18 / 04 / 2024

Kutludüğün

Kutludüğün

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Yatırım için Mavigöl bölgesi revaçta. Kutludüğün ve Ortaköy de yatırım yapacakların kazanacakları bölgeler" dedi. Naslı, TÜGİAD üyelerinin de Mamak'a yatırım yapmak istediklerini belirtti.

O ilde 26 bin TL'den başlayan fiyatlarla 137 arsa satılıyor! Arsa alacaklar dikkat!

Balıkesir ili Altıeylül Belediyesi, Çukurhüseyin, Tayyipler, Balıklı, Berekektli, Çamköy, Dallımandıra, Dereköy, Gökköy, Halalca, Hasan Basri Çantay, Konakpınar, Kutludüğün, Kuyualan, Kürse, Macarlar, Nergiz ve Selimiye mahallelerindeki 137 adet arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Mamak Kutludüğün Yazı Mevkii Cami'nin temeli atıldı!

Mamak Belediyesi, Mamak Müftülüğü ve hayırsever vatandaşların katkılarıyla yapımına başlanan Kutludüğün Yazı Mevkii Caminin temeli dualarla atıldı.

Mamak Kutludüğün yeni meydanına kavuştu!

Mamak Belediyesi, Kutludüğün Mahallesi'nde yapımına başladığı köy meydanını tamamlayarak vatandaşların hizmetine sundu.

Mamak Kutlüğün Mahallesi Köy Meydanı hizmete girdi!

Mamak Kutludüğün Mahallesi’nde yapımı tamamlanan köy meydanı vatandaşların hizmetine sunuldu. Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Yeni kent meydanımız Kutludüğün sakinlerine hayırlı olsun" dedi.

Mamak Kutludüğün imar planı değişikliği askıda!

Ankara Mamak ilçesine bağlı Kutludüğün Mahallesi 478 ada 1 ve 4 sayılı parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli nazım imar planı 2 Ağustos 2015 tarihinde askıdan inecek...

Mamak Bayındır, Ortaköy ve Kutludüğün imar planı 1 Haziran'da askıda!

Ankara Mamak İlçesi, Bayındır, Ortaköy ve Kutludüğün Mahallelerini kapsayan ilişkin 1/25000 ve 1/5000 ölçekli nazım imar planı değişikliği 1 Haziran 2015 Pazartesi günü askıya çıkacak

Ankara'nın yeni yatırım merkezi Mamak!

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Yatırım için Mavigöl bölgesi revaçta. Kutludüğün ve Ortaköy de yatırım yapacakların kazanacakları bölgeler" dedi. Naslı, TÜGİAD üyelerinin de Mamak'a yatırım yapmak istediklerini belirtti.

Mamak Mavigöl, Kutludüğün ve Ortaköy bölgesinde yatırım kazandıracak!

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, ilçelerine yatrım yapan iş adamlarına her türlü kolaylığı sağladıklarını belirterek, yatırım için Mavigöl bölgesinin revaçta olduğunu, Kutludüğün ve Ortaköy’de yatırım yapacakların da kazanacaklarını söyledi.

Soyak kalite ödülünü kazandı

Soyak, Türkiye Kalite Derneği ( KalDer ) tarafından düzenlenen ve kalite standartlarını en üst düzeyde tutan kurumlara verilen Ulusal Kalite Ödülleri kapsamında 2. kez finalistliğinde, 'Ödüle' layık görüldü.

Beylikdüzü'nün silüetini değiştirecek rezidans

Beylikdüzü'nde Gül Yapı'nın inşaasına başladığı 35 milyon dolara mal olacak 'Skyport Residence' projesi 34 kat, 108 metre yüksekliği ve farklı mimarisiyle bölgenin silüetini değiştirecek.

ULI Başkanı Haluk Sur: ``5 yabancının 1`i yatırımı gayrimenkule yapıyor``

ULI Başkanı Haluk Sur, Türkiye'ye yapılan 20.1 milyar dolarlık yabancı yatırımın 4 milyar dolarının gayrimenkul sektöründeki yatırımlardan oluşturduğunu söyledi..

Fortis, konut kredisi faiz oranını düşürdü

Fortis, konut kredisi faiz oranını 3-12 ay arasındaki vadelerde yüzde 1,30'dan yüzde 0,98'e indirdi.

Gayrimenkul sektörünün yıldızı arsa

Arsaya yatırım yapmanın önemi hakkında Yeşil Vadi Arsa Ofisi ve İnşaat Turizm San.Tic.Ltd.Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Rafet Orhan önemli ipuçları veriyor.

Kutludüğün Haberi

Kutludüğün

Türker Naslı başkanlığındaki TÜGİAD Ankara Şubesi Yönetim Kurulu'nu kabul eden Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Yatırım için Mavigöl bölgesi revaçta. Kutludüğün ve Ortaköy de yatırım yapacakların kazanacakları bölgeler" dedi. 


Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, ilçelerine yatrım yapan iş adamlarına her türlü kolaylığı sağladıklarını belirterek, yatırım için Mavigöl bölgesinin revaçta olduğunu, Kutludüğün ve Ortaköy'de yatırım yapacakların da kazanacaklarını söyledi. 


Türkiye Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD) Ankara Şube Başkanı Türker Naslı, beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Mamak Belediye Başkanı Mesul Akgiil'ü makamında ziyaret etti. 

Naslı, ziyarette yaptığı konuşmada, 850 üyesi bulunan TÜGİAD'ın 500 bin kişilik bir istihdam gücünü ve 18 milyar dolarlık ihracat hacmini temsil etliğini bildirdi. 


Mamak'ta son yıllarda yaşanan gelişmelerin tüm iş dünyasının dikkatini çektiğine değinen Naslı. başarılı çalışmalarından dolayı Başkan Akgül'ü tebrik...