24 / 04 / 2024

Lübnan konut kredisi limitleri

Lübnan konut kredisi limitleri

Lübnan Parlamentosu, Dünya Bankası ile yoksul ailelere yardım için bir anlaşma imzaladı. Aylar sonra çalışmaya başlayan parlamento konut kredilerinde limitleri yükseltti.

Konut sahibi olmak isteyenlere ucuz ev kredisi! 10 yıl vadeli konut kredisi ve ödeme seçenekleri!

Yükselen faizler ve sonrasında yaşanan ekonomik kriz vatandaşların konut alma maliyetlerini zorlaştırıyor. Konut sahibi olmak isteyen vatandaşlar bankaların kredi ve faiz oranlarını takip ediyor. Buna göre, 1 milyon TL'nin banka banka 10 yıl vadeli konut kredisi ödeme seçeneği ne kadar oldu?

Garanti Bankası'ndan 20 yıl vadeli konut kredisi kampanyası! Evi olmayan kalmasın!

Garanti Bankası, tüm vatandaşlara ev sahibi olma imkanı sunmak için 240 ay vadeli konut kredisi seçeneği sunuyor. Bu kredi seçeneği, uzun vadeli bir ödeme planı sunarak ev sahibi olma hayallerini gerçekleştirmek isteyenler için büyük bir fırsat.

Garanti BBVA'dan konut kredisi kampanyası! 500 bin TL için vade oranı açıklandı!

Garanti BBVA, ev almak isteyen müşterileri için 20 yıl vadeli konut kredisi maliyet hesaplama tablosunu kullanıma sundu. 500 bin TL'ye kadar olan konut kredisi için 240 ay vadeli taksit seçeneği sunulmaktadır.

Konut kredisi ekspertiz raporu sorgulama 2021!

Konut kredisiyle ev almak için evin ekspertiz sürecinden geçmesi gerekiyor. Peki ekspertiz süreci nasıl ilerliyor? Konut kredisi ekspertiz raporu nasıl sorgulanıyor? İşte konut kredisi ekspertiz raporu sorgulama 2021...

Konut kredisi başvurusu nasıl yapılır? Şartlar neler?

Nakit ihtiyacı olan ve taşınmaz almak isteyen vatandaşlar çoğu zaman konut kredisi çekmeyi tercih ediyor. Peki konut kredisi başvurusu nasıl yapılır? Konut kredisi nasıl çekilir? İşte detaylar...

Konut kredisi nasıl yapılandırılır?

Faiz oranları yüksek iken kredi çekenler kredi borçlarını yapılandırmak istiyor. Peki konut kredisi nasıl yapılandırılır? Konut kredisi yapılandırma nasıl yapılır? İşte detaylar...

Yüzde 1 faiz oranının altında konut kredisi veren bankalar hangileri?

Konut sektörünün hareketlenmeye başlamasıyla vatandaşlar, kredi araştırması yapmaya başladı. Konut kredisi yapılandırmasının çıkıp çıkmayacağı da merak edilen bir diğer konu. Peki konut kredisi hesaplama işlemi nasıl yapılır? Konut kredisi çekmeden önce nelere dikkat edilmeli?

1 yıl ertelemeli konut kredisi faizleri ne oldu?

Kamu bankalarının konut kredisi faizlerindeki kampanyalarının ardından konut kredisi kullanımı rekora koşuyor. Peki bankaların konut kredisi faiz oranları ne oldu? İşte bankaların 1 yıl ertelemeli konut kredisi faiz oranları...

Konut kredisi taleplerinde kredi muslukları açıldı mı?

Türkiye'de İlk koronavirüs vakasının 11 Mart'ta görülmesiyle beraber, ekonominin en az hasarla ilerleyebilmesi için pek çok önlem alındı. Peki koronavirüs salgını konut kredi taleplerinde kredi musluklarını nasıl etkiledi? Konut kredisi taleplerinde kredi muslukları açıldı mı?

Düşük faizli 20 yıl vadeli konut kredisi 2019!

Düşük faizli 20 yıl vadeli konut kredisi 2019 kampanyasının bu ay bitmeden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde özel bir programla vatandaşlara anlatılması bekleniyor. Dev kampanyayla her yıl en az 100 bin vatandaş ev sahibi olabilecek...

Dar gelirliye 20 yıl vadeli konut kredisi!

Dar gelirliye 20 yıl vadeli konut kredisi kampanyası ile birlikte tarihin en düşük faiz oranı uygulanacak. Yeni kampanyadan dar gelirli ve asgari ücretliler faydalanacak...

Konut kredisi faiz oranı nasıl hesaplanır?

Devlet bankalarında arka arkaya yapılan faiz indirimleri sonrası, konut sahibi olmak isteyen vatandaşların konut faiz oranları hesaplamasıyla ilgili araştırmaları da arttı. Peki konut kredisi faiz oranları nasıl hesaplanır?

Konut kredisi faiz oranları Eylül'ün son haftasına nasıl başladı?

Bankaların kredi faiz oranları tüm hızı ile düşmeye devam ediyor. Peki konut kredisi faiz oranları yeni haftaya nasıl başladı?

Lübnan konut kredisi limitleri Haberi

Lübnan konut kredisi limitleri

Lübnan Parlamentosu dün, Lübnan Kuvvetleri Partisi milletvekillerinin boykotuna ve oturumun yapıldığı Beyrut'taki UNESCO Sarayı çevresindeki halk hareketlerine karşın Dünya Bankası ile yapılan anlaşmalar da dahil olmak üzere bir dizi yasaya onay verdi. 

Finans Gündem'de yer alan habere göre; Parlamento, Dünya Bankası ile küçük ve orta ölçekli işletmeleri desteklemek için 5,5 milyon dolar kredi tahsis edilmesini öngören anlaşmanın yanı sıra en yoksul ailelere yardım konusunda hazırlanan anlaşmaya da onay verdi. 

Ayrıca Konut Bankası ile konut kredilerindeki 300 milyon TL olan üst limitin 450 milyon TL'ye, 400 milyon TL olan limitin ise 600 milyon TL'ye yükseltilmesini öngören anlaşmada kabul edildi. 

Lübnan Meclis Başkanı Nebih Berri, Lübnan ile Dünya Bankası arasındaki sosyal güvenlik ağı ile ilgili kredi anlaşmasının onaylanmasındaki gecikmenin, proje hakkındaki incelemelerin vakit...