25 / 04 / 2024

Lüleburgaz Belediye binası metaverse

Lüleburgaz Belediye binası metaverse

Lüleburgaz Belediyesi, Lüleburgaz Belediye binası metaversede 10 dolara satıldığını duyurdu.

Mudanya belediye binası meydana gelen 5.1'lik deprem sonrası tahliye edildi!

Mudanya belediye binası 5.1 büyüklüğündeki depremin meydana gelmesinin ardından tedbir amaçlı tahliye edildiği belirtildi. Başkan Türkyılmaz, "Yıkım kararını daha önce almıştık ama bu depremle bu taşınmanın ve belediye binası yapılmasının hızlandırılması gereken bir sürece girdik." dedi.

Lüleburgaz Belediye binası metaversede 10 dolara satıldı!

Lüleburgaz Belediyesi, Lüleburgaz Belediye binası metaversede 10 dolara satıldığını duyurdu.

İzmir Büyükşehir Belediye binasının akıbeti TBMM'de!

MHP İzmir Milletvekili Hasan Kalyoncu, İzmir Büyükşehir Belediye Binasının depreme dayanıklılığına ilişkin soru önergesi verdi. 

Eyüpsultan Belediyesi borçlarına karşılık belediye binasını devretti!

Eyüpsultan Belediyesi vadesi geçmiş vergi borçlarına karşılık tescilli eski belediye binasını hazineye devretti. Belediyenin 14 milyon 938 bin TL'lik vergi borcu silindi.

Marmaris'teki depreme dayanıksız belediye binası yıkılıyor!

1970’li yılların başında otel olarak yapılan, 1990'da ise belediye binasına dönüştürülen Marmaris Belediyesi hizmet binasının deprem riski sebebiyle yıkımına başlandı.

Lüleburgaz'a 3 yeni muhtarlık binası!

Lüleburgaz Belediyesi’nin talepler doğrultusunda baştan aşağı yenilediği Atatürk, Barış ve İnönü Mahalle Muhtarlıkları yeni hizmet binalarına kavuştu.

Marmaris Belediye Binası'nın yıkım çalışmaları başlıyor!

Marmaris'te depreme dayanıksız olduğu belirlenen belediye binası için yıkım kararı verildi. Belediye Başkanı CHP'li Mehmet Oktay, "İzmir depremi sonrası yaptırdığımız testlerde binanın dayanıksız olduğu ortaya çıktı" diye konuştu.

İzmir Büyükşehir Belediye binasının yerine meclis binası yapılacak!

30 Ekim'de İzmir depreminde orta derece hasar alan İzmir Büyükşehir Belediye binasının yıkılıp, yerine meclis binası yapılmasına karar verilmişti. Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Altan Altın, bugünkü köşe yazısında bu kararı kaleme aldı.

Lüleburgaz Sıbyan Mektebi'nin tarih müzesi olması için öneri!

Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli, 1570 yılında Mimar Sinan tarafından inşa edilen Sokullu Mehmet Paşa Külliyesi'nde bulunan Sıbyan Mektebi'nin tarih müze olması için öneride bulundu.

Torbalı'da ağır hasarlı belediye binası yıkılıyor!

İzmir depremi sonrasında ağır hasar alan Torbalı Belediye binasının yıkım çalışmalarına dün akşam saatleri itibariyle başlandı. İçerisinde 16 işletmenin bulunduğu bina, kentin farklı bir noktasında yeniden inşa edilecek.

Lüleburgaz'da tarihi PTT binası kaderine terk edildi!

Lüleburgaz'da yıllar boyunca PTT binası olarak kullanılan tarihi bina kaderine terk edildi. Mahalle sakinleri, tarihi PTT binasının restore edilmesini istiyor.

Avcılar Belediye binası yıkılıyor!

1999 Marmara depreminde hasar görünce güçlendirilen Avcılar Belediye binası için yıkım kararı alındı. 40 yıllık olduğu vurgulanan belediye binasının bugünden itibaren kademeli olarak tahliyesine başlandı.

Aydın Koçarlı Belediye binası yıkılıyor!

Aydın Koçarlı Belediyesi, belediye binasının yıkım çalışmalarına başladı. Yıkılan bina sonrasında yeni yapılan binada Belediye ve Emniyet Müdürlüğü hizmet verecek.

Lüleburgaz Belediye binası metaverse Haberi

Lüleburgaz Belediye binası metaverse

Lüleburgaz Belediye binası metaversede 10 dolara satıldı. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; geleceğin teknolojisi olacağı öngörülen metaveseye yoğun ilgi devam ediyor. Son olarak Türkiye'de Lüleburgaz Belediye binası metaversede 10 dolara satıldı.



Lüleburgaz Belediye binasının, gerçek evreni ve birden fazla sanal alt evreni içine alan, çok boyutlu kurgusal bir dijital evren olarak tanımlanan metaverse üzerinden bir kişi 10 dolara satın aldı.

Lüleburgaz Belediyesi yaşanan gelişmenin ardından sosyal medya hesabı Twitter'dan, "Trakya'nın en şirin belediyesini 10 dolara satmışlar" paylaşımını yaptı.

Paylaşım, birçok kişi tarafından ilgi gördü.

Metaverse'teki 80 bin arazinin 20 bini Türklerin!

Metaverse'te Türkiye'deki en pahalı gayrimenkul Ayasofya Camisi...