28 / 03 / 2024

Lady Gaga Malibu villası

Lady Gaga Malibu villası

Dünyanın en çok kazanan şarkıcılarından Lady Gaga, Malibu'da rüya gibi bir ev aldı. Denize sıfır olan iki katlı malikanenin tüm camları Malibu'nun eşsiz manzarasına açılıyor.

Ukrayna Donanması’na Türk gemisi

Ukrayna ile 2020 yılında yapılan anlaşma gereği MİLGEM’in Ada sınıfı korvetinin ilki dün itibariyle suya indirildi. Törene Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Ukrayna First Lady’si Olena Zelenska’nın yanı sıra iki ülkeden askeri yetkililer katıldı.

Pink, Malibu'daki evini 14,9 milyon dolara satıyor!

Amerikalı şarkıcı ve Motokros yarışçısı Pink, Malibu’da yer alan, denize sıfır şekilde konumlanan evini 14,9 milyon dolara satışa sundu.

Leonardo DiCaprio Malibu'daki malikanesini satışa çıkardı!

Oscar ödüllü oyuncu, Malibu'dan 1998'de 1.6 milyon dolara satın aldığı evini 10 milyon dolara satıyor. DiCaprio, yakın zamanda yine Malibu'dan bir konut için 13.8 milyon dolar harcama yapmıştı.

Pamela Anderson Malibu'daki lüks evini satışa çıkardı!

Geçtiğimiz günlerde beşinci kez evlenen yıldız Pamela Anderson Malibu'daki lüks evini 14.9 milyon dolara satışa çıkardı. 

Robyn Moore Malibu'da 17.5 milyon dolara ev aldı!

Ünlü oyuncu Mel Gibson'ın eski eşi Robyn Moore, 17.5 milyon dolara okyanus manzaralı, gösterişli bir ev satın aldı.  

Avril Lavigne Malibu'dan malikane satın aldı!

Rock müziğin sevilen isimlerinden Kanadalı Avril Lavigne, Malibu'dan malikane satın aldı. Lavigne, bu malikane için 7.8 milyon dolar ( yaklaşık 62 milyon TL) ödedi.

Buradan 1100 TL'ye 1 metrekare arazi alan lady ve lord oluyor!

Türkiye'de, İskoçya'nın batı kıyısındaki tarihi Glencoe Bölgesi'nden 1 metrekarelik arazi alarak lady ve lord unvanına sahip olan 52 bin 500 kişi bulunuyor.

Pierce Brosnan Malibu'daki evini 780 milyon TL'ye satıyor!

Pierce Brosnan, rol aldığı 1997 yapımı 'James Bond' filminden esintiler taşıyan evini 100 milyon dolara (780 milyon TL) satıyor...

Malibu Suit Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Malibu Suit Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet İstemkar tarafından kuruldu. 

Onassis Ailesi’nin meşhur evi 18.5 milyon sterline satıldı!

Dünyanın en meşhur evleri arasında yer alan ve ABD’nin eski First Lady’si Jackie Kennedy’nin de kullandığı Londra’daki Onassis Ailesi’ne ait daire 18.5 milyon sterline (176 milyon TL) satıldı

Jennifer Lopez Malibu'daki villasını 8 milyon dolara satıyor!

Jennifer Lopez ve Alex Rodriguez, Malibu'da bulunan evlerini 8 milyon dolara satıyor...

Miley Cyrus Malibu'daki evini 1.7 milyon dolara sattı!

Herkesin evlerine çekilerek kendini karantinaya aldığı bir dönemde genç yıldız Miley Cyrus, Malibu'daki evini 1.7 milyon dolara satarak birikimini artırdı.

Prens Harry ve Meghan Markle Malibu'dan 20 milyon dolarlık ev alacak!

İngiliz Kraliyet ailesinden ayrılmaya karar veren Prens Harry ve eşi Meghan Markle, ABD'nin Kaliforniya eyaletine bağlı Malibu'dan 20 milyon dolarlık ev alacağı ortaya çıktı.

Lady Gaga Malibu villası Haberi

Lady Gaga Malibu villası

Dünyanın en çok kazanan şarkıcılarından Lady Gaga, Malibu'da rüya gibi bir ev aldı. Denize sıfır olan iki katlı malikanenin tüm camları Malibu'nun eşsiz manzarasına açılıyor.



Evini ahşap ve beyaz ağırlıklı döşeyen Gaga, kıyafetlerindeki çılgınlığı malikanesine yansıtmamış...