18 / 04 / 2024

Louvre Hotel Group şam

Louvre Hotel Group şam

Suriye Şam'da 19 milyon dolara iyileştirilen iki oteli işletecek olan Fransız şirketi, Suriye'nin turizminin canlanmasını ve yeniden inşa sürecinde iş dünyasından ziyaretçi akınına uğramasını beklediklerini bildirdi.

Hotel Les Ottomans'ın satışına mahkemeden red!

Unit Group'a ait Yeni Elektrik Üretim A.Ş'nin iflası ve Hotel Les Ottomans'ın icradan satışına mahkemeden red kararı geldi.

Radisson'dan 50 yeni otel geliyor!

Radisson Hotel Group'un Afrika ve Türkiye'den Sorumlu Geliştirme Başkan Yardımcısı Ramsay Rankoussi Türkiye'de gerçekleştirdikleri projeler hakkında bilgi verdi.

Radisson Hotel Group 400 yeni anlaşma yapmayı hedefliyor!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Radisson Hotel Group, 2022 yılında 400 yeni otel anlaşması yapmayı hedefliyor. 

Radisson Hotel Group 250'yi aşkın otel anlaşması yaptı!

Dünyanın lider otel gruplarından Radisson Hotel Group, 2021’de EMEA bölgesinde 50'yi aşkın otel imzasına ve 30'a yakın açılışa ulaşarak EMEA portföyünde önemli genişleme adımlarıyla başarılı bir üçüncü çeyreğe imza attı.

Radisson Blu EMEA portföyüne 16 yeni tesis ekledi!

Avrupa'nın en büyük lüks markası konumunda yer alan Radisson Hotel Group'a bağlı Radisson Blu 2021 yılı ilk çeyreğinde portföyüne eklenen 2 binden fazla oda ve 16 yeni tesis ekledi.

Radisson Hotel Group'tan yatırım atağı! Türkiye'de 5 yılda 50 otele ulaşacak!

Dünyanın en iyi üç otel markasından biri olma hedefiyle yatırımlarını sürdüren Radisson Hotel Group, bugün 120 ülkede faaliyet gösteriyor. 2020'nin ikinci çeyreğinde EMEA bölgesine yönelik 15 yeni otel anlaşmasını duyuran Radisson Hotel Group, İstanbul'da da iki yeni otel açacak.

Radisson Hotel Group 50 yeni otel daha açacak!

Türkiye, turizm yatırımlarında pandemiye rağmen tercih ediliyor. Radisson Hotel Group, Türkiye'de 3 ila 5 yıl içinde 50 otel ve 10 bin odaya ulaşacak.

Radisson Hotel Group Türkiye'de 5 yılda 50 otele ulaşacak!

Yılmaz Yıldırımlar, dünyanın en büyük otelcilik zincirlerinden birinde çok büyük bir bölge ondan soruluyor. Koronavirüs problemine rağmen Türkiye için hedefleri çok büyük. "Türkiye'de neden beş yıl içinde 50 otelimiz, 10 bin odamız olmasın?" diyor...

Radisson Hotel Group Türkiye yatırımlarına devam edecek!

Radisson Hotel Group 2020'de Bodrum'da üst sınıf lüks otel markası Radisson Collection ile Türkiye pazarındaki yerini güçlendirirken, Türkiye'nin en büyük 10 şehrinde yatırımlara devam edecek

Radisson Hotel Apartments Delta İstanbul Esenyurt için imzalar atıldı!

Radisson Hotel Group, İstanbul'daki 15. tesisi olacak Radisson Hotel Apartments Delta İstanbul Esenyurt yatırımı için imzaların atıldığını duyurdu... 

Radisson Hotel Group Türkiye’deki 25'nci otelini Sakarya'da açtı!

Radisson Blu, Türkiye’nin kuzey batısında yer alan Sakarya'da Türkiye'deki 25'nci otelini açtı. Radisson Blu Hotel Sakarya resmen hizmete açıldı...

Louvre Hotel Group, Şam'da iki lüks otel işletecek!

Suriye Şam'da 19 milyon dolara iyileştirilen iki oteli işletecek olan Fransız şirketi, Suriye'nin turizminin canlanmasını ve yeniden inşa sürecinde iş dünyasından ziyaretçi akınına uğramasını beklediklerini bildirdi.

Barcelo Istanbul Hotel açıldı!

Barcelo Hotel Group Türkiye Genel Müdürü Hasan Ekmen yaptığı açıklamada, "Grup olarak Türkiye'ye çok inanıyor ve güveniyoruz. Bu doğrultuda önümüzdeki 5 yıl içerisinde 20 otele ulaşmayı ve yaklaşık 100 milyon avroluk bir yatırım gerçekleştirmeyi planlıyoruz" dedi.

Louvre Hotel Group şam Haberi

Louvre Hotel Group şam

Suriye'de savaşın başladığı 2011'den beri turizm sektörüne geri dönen ilk Batılı şirket Louvre Hotel Group oldu. Sputniknews'te yer alan habere göre, 2015'te Starwood isimli ABD şirketi tarafından Jin Jiang isimli Çin şirketine satılan Fransa merkezli Fransız şirketi Louvre Hotel Group, yerel Nazha Yatırım Grubu (NIG) adına uluslararası otel işletmeciliği yapacak.

NIG Başkanı Mounzer Nazha, 19 milyon dolara iyileştirilen iki oteli Louvre'un Royal Tulip ve Golden Tulip markalarının işleteceğini söyledi.

54 ülkede işlettiği 1500'den fazla otelin 67'si Ortadoğu'da bulunan Louvre'un bölgesel başkanı Amine Moukarzel, Avrupalı bir genel müdürden başlayarak aşağı doğru yapılanmada eleman alıp yetiştireceklerini dile getirdi.

Louvre ekiplerinin teknik yardım vermek için Şam'ı ziyaret ettiklerini söyleyen Moukarzel, işletecekleri iki otelin Şam'da 4-5 yıldızlı otel sayısının azlığından ötürü önem arz ettiğini ve yüksek doluluk oranı beklediklerini...