27 / 04 / 2024

limak elektrik sektörü

limak elektrik sektörü

Çimento grubunu birleştirerek 2. büyük çimento fabrikası olan Limak Yatırım, sektörde Afrika’ya yöneldi. Elektrik dağıtımında da gözünü yurtdışına çeviren şirket, hedeflerini büyüttü.

Elektrik sektöründe büyük skandal! Milyarlarca lira iade edilecek

Elektrik sektöründe üretici şirketler ve perakendecilerin milyarlarca lira haksız kazanç elde ettikleri bir skandal patlak verdi. EPDK'nın konuyla ilgili çalışması sürürken bu şirketlerin de elde ettikleri kazançları iade edeceği bildirildi.

Türk inşaat sektörü projelerini zamanında, bütçesinde ve kaliteyle yapıyor!

Limak Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Özdemir, "Türk inşaat sektörü de dünyanın her tarafında bunu yapıyor. Türk inşaat sektörünün projeleri çok daha tercih ediliyor" dedi.

Ebru Özdemir: İnşaat sektörü istihdam açısından önemli!

Limak Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Özdemir, Türkiye Finans'ın Fast Company Türkiye iş birliğiyle düzenlediği "Üretime Dönüş - Holdinglerin Yeni Ajandası" isimli webinarda inşaat sektörünün önemine dair açıklamalarda bulundu.

İnşaat sektöründe Afrika yeni pazar olacak!

Limak İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Özdemir, inşaat sektöründe Afrika'nın yeni pazar olacağını belirtti.

Çimento sektörü 520 bin konutun elektrik ihtiyacını karşılıyor!

Antalya’da gerçekleşen 15. Uluslararası TÇMB Teknik Seminer ve Sergisi’nde açılış konuşmasını yapan TÇMB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Suat Çalbıyık,''Çimento sektörü 520 bin konutun günlük ihtiyacına karşılık gelen elektriği atık ısıdan elde ediyor'' dedi.

İnşaat ve altyapı sektöründe kadın oranı yüzde 16'da kaldı!

İstatistiklere göre, inşaat ve altyapı sektöründe kadın oranının yüzde 16'da kaldığını anımsatan Limak Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Özdemir, enerji sektöründeki kadın oranının ise yüzde 19 olduğunu anlattı.

Limak yeniden konut sektörüne giriyor!

Enerji, inşaat, çimento, gıda gibi çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren Limak Holding yeniden konut sektörüne giriyor.

Limak konut sektörüne giriyor!

İşadamı Nihat Özdemir'e ait olan Limak Holding, çimento sektöründe çok önemli bir aktör. Limak’ın Gaziantep’teki çimento fabrikası Kilis’e taşınıyor, arazi konut inşaatına açılıyor…

Sami Güven'den inşaat sektörüne uyarı!

SEDAŞ İcra Başkanı Bekir Sami Güven, elektrik enerjisinin güvenli kullanımı ve hiç bir olumsuz kazanın yaşanmaması için, inşaat sektörü temsilcilerine seslendi.

Lider Sektör Altyapı İnşaat Elektrik Nakliyat Hafriyat Dış Ticaret Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Lider Sektör Altyapı İnşaat Elektrik Nakliyat Hafriyat Dış Ticaret Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. 50 bin TL sermaye ile bugün Mahmut Aktürk imzasıyla kuruldu.

Türk müteahhitlik sektörü artık dünya markası!

4 milyar dolarlık Kuveyt Uluslararası Havalimanı’nın Yeni Terminali için kolları sıvayan Limak Grubu’nun Yönetim Kurulu Başkanvekili Sezai Bacaksız, “Türk müteahhitlik sektörü artık dünya markası haline dönüştü” yorumu yapıyor.

Aydınlatma sektöründe tasarruf ön plana çıktı!

Son yapılan elektrik zamlarından sonra tasarruf öne çıktı. Aydınlatma sektöründe tasarruf avantajıyla öne çıkan LED ampullerin günlük 10 saatlik ortalama kullanımıyla tüketicilere 5 yılın sonunda maliyeti 55 TL oluyor.

Elektrik Dağıtım Sektöründe İş Sağlığı ve Güvenliği Kongresi başlıyor!

Hefe Enerji, Kıvanç Group ve Etien sponsorluğunda gerçekleştirilecek kongrede, elektrik dağıtım sektöründe iş sağlığı ve güvenliği alanın farklı öncelikleri yerli ve yabancı uzmanların katılımında değerlendirilecek.

limak elektrik sektörü Haberi

limak elektrik sektörü

Çimento grubunu birleştirerek 2. büyük çimento fabrikası olan Limak Yatırım, sektörde Afrika’ya yöneldi. Elektrik dağıtımında da gözünü yurtdışına çeviren şirket, hedeflerini büyüttü.


Limak Yatırım’ın yurtdışı faaliyetleri devam ediyor. Hedeflerini büyüten şirket, çimentoda Afrika pazarına yöneldi. Elektrik dağıtımında da yurtdışı pazarına açılmak isteyen şirket, 2017 hedeflerini bu doğrultuda belirledi. Afrika pazarında özellikle çimentosektöründe çok sayıda proje potansiyeli olduğunu söyleyen Limak Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Özdemir, “Çimento alanında Afrika’ya özel önem veriyoruz. Elektrik dağıtımında da yurtdışına açıldık. Yani iyi yaptığımız işleri hem Türkiye’de hem de yurtdışında büyütmeye çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.


DÜNYA’nın sorularını cevaplandıran Limak Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Özdemir, havaalanı yapımında konsantrasyonu bozmamak için Sabiha Gökçen’i Malezyalılara sattıklarını, bu konuda herhangi bir ülkeye odaklanmadıklarını, dünyanın neresinde olursa olsun uygun projeleri değerlendireceklerini...