29 / 03 / 2024

lübnan refik hariri

lübnan refik hariri

Lübnan'ın öldürülen eski Başbakanı Refik Hariri'nin, İngiltere'nin başkenti Londra'daki evi 300 milyon sterline satılıyor.

THY, uçak biletleri ile ilgili önemli bir duyuru yayınladı: Yüzlerce kişiye para iadesi yapılacak

Türk Hava Yolları (THY), İsrail ile yaşanan Hamas savaşı nedeniyle İsrail uçuşlarını durdurmasının ardından, Mısır, Ürdün ve Lübnan sınırlarında yaşanan gelişmelerin yolcuları etkilememesi için önemli bir avantaj sağladı. Belirli tarihlerde biletleri olan kişilere para iadesi yapılacak. Peki şartlar

Refik Tuzcuoğlu kimdir? Hangi bakanlıklarda çalıştı? Emlak Konut GYO’da hangi görevi yürütüyor?

Refik Tuzcuoğlu kaç yılında ve nerede doğdu? Liseyi ve üniversiteye nerede okudu? Hangi bakanlıklarda görev aldı? Evli mi, çocuğu var mı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Refik Tuzcuoğlu’nun hayatı...

Dünyada en yüksek beşinci gıda enflasyonu Türkiye'de! TÜİK verilerine göre; bakın kimleri kimleri geride bırakmışız!

Dünya Bankası'nın "Gıda Güvenliği" raporu şubat ayı sonuçlarına göre, Lübnan'da en yüksek gıda enflasyonu yaşanırken, Türkiye dünya genelinde beşinci sırada yer almaktadır. Raporda ayrıca, küresel gıda enflasyonunun hala yüksek seviyelerde devam ettiğine vurgu yapılmaktadır.

Flaş gelişme! Fiyatlar geriliyor, daha da düşecek

Tahıl ürünlerinin Ukrayna'dan sevkiyatına ilişkin Türkiye, Rusya, Ukrayna ve Birleşmiş Milletler (BM) arasında imzalanan anlaşma kapsamında ilk gemi yola düştü. Geminin Lübnan'a gitmek üzere hareket etmesi sonrası tahıl fiyatlarında düşüş eğilimi arttı.

Dünya şokta! O ülke de iflasın eşiğine geldi!

Lübnan ve Sri Lanka ile başlayan iflas dalgası Pakistan'a sıçradı. Ekonomik krizle birlikte göç dalgasının da büyümesi bekleniyor.

Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta patlayan tahıl silosuna tarihi statü

Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta liman bölgesinde iki yıl önce meydana gelen patlamada, ülkenin buğday stoklamak için kullandığı ana silo yerlebir oldu. 120 bin tonluk kapasiteye sahip silo binasına aradan geçen sürenin ardından tarihi statü verildi.

Gıda enflasyonunda Türkiye dünya 4'üncüsü oldu!

Türkiye, dünya gıda enflasyonunda  Lübnan, Venezuela ve Surinam'ın hemen peşinen 4. sıraya yerleşti.

Türk iş insanları Beyrut Limanı'nı inşa etmek istiyor!

 Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Türkiye-Lübnan İş Konseyi Başkanı Abdülkadir Akkuş, Beyrut'ta yer alan limanı inşa etmek istediklerini dile getirdi.

Beyrut Limanı'nın imarı için belirsizlik devam ediyor!

Lübnan makamları, 4 Ağustos 2020'deki patlamada zarar gören Beyrut Limanı'nın yeniden imarı için uluslararası şirketler tarafından sunulan tekliflere cevap vermedi. 

Alman firmaları, Beyrut Limanı yeniden imar planını Lübnan makamlarıyla paylaştı!

Alman firmaları 4 Ağustos 2020 tarihindeki patlamada zarar gören Beyrut Limanı'na yönelik yeniden imar planını Lübnan makamlarıyla paylaştı.

Lübnan Parlamentosu konut kredilerinde limitleri yükseltti!

Lübnan Parlamentosu, Dünya Bankası ile yoksul ailelere yardım için bir anlaşma imzaladı. Aylar sonra çalışmaya başlayan parlamento konut kredilerinde limitleri yükseltti.

Alya Marin'de hemen teslim avantajı!

Akkuş Gayrimenkul ile Lübnan’lı El Khatib Group ortaklığının temsilcisi BOSS4 Gayrimenkul’ün Beylikdüzü’nün nadide bölgesi Kavaklı’da hayata geçirdiği Alya Marin’de hemen teslim avantajı sunuluyor...

Alya Mercan lansmana özel fiyatlarla satışta! Yeni proje!

Akkuş Gayrimenkul’ün Lübnan’lı El Khatib Group ile birlikte kurduğu BOSS4 Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Alya Mercan'da lansmana özel fiyatlarla satışlar başladı. 

lübnan refik hariri Haberi

lübnan refik hariri

Başkentin lüks semtlerinden Knightsbridge'de bulunan, 28 yatak odası, 4 yüzme havuzu ve 10 arabalık otoparkı olan evin, İngiltere'de şimdiye kadar satılacak en pahalı ev olacağı bildiriliyor.


Hariri, Hyde Park'a bakan evin 1980'li yılların başından suikast sonucu öldürüldüğü 2005 yılına kadar sahibiydi. Evi daha sonra, Hariri'nin yakın arkadaşı olarak bilinen Suudi Arabistan Prensi Abdulaziz kullandı. Prensin geçen yıl hayatını kaybetmesinin ardından ise evin satışına karar verildi.


İngiltere'de şimdiye kadar satılan en pahalı evin, Rus bir oligark tarafından Oxfordshire'da 140 milyon sterline satın alındığı...