20 / 04 / 2024

Levent Doğal Tarihi ve Kentsel Sit Alanı

Levent Doğal Tarihi ve Kentsel Sit Alanı

Levent Doğal Tarihi ve Kentsel Sit Alanı Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı bugün İBB tarafından askıya çıkarıldı..

Doğal gaz faturası kabarık gelenlere müjde! Tüm bankalar seferber oldu! Son başvuru tarihi 31 Mayıs!

Son dönemlerde gündemdeki yerini koruyan doğal gaz faturalarıyla ilgili çeşitli gelişmeler meydana gelmeye devam ediyor. Bu çerçevede, doğal gaz faturası ödemesi yapan çok sayıda insanı yakından ilgilendiren çok önemli gelişme yaşandı.

Doğal gaz müjdesinde yeni gelişme! Bu tarihte fatura ödemeyeceksiniz!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın verdiği doğal gazda indirim müjdesinin ardından vatandaşlar ne kadar indirim yapılacağını araştırıyor.  Bir başka müjdenin tarihi daha belli oldu. O ay vatandaşlar doğalgaz faturası ödemeyecek.

Doğal gaz faturası kabarık gelenlerin başına talih kuşu kondu! Son başvuru tarihi 31 Mayıs!

Son zamanlarda gündemden hiç düşmeyen doğal gaz faturalarıyla ilgili gelişmeler meydana gelmeye devam ederken doğal gaz faturası ödeyen milyonlarca yurttaşı yakından ilgilendiren çok önemli gelişme yaşandı.

EPDK’dan doğal gaz satış tarifesi kararı! 1 Kasım tarihi ile…

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), içlerinde Akmercan Adıyaman Doğal Gaz Dağıtım Sanayi ve Ticaret AŞ, Akmercan Batıkar Doğal Gaz Dağıtım Sanayi ve Ticaret AŞ’nin de bulunduğu 11 doğal gaz dağıtım şirketinin üçüncü tarife uygulama dönemine ilişkin perakende satış tarifelerinin revize edilmesin

Türkiye için tarihi doğal gaz fırsatı: Avrupa Azerbaycan ile anlaştı

Rusya Ukrayna savaşı nedeniyle Rusya'nın Avrupa'dan doğal gaz parasını rubleyle istemesi krize neden olmuştu. Avrupa kış gelmeden Rusya'nın vanaları kestiği doğal gazı yeniden tedarik etmek için arayışlarını hızlandırdı. Türkiye için tarihi bir fırsat doğdu.

Doğal gazda Türkiye merkez ülke olacak!

Türkiye'nin 7 enerji nakil hattı bulunuyor ve petrol ve doğal gaz rezervlerinin neredeyse yüzde 60'ına denk gelen bir coğrafi alanda yer alıyor bu yüzden enerji de merkez ülke olabilme ihtimali bulunuyor. Doç. Dr. Levent Yılmaz "Türkiye bir geçiş rotası değil. Net bir şekilde ticaret merkezi olarak

Son dakika! Doğal gaz yardımı tarihi açıklandı!

İhtiyaç sahibi ailelere dönük ısınma desteğine yeni eklenen doğal gaz yardımına başvuru yapan vatandaşlar dikkat! Yardım tarihi açıklandı. İşte detaylar...

9. Endüstriyel ve Mimari Doğal Taş Tasarım Yarışması’nın başvurusu uzatıldı!

İMİB'in geleneksel hale getirdiği 9. Endüstriyel ve Mimari Doğal Taş Tasarım Yarışması’na gelen yoğun talep sonrasında başvuru süresi uzatıldı. 9. Endüstriyel ve Mimari Doğal Taş Tasarım Yarışması’nın yeni başvuru tarihi 24 Ağustos 2020 olarak açıklandı.

AMORF Doğal Taş Tasarım ve Proje Yarışması için son başvuru tarihi 13 Temmuz!

Ege Maden İhracatçıları Birliği (EMİB) tarafından düzenlenen AMORF Doğal Taş Tasarım ve Proje Yarışması’nın başvuruları 13 Temmuz 2020'ye kadar devam edecek. 

TOKİ Kapadokya'nın doğal yapısına uygun dükkanlar inşa etti!

Türkiye'nin, doğal, tarihi ve kültürel zenginlikleriyle bilinen önemli turizm merkezlerinden Kapadokya bölgesinde baraka tarzı iş yerlerinin yer aldığı bölgelere TOKİ tarafından doğal yapıya uygun iş yerleri inşa ediliyor.

Endüstriyel ve Mimari Doğal Taş Tasarım Yarışması'na son başvuru 14 Ağustos!

Endüstriyel ve Mimari Doğal Taş Tasarım Yarışması için başvurular başladı. Son katılım tarihi 14 Ağustos olarak açıklanan yarışmanın bütün süreçleri online olarak gerçekleştirilecek...

Doğal Stone İnşaat Taahhüt Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğal Stone İnşaat Taahhüt Dış Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Levent Tuzcuoğlu tarafından kuruldu. 

8'nci Doğal Taş Tasarım Yarışması'na son başvuru 29 Ekim'de!

Doğal Taş Tasarım Yarışması Michelangelo’dan ilham aldı, “Fazlalıklardan Kutrul” sloganıyla başlayan 8. Doğal Taş Tasarım Yarışması için son başvuru tarihi 29 Ekim olarak açıklandı.

Levent Doğal Tarihi ve Kentsel Sit Alanı Haberi

Levent Doğal Tarihi ve Kentsel Sit Alanı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Beşiktaş İlçesi, Levent Doğal Tarihi ve Kentsel Sit Alanı Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı'na ilişkin 1/5000 ölçekli 18 Mayıs 2018 tasdik tarihli plan askıya çıkarıldı. İmar planı 23 Ağustos 2018 tarihinde askıdan indirilecek.


İmar planı için...