19 / 04 / 2024

Kuzu Grup seapearl fiyat

Kuzu Grup seapearl fiyat

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su Özen Kuzu, yurt içindeki en büyük pojesi olan SeaPearl Ataköy ve yurt dışındaki projeleri hakkında açıklamalarda bulundu.

Kuzu Grup'tan konutta dev kampanyaya destek!

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi ve Üst Yöneticisi (CEO) Özen Kuzu, Kuzu Grup'un, SeaPearl Ataköy ile konutta dev kampanyaya destek olduğunu söyledi. 

Kuzu Grup, SeaPearl Ataköy ile konutta dev kampanyaya destek oluyor!

Kuzu Grup, SeaPearl Ataköy ile konutta dev kampanyaya destek oldu. Projede 31 Ekim’e kadar sürecek kampanya kapsamında yüzde 10 indirim avantajı sunulacak..

Kuzu Grup, İran’da 37 bin konut yapıyor!

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su Özen Kuzu, yurt içindeki en büyük pojesi olan SeaPearl Ataköy ve yurt dışındaki projeleri hakkında açıklamalarda bulundu.

Kuzu Grup SeaPearl Konutları ödeme seçenekleri!

SeaPearl Ataköy Projesi Kuzu Grup imzasıyla yükseliyor. İlk teslimlerin gelecek Temmuz ayında yapılacağı projede 60 ay sıfır faiz imkanı bulunuyor...

Kuzu Grup'tan Katar'a yol ve altyapı projesi!

Türkiye ve Katar arasında işbirliği sağlayan Expo Turkey by Qatar Fuarı'na Kuzu Grup SeaPearl Ataköy projesiyle katıldı. Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, Katar'da yol ve altyapı projeleri yapacaklarını söyledi.

Kuzu Grup Expo Turkey by Qatar'a katıldı!

Türkiye ve Katar işbirliği ile gerçekleşen Expo Turkey by Qatar Fuarı kapılarını açtı. Kuzu Grup fuara, SeaPearl Ataköy projesiyle katıldı.

Kuzu Grup'tan SeaPearl Ataköy'e 2.7 milyar dolarlık yatırım!

Kuzu Grup, Ataköy’de 2.7 milyar dolarlık yatırımla hayata geçirdiği SeaPearl’de ev alıcısına özel ödeme planı sunuyor. Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, “Yatırımcılarımızla bir araya gelerek, ödeme planlarını birlikte oluşturuyoruz” dedi.

Kuzu Grup, Seapearl Ataköy'ü Dubai Cityscape'te tanıtacak!

Kuzu Grup, yaklaşık 2 milyar 700 milyon dolar yatırım değeriyle 2 etap halinde hayata geçirdiği Seapearl projesiyle Dubai Cityscape fuarında yerini alacak.

Kuzu Grup yeni projeler peşinde!

Jumeirah Group ile İstanbul'da 450 milyon dolarlık SeaPearl yatırımına başlayan Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, ''Yabancı kaçıyor, turizm batıyor denen bir zamanda bu adım önemli. Turizm kentlerinde yeni projeler yapacağız'' diyor.

Kuzu Grup’tan Cityscape Turkey’de 24 milyon dolarlık satış!

Türkiye ekonomisine ve sektöre büyük katkı sağlayacak, yerli ve global yatırımcılarla, gayrimenkul geliştiricilerini bir araya getiren Cityscape Turkey geçtiğimiz gün başladı. Kuzu Grup, fuara SeaPearl Ataköy projesi ile katıldı

Kuzu Grup global hedefler doğrultusunda ilerliyor!

Geçtiğimiz yıl İstanbul'da SeaPearl Ataköy, Ankara'da Kuzu Efîect ve Kumru projelerine start veren Kuzu Grup, bir yandan global hedefler doğrultusunda hızla ilerliyor.

Kuzu Grup Ankara'da yatırım yapacak!

Yurt içi ve yurt dışında yaptığı nitelikli projelerle sektördeki önemli yerini koruyan Kuzu Grup, İstanbul’un en iddialı projesi SeaPearl Ataköy’den sonra Ankara’nın en iddialı iki projesi için kolları sıvadı.

Kuzu Effect ve Kumru Ankara! Kuzu Grup'tan dev yatırım!

Kuzu Grup, İstanbul’un en iddialı projesi SeaPearl Ataköy’den sonra Ankara’nın en iddialı iki projesi için kolları sıvadı. Kuzu Grup, Başkent’in en prestijli lokasyonlarından Oran ve Yıldız’da iki karma proje hayata geçiriyor.

Kuzu Grup seapearl fiyat Haberi

Kuzu Grup seapearl fiyat

Kuzu Grup, İstanbul, Ankara’nın yanı sıra Tahran ve Cazeyir’de projeler yapan bir grup şirketi olarak yatırımlarını devam ettiriyor. 


Grubun yurt içindeki en büyük pojesi olan SeaPearl Ataköy projesinin ilk etabında yaşam başladı. Ataköy’de denize sıfır olarak 2 milyar 700 milyon dolar yatırım değeriyle yapılan projede toplam 1401 + 62 rezidans daire bulunuyor. Projeyle ilgili konuşan Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su Özen Kuzu, “631 konuttan oluşan ilk etabın teslimleri Ağustos 2017 itibariyle gerçekleşmeye başladı. İstanbul’un denize sıfır tek premium projesi SeaPearl Ataköy projemiz 770 konutluk 2. Etabı ise 2018‘de tamamlanacak”şeklinde açıklama yaptı. 


Jumeirah Oteli 2019’da açılacak

SeaPearl Ataköy’ün getiri değeri en yüksek projelerden biri olduğunu ifade eden Kuzu, proje içinde yer alan 202 oda ve 62 rezidansa sahip otelin işletmesini ise...