25 / 04 / 2024

lagün projesi iski

lagün projesi iski

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş, İSKİ tarafından açılan Lagün Projesinin yapı ruhsatı iptali dava konusunun, 'İSKİ ile belediyenin prosedür restleşmesi' olduğunu duyurdu.

Ekrem İmamoğlu: İstanbul'un çılgın projesi depremle mücadeledir!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, dar gelirlileri ev sahibi yapacak KİPTAŞ’ın Silivri 4. Etap Konutları’nın temel atma töreninde yaptığı açıklamada "İstanbul'un çılgın projesi depremle mücadeledir" dedi.

Hüseyin Keskin: İstanbul Havalimanı asrın projesi!

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürü Hüseyin Keskin, İstanbul Havalimanı'nın "asrın projesi" olduğunu söyledi.

Samandıra İmar Yolu Ön Projesi imar planı tadilatı askıda!

Pendik İlçesi, Samandıra Caddesi Semerkant Bulvarı arası İmar Yolu Ön Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıda...

Yalova Hersek Lagünü'ne millet bahçesi yapılacak!

Yalova'nın Altınova ilçesi Belediye Başkanı Metin Oral, Hersek Lagünü'nün çevresine, 1 milyon 400 bin metrekare alan üzerine kurulu Türkiye'nin en büyük Millet Bahçesi'ni inşa edeceklerini açıkladı...

Diyarbakır'ın 'çılgın projesi' tamamlanıyor!

Diyarbakır'ın çılgın projesi olarak bilinen Silvan Projesi'nde çalışmalar aralıksız devam ediyor. Projenin 305 bin kişiye istihdam sağlaması planlanıyor.

Kanal İstanbul dünyadaki mazlumların ve mağdurların projesi!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan yaptığı açıklamada Kanal İstanbul Projesi'nin sadece bir kişinin değil 81 milyonun, dünyadaki mazlumların ve mağdurların projesi olduğunu söyledi

Yüzyılın projesi Kanal İstanbul!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çılgın projesi Kanal İstanbul, yüzyılın projesi olarak tanıtılıyor. Dev projede 7 bin kişinin çalışması planlanıyor. 

Sancatepe İmar Yolu Ön Projesi plan tadilatı askıda!

Sancaktepe İlçesi, Osmangazi Caddesi - Yakacık Caddesi arası İmar Yolu Ön Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı bugün askıya çıkarıldı.

Vodafone Park, İspanya'da Yılın Projesi ödülünü kazandı!

Vodafone Park, İspanya'nın Barselona kentinde düzenlenen stat tasarımı ve gelişimi ödülleri 2017 organizasyonunda Yılın Projesi seçildi.

Elon Musk'ın trafik çilesini bitirecek çılgın projesi!

Ünlü iş adamı Elon Musk,özellikle İstanbulluların artık bıktığı trafik çilesini çözecek projesini açıkladı. İşte Elon Musk'ın trafik çilesini bitirecek çılgın projesi...

Lagün Boru Sistemleri Tarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lagün Boru Sistemleri Tarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Abdurrahman Menekşe tarafından 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

TOKİ Vezirköprü Konutları'nın projesi hazır!

VEZİRKÖPRÜ Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, yerel seçimlerden günümüze kadar geçen sürede yaptıkları çalışmaları anlattı. Başkan Edis:"2017 yılı nisan ayında başlanılması planlanan TOKİ konutlarının projesi hazır. Mimarisi Vezirköprü'ye uygun olarak revize edildi. " dedi.

Menderes Türel: Antalya Boğaçayı Türkiye’nin çılgın projesi!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Menderes Türel: '' Boğaçayı projemiz Türkiye’nin Kanal İstanbul’dan sonraki ikinci çılgın projesi. Projede büyük bir yat limanı, 40 kilometrelik yeni bir sahil oluşturulacak.'' dedi.

lagün projesi iski Haberi

lagün projesi iski

Sinpaş'dan Borsaya gönderilen yazıda, İSKİ tarafından, Samandıra Belediyesi aleyhine, imar planı yapılırken İSKİ'nin görüşünün alınmamış olması gerekçesiyle, diğer bazı projelerin yanı sıra şirketin yaptığı Lagün Projesine ilişkin yapı ruhsatlarının iptali için de İstanbul 9. İdare Mahkemesinde davalar açıldığının öğrenildiği belirtildi.

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi: "İSKİ'nin açtıgı söz konusu davada yürütmenin durdurulması kararı verilmiş, Samandıra Belediyesince karara süresinde itiraz edilmiştir ancak henüz bölge idare mahkemesince bir karar verilmemiştir.

Şirketimiz, İSKİ'nin projelerimize onay veriş olması idari dava açma sürelerinin geçmiş olması, inşaatın geldiği seviye sebebiyle şirketimiz lehine müktesep (kazanılmış) hak oluşması ve dava konusu taşınmazın imar durumunun aynen korunarak büyükşehir belediyesince yeni imar planı hazırlanmış olması sebepleriyle davanın reddi gerektiğinden bahisle, davalı Samandıra Belediyesi yanında davaya müdahil...