güzelçamlı'da yat limanı projesi davalık oldu!

Kuşadası’na bağlı Güzelçamlı’da yapılması planlanan yat limanı için hazırlanan "ÇED Olumlu" raporunun iptal edilmesi için dava açıldı.

Kuşadası Güzelçamlı Mahallesi imar planı Haberi

Kuşadası Güzelçamlı Mahallesi imar planı

Aydın, Kuşadası ilçesi Güzelçamlı Mahallesi sınırları içerisinde bulunan, mülkiyeti maliye hazinesinde olan parsel planlarında değişiklik yapıldı. Evrensel'de yer alan habere göre; Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından hazırlanan değişiklik 3 Şubat’ta 3496 sayılı Cumhurbaşkanı Kararı ile onaylandı.

Plan değişikliğine ilişkin Şehir Plancıları Odası (ŞPO) İzmir Şubesi Yönetim Kurulu yaptığı incelemeyi kamuoyuna aktardı. ŞPO yapılan plan değişiklikleriyle ilgili dava açacağını belirtti.

ŞPO tarafından yapılan açıklamada söz konusu alan için yürürlükte bulunan planda yeşil alan görünen yerler yol ve otopark; park alanı olarak görünen alan otopark ve yol; kentsel gelişme alanı ticaret-turizm-konut alanı, ticaret-turizm-konut alanı ise trafo alanı şeklinde değiştirildiği ifade edildi. Söz konusu onama işlemleri incelendiğinde mülkiyeti kamuya ait alanın Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından “etkin ve verimli kullanılabilmesi” iddiasıyla açıkça sermayenin kullanımına sunulduğu söylendi....