16 / 04 / 2024

kütahya seramik turizm yatırımları

kütahya seramik turizm yatırımları

NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, “Kurumsallaşma yazlıktan şirket yönetmek değildir. Aile bireyleri de işin içinde olmalıdır. Operasyonlara karışmamalılar ama yapılanları takip etmeleri gerekir.” dedi.

Kütahya Seramik Antalya'da otel inşa ediyor!

Seramik sektöründe 30 yıllık köklü tecrübesiyle Türkiye’nin en büyük milli sermaye gücünün temsilcilerinden NG Kütahya Seramik, Antalya'da otel inşa ediyor. 

NG Kütahya 350 milyon TL'ye fabrika kuracak!

NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, memleketleri olan Kütahya’da, 400 milyon dolar yatırımla sekizinci fabrikalarını açmayı planladıklarını söyledi...

NG Kütahya Seramik 2019’da 35 yeni mağaza açacak!

NG Kütahya Seramik, 2019 yılında hedef büyüttü. NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, yeni yılda 35 yeni mağaza açacaklarını söyledi.

İstanbul Yeni Havalimanı'na NG Kütahya Seramik imzası!

Tasarımı ve geliştirdiği projeleriyle uluslararası arenda ödüller alan İstanbul Yeni Havalimanı projesinde yerli üretim tercih edildi. NG Kütahya Seramik, İstanbul Yeni Havalimanı’nı seramikleriyle donattı. 

İstanbul Yeni Havalimanı’nın seramiklerini NG Kütahya üretecek!

İstanbul Yeni Havalimanı’nın seramiklerini üretecek olan NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, ilk etapta 330 bin metrekarelik seramik üretileceğini, maliyetin ise 4 milyon euro olacağını açıkladı.

Kütahya Yoncalı'nın geleceği planlanıyor!

Kütahya’nın önemli termal turizm merkezlerinden biri olan Yoncalı’nın dünü, bugünü ve geleceği’ konulu istişare toplantısı, yapıldı. Vali Ahmet H. Nayir, "Belediyemizin burasıyla ilgili olarak bir termal turizm bölgesi olmasına yönelik imar çalışması var." dedi.

Kütahya Simav'daki turizm yatırımları mecliste!

CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, Kütahya'nın Simav ilçesindeki doğal güzelliklerin turizme kazandırılmasına yönelik çalışmalara ilişkin soru önergesi hazırladı.

NG Kütahya Seramik'ten Sapanca'ya 450 odalı otel!

Seramik ve porselen üretimiyle öne çıkan NG Kütahya Seramik, farklı iş alanlarında da büyüyor. Bu alanlardan biri de turizm.İki oteli bulunan ve İstanbul’da inşaatı süren otel projesi için Marriott’la anlaşan grup, dördüncü otelini de Sapanca’da açma planı yapıyor.

NG Kütahya Seramik’ten 15 Temmuz şehitleri için fabrika!

NG Kütahya Seramik’in yeni yatırımı olan “15 Temmuz Şehitleri Seramik Fabrikası”nın temeli, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıkoğlu ve kalabalık bir davetli topluluğunun katıldığı bir törenle atıldı.

NG Kütahya Seramik Unicera'da 2016 koleksiyonlarını tanıttı!

Türk seramik sektörünün dünya pazarındaki lider kuruluşlarından NG Kütahya Seramik, 2016 koleksiyonları ve trend belirleyen tasarımları ile Unicera Fuarı'nda fark yaratıyor.

NG Kütahya Seramik Muğla'da 2 mağaza açtı!

NG Kütahya Seramik, Muğla'da 2 mağaza açtı. Bodrum'daki 202'nci mağazanın açılışında NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, ''Ürünlerimizin sergilendiği alanlara da ayrı önem veriyoruz'' dedi.

Kütahya Seramik 201. mağazasını Fethiye'de açtı!

Kütahya Seramik Fethiye’de 201. mağazasını açarken, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı açılışta yaptığı konuşma Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral'ı duygulandırdı.

NG Kütahya Seramik tasarımları ile Unicera'da!

Dünya pazarındaki lider kuruluşlarından NG Kütahya Seramik, 2016 koleksiyonları ve trend belirleyen tasarımları ile Unicera Fuarı'nda. NG Kütahya Seramik, 120x240 cm, 120x120 cm ve 60x160 cm ebatlarındaki koleksiyonları ile öne çıkıyor.

kütahya seramik turizm yatırımları Haberi

kütahya seramik turizm yatırımları

42 Maslak ART!SPACE’te düzenlenen yeni dönem “Patronlar Okulu” toplantıları, iş dünyasının önemli simalarının katılımıyla devam ediyor. Patronlar Okulu’nun 16 Eylül Salı günü gerçekleşen toplantısına Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu Başkanı ve NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral konuk oldu. “Aile Şirketlerinde Kurumsallaşma” başlığı altında düzenlenen toplantıda Güral, genç patronlara deneyimlerini aktardı.


Aile şirketinde 6-7 yaşlarında çay servisi yaparak işe başladığını ifade eden Güral,  kendisine ancak 24 yaşında mesuliyet verildiğini söyledi. Güral, aile şirketinde, aile bireylerinin görev alabilmesi için koşulların belirli olduğunu ve ancak bu koşulları yerine getirenlerin aile şirketlerinde görev alabileceğini ekledi. Güral bu koşulları şu şekilde açıkladı: “En az üç yıl bir başka şirkette çalışma deneyimi edinmek, bir sivil toplum kuruluşunda aktif olarak yer almak ve üniversite mezunu...