28 / 03 / 2024

Luxera Meydan projesi

Luxera Meydan projesi

Luxera Gayrimenkul, Yenibosna ve Mahmutbey’de hayata geçirdiği iki projesinde bayrama özel kampanya başlattı. Firma, 120 ay vade ve yüzde 5 peşinatla ev sahibi olma imkânının yanı sıra alternatifli ödeme seçenekleri de sunuyor.

Luxera Meydan ve Luxera Yenibosna Şubat'ta satışta!

Markalı konut sektörüne hızlı bir giriş yapan Luxera Gayrimenkul, İstanbul’un değer kazanan bölgelerinde hayata geçirdiği projeleriyle dikkat çekiyor. Firma, yeni dönemde de İstanbul’un prestijli merkezlerinde markalı üç projesini daha hayata geçiriyor.

Gamador Meydan Projesi 13 soruda tüm detaylarıyla!

Ankara’da yükselecek olan Gamador Meydan Projesi’nin ilgilileri büyük bir merak ile bekliyor. Peki Gamador Meyda Projesi’nde kaç konut olacak? Konut tipleri ne olacak? İşte Ankara Gamador Meydan Projesi 13 soruda tüm detaylarıyla…

Luxera Towers projesi 20 soruda tüm detaylarıyla!

Luxera Gayrimenkul imzalı olacak yeni projesi Luxera Towers için harekete geçti. Peki Luxera Towers projesi nerede yükselecek? İşte Luxera Towers projesi 15 soruda tüm detaylarıyla. İşte ayrıntılar...

Samsun Subaşı Meydan Projesi'nin yüzde 25'i tamamlandı!

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Subaşı Meydan Projesi'nin inşaat çalışmalarının yüzde 25'i tamamlandı.

Şanlıurfa Kızılay Meydanı Projesi'nde son durum ne? 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kızılay Meydanı Projesi'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Proje dahilinde eski binaların yıkım işlemleri gerçekleşiyor. 

Samsun Saathane Meydanı Projesi’nde son durum ne? 

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, yapımı devam eden Saathane Meydanı Projesi hakkında açıklamada bulundu. 

Tekirdağ Süleymanpaşa Büyük Meydan Projesi için yıkım başladı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, il genelinde tarihi yapıları restore ederek şehre kazandırıyor. Restorasyon çalışmaları kapsamında "Süleymanpaşa Büyük Meydan Projesi" çerçevesinde 3. ve son aşama olan Telekom binasının yıkım çalışmaları tamamlandı.

Şanlıurfa Kızılay Meydan Projesi'nin lansmanı yapıldı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kızılay Meydan Projesi'nin lansmanı gerçekleştirildi.

Antalya Elmalı'ya kent meydanı projesi geliyor!

Antalya Elmalı'da birçok sorunu çözmesi planlanan Elmalı Kent Meydanı Projesi hayata geçirilecek.

Şanlıurfa'daki Meydan Projesi için acele kamulaştırma kararı!

Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesi Camikebir mahallesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazların yapımı planlanan Meydan Projesi'nin hayata geçirilmesi için Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından kamulaştırılmasına karar verildi.

Luxera Meydan cadde dükkanları 770 bin TL'ye satışta!

Mahmutbey-Bağcılar aksında hayata geçirilen Luxera Meydan projesinin ticari üniteleri satışa çıkarıldı. Meydan dükkanları 770 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıklarıldı...

Bucak'ta kent meydanı projesi halka soruldu!

Burdur'un Bucak ilçesinde uygulamaya konulmak istenen Kent Meydanı Yayalaştırma Kentsel Tasarım Projesi için halkın görüşü alındı. Belediye tarafından yapılan halk oylamasında vatandaşların yüzde 72'si evet oyu kullandı.

Sultangazi’de 'meydan projesi' protestosu!

Sultangazi’deki bir mahallede yapılması planlanan meydan projesi vatandaşları tedirgin ediyor. Evlerinin olduğu alana, meydan dışında AVM ve otopark da yapılacağını ifade eden mahalleliler, protesto yürüyüşü düzenledi.

Yomra Kent Meydanı Projesi'nde yıkım çalışmaları sürüyor!

Yomra Belediyesinin hayata geçirdiği Kent Meydanı Projesi'nde yıkım çalışmaları hızla devam ediyor. 

Luxera Meydan projesi Haberi

Luxera Meydan projesi

Modern ve huzurlu bir evde yaşamak isteyenlerin yanı sıra yatırım için güvenli bir liman arayanların da tercihi olan Luxera Gayrimenkul, bayrama özel başlattığı kampanyasıyla iki projesinde cazip fırsatlar sunuyor.


İstanbul'un en hızlı değer kazanan lokasyonlarında hayata geçirdiği projeleriyle yatırımcısına yüksek standartlarda bir yaşam sunan firma, Meydan projesinin ardından Luxera Yenibosna projesini de ulaşım ağlarının merkezinde konumlandırıyor.


3 farklı Metro hattının ortasında bulunan Luxera Meydan ile Metro hattının ise yanı başında bulunan Luxera Yenibosna, konut alıcılarına kazançlı bir yatırım vadediyor.


ALTERNATİFLİ ÖDEME SEÇENEKLERİ SUNULUYOR

Markalı konut sektöründe adından başarıyla söz ettiren Luxera Gayrimenkul, satışa sunduğu ayrıcalıklı projelerinde alternatifli ödeme seçenekleri sunuyor.


Bayrama özel avantajlı kampanyayı konut alıcılarına sunan firma; her iki projesinde yüzde 5 peşinatla banka kredisi ya da yüzde 25 peşinatla firma bünyesinde 24...