19 / 04 / 2024

lüksün merkezi nişantaşı citys

lüksün merkezi nişantaşı citys

En lüks alışveriş merkezi City's Nişantaşı, kapılarını bugün açıyor. 150 milyon dolarlık projenin ekonomiye 1 milyar dolar, Terakki Vakfı'na ise 3.3 milyon dolar katkı sağlaması bekleniyor.

Bağdat Caddesi, İstiklal Caddesi ve Nişantaşı'nda hem kiralar yükseldi, hem kentsel dönüşüm arttı! 

Cushman & Wakefield I TR International’ın Bağdat Caddesi, İstiklal Caddesi ve Nişantaşı Bölgesi’nin 2023 yılı perakende verilerini incelediği raporuna göre, 3 ana alışveriş caddesinde yükselen kiralar ve kentsel dönüşüm dikkatleri çekti. İşte o rapor...

Karadeniz Lüks İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karadeniz Lüks İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Borut Skornsek tarafından kuruldu.

Nişantaşı Koru'da son dakika gelişmesi! Bağımsız bölüm sayısı 196'ya çıktı! 

Nişantaşı Koru projesinde bir son dakika gelişmesi yaşandı. Projede yeni alınan yapı ruhsatlarının ardından bağımsız bölüm sayısı 196'ya yükseldi. İşte detaylar...

Her detayıyla lüksün elektrikli hali; Mercedes-Benz Maybach EQS SUV

Lüksün elektrikli hali olarak isimlendirilen Mercedes-Benz Maybach EQS SUV'un tanıtımı yapıldı. İşte konuya dair  detaylar...

Mercedes C Serisi fiyatları kaç lira? Lüksün yeni  ismi Mercedes C Serisi! İşte 23 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Sportif zarafet, yenilikçi güvenlik teknolojisi ve lüks iç mekanı buluşturan Mercedes C-Serisi Sedan, teknolojileriyle de dikkat çekiyor. Peki Mercedes C-Serisi Mayıs 2022 fiyatları kaç lira? İşte Mercedes C-Serisi 23 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Yeni Range Rover Sport: Sportif lüksün yeni adı! Yeni Range Rover Sport fiyatları kaç lira? 16 Mayıs 2022 fiyat listesi

Sportif lüksün yeni adı Yeni Range Rover Sport, segmentteki lider özellikleriyle dikkat çekiyor. Peki Yeni Range Rover Sport fiyatları kaç lira? İşte Yeni Range Rover Sport 16 Mayıs 2022 fiyat listesi...

‘Lüksün yeni türü’ C serisi Mercedeslerde fiyatlar ne oldu. İşte 29 Nisan 2022 fiyat listesi.

Otomobilin yıldızı Mercedes’in en çok satılan modeli C sınıfı ‘Lüksün yeni türü’ sloganıyla satışa sunuluyor. Sloganı gibi fiyatları da iddialı. İşte Mercedes C serisinin 29 Nisan 2022 fiyat listesi.

Nişantaşı Koru projesi 2021 yılının satış şampiyonu oldu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesi ve DAP vizyonuyla inşa edilen Nişantaşı Koru projesi, Emlak Konut GYO projeleri içinde 2021 yılında en fazla satış değeri sağlayan proje oldu. 

DAP Yapı’nın Nişantaşı Koru projesinden 817 milyon TL’lik hasılat!

Emlak Konut GYO, Nişantaşı'nda hayata geçirdiği DAP Nişantaşı Projesi ile bu yılın ilk 6 ayında 14 bin 454 metrekarelik satış ve 817 milyon TL’lik hasılatla ciro şampiyonu olduğunu açıkladı. 

Nişantaşı Koru'da detaylar belli oldu!

DAP Yapı, yeni projesiyle sağlıklı ev konseptini lüksün merkezi Nişantaşı’na getiriyor. Amerikan Hastanesi ile Ihlamur Kasrı arasında konumlanan projede, yüksek tavanlı evlerde ve daire büyüklüğünde geniş teraslarda kendi havuzuna girebilecek eşsiz manzaranın tadını çıkarabileceksiniz.

Dap Yapı’dan Nişantaşı’nda dev koruya komşu sağlıklı evler!

DAP Yapı, yeni projesiyle sağlıklı ev konseptini lüksün merkezi Nişantaşı’na getiriyor. ‘Sağlıklı Ev’ konseptinde inşa edilen proje, lokasyon olarak Amerikan Hastanesi ile Ihlamur Kasrı arasında yer alıyor.

Nişantaşı'nın göbeğinde kaçak yapı krizi!

Birçok lüks markaya ev sahipliği yapan Nişantaşı'ndaki Abdi İpekçi Caddesi’nde başlatılan yenileme çalışması ‘kaçak yapı’ya takıldı.

Demet Akalın boğazda lüks restoran mı açtı?

Demet Akalın, Okan Kurt ve kızları Hira, Zorlu Alışveriş Merkezi'nde görüntülendi. Akalın, boğazda lüks restoran açtığına dair basına yansıyan haberleri yanıtladı.

lüksün merkezi nişantaşı citys Haberi

lüksün merkezi nişantaşı citys


EN zenginlerin alışveriş merkezleri Londra'daki Harrods ve Paris'teki La Fayette'e alternatif olarak yaratılan City's Nişantaşı bugün kapılarını açıyor. Ekonomiye 1 milyar dolar, katkı sağlayacak olan City's Nişantaşı'nın basın tanıtımına yatırımcı şirket olan Gülaylar Group'un İcra Kurulu Başkan Yardımcısı İlhan Gülay, City's Nişantaşı Genel Müdürü Kazım Çizmeci, mağaza yetkililerinin yanı sıra Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül de katıldı. Sarıgül yaptığı konuşmada `City's Nişantaşı ekonomiye 1 milyar dolar, arsa sahibi Şişli Terakki Vakfı'na ise 3 milyon 300 bin dolar katkı sağlayacak' dedi.


150 MİLYON DOLARA MAL OLDU